Algselt postitas magnisco
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKuidas seda öeldaksegi: ma söön umbes kõik asjad ära kui Saag sellele talvel ja enne uut hooaega kuhugi välismaale läheb. Kui siis puhkusele. Aga mängima küll mitte. Enne võiks ikka Eestiski kasvõi algkoosseisu saama.
Kommentaar
-
Offtopic. Aga kui juba asjade söömise peale jutt läks...
2001. aastal Pärnu Postimehe ajakirjanik Urmas Hännile lubas ühes oma arvamusartiklis oma ketsipaelad ära süüa, kui Eesti korvpallis Prantsusmaad võidab. Pärast Eesti 63:59 võitu oli lehes pilt, kus nimetet kodanik istub laua taga, laual on taldrik juppideks lõigatud ketsipaeltega, ketšup, majonees ja pudel Saku Originaali. Pärnu Postimehe arhiiv internetis nii varasesse aega ei küündi kahjuks, et seda lugu konkreetsemalt välja tuua. Ma loodan, et mees pidas oma sõna ka siis.
Aga Martin saaks samasuguse asja suures Postimehes ära teha seoses Kaimar Saagiga. Kes ei riski, see ketsipaelu ei söö!
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustLehest, võib lugeda, et peale Alo tahetakse Wislase testimisele võta ka Eesti ründajat.
Ats Purje?
Ahjupera hoopis.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitustKust sa seda võtad. Paluks linki või täpsemat kommentaari.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTargemad inimesed teavad rääkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEi ole Purje.
Ahjupera hoopis.
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas Olympi Vaata postitust
Ma oleks väga positiivselt üllatunud,kui Wisla sugune klubi neist ühegi ära võtab.
Kommentaar
-
Vassiljev on testimisel Hollandis, täpsemalt siis esiliiga ehk Jupiler League hetkel 17 real paiknevas FC Omniworldis.
FC Omniworld laat deze week Konstantin Vassiljev (24) met de selectie meetrainen. De Estse middenvelder wilde zijn contract bij Levadia Tallin niet verlengen en werd vervolgens uit de selectie gezet. “Konstantin is een speler die op diverse posities op het middenveld uit de voeten kan”, vertelt technisch manager Jeffrey Kooistra in Voetbal International. “Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar middenvelders met diepgang. Deze speler kwam toevallig eerder voorbij. Hij kan een optie zijn voor het komende seizoen, maar het is niet ondenkbaar dat we hem al in de winterstop bij de selectie willen voegen.” Vassiljev speelde de afgelopen vijf seizoenen voor Levadia en kwam tot 124 competitieduels (49 treffers). Namens het nationale team kwam de middenvelder zesmaal in actie. Vorige maand verscheen hij zowel tegen Andorra (0-2 winst) als tegen Oezbekistan (0-0) als invaller binnen de lijnen.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar