Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
-
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchooKommentaar
-
No sügavalt kahtlen,et keegi Eesti liigat vaid pallinud pallurit kutsub. Kingi kasuks räägib mängud eurosarjas, isegi Saag sai seal vudida. Ei maksaks meie kodust liigat üle hinnata, eriti arvestades, et meil siin hunnik amatörsatse.
Seega mina pakuks 1. Kink 2. Saag 3. äkki Neemelo/Teever? 4. Purje 5. ZlavaKommentaar
-
Purje variandist peaks küll tõenäolisemaks näiteks Ahjuperat, kuigi ega väga usutav ka Ahjupera pole.No sügavalt kahtlen,et keegi Eesti liigat vaid pallinud pallurit kutsub. Kingi kasuks räägib mängud eurosarjas, isegi Saag sai seal vudida. Ei maksaks meie kodust liigat üle hinnata, eriti arvestades, et meil siin hunnik amatörsatse.
Seega mina pakuks 1. Kink 2. Saag 3. äkki Neemelo/Teever? 4. Purje 5. ZlavaAlgselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
ma ei taha küll halvasti öelda, kuid minu arust suht vahet pole kas Zlava sinna või siin, koondise jaoks vaevalt sealt nüüd olulist mängumeest tuleb. Olgem ausad, ega 25a nüüd väga arenev ka pole. See loomulikult ei tähenda, et ta ei võiks saada kuhugi välisklubisse ja rohkem teenida, kuid kui koondise huve silmas pidada, siis oleks Kingi välismaale siirdumine lausa vajalik.Kommentaar
-
Olen nõus, tulevikus näeks koondises pigem Kinki või Saagi kui Zahhotma ei taha küll halvasti öelda, kuid minu arust suht vahet pole kas Zlava sinna või siin, koondise jaoks vaevalt sealt nüüd olulist mängumeest tuleb. Olgem ausad, ega 25a nüüd väga arenev ka pole. See loomulikult ei tähenda, et ta ei võiks saada kuhugi välisklubisse ja rohkem teenida, kuid kui koondise huve silmas pidada, siis oleks Kingi välismaale siirdumine lausa vajalik.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchooKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar