Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes järgmisena?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
    Jälgid Norra esimest liiga??? Mitu Norra esimese liiga mänge sa nägid?

Ütle palun, kes (mõned perekonnanimed) meie välismaa esiliiga mänginud palluritest tõstis oma tase (esiliigas mängimise ajal)?
    Pavel Londak?
    Sa räägid koguaeg ainult Švetsist, et ta on nii tasemel ja blablabla. Tema ju järelikult tõstis oma taset välismaal esiliigades mängides?
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
      Pavel Londak?
      Täpselt. Nägin eelmisel aastal 3-4 Bodo mängu esiliigas + üleminekumängud. Seda on küll suht vähe aga ülevaadet liiga taseme ühtlusest saab kasvõi tabelitest. Nagu siin eelnevalt mainiti, siis see ühtlasem tase tuleb just sellest, et igal Norra esiliiga klubil on korralikud tingimused ja tugev kohalik toetus.

Kui konkreetselt Allasest rääkida, siis tema vanuses polegi võimalik enam suurt arenguhüpet teha, kuid väga tähtis on just keskkonnavahetus ning kasvõi perele rahateenimine.
      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Jälgid Norra esimest liiga??? Mitu Norra esimese liiga mänge sa nägid?

Ütle palun, kes (mõned perekonnanimed) meie välismaa esiliiga mänginud palluritest tõstis oma tase (esiliigas mängimise ajal)?
        Allas juba parajas vanuses ning väärib võimalust mängida vähegi proffesioonaalsel tasemel, pealegi rahalised võimalused seal ilmselt ka paremad.

Kui rääkida Norra esiliiga tasemest, siis näiteks vaata kui suur liikuvus on norra meistriliiga ja esiliiga vahel ja tippenligat peetakse skandinaavia tugevaimaks.
        Võrdle kasvõi sellel tasemel, et norra esiliigas on vähem amatöörklubisid kui eesti meistriliigas.

Ei maksa nii palju tatti ka pritsida kui ise ei viitsi asja kohta väikselgi määral uurida.

Kommentaar

tegelt ju norra liigast on pärsi paljud hiljem pääsenud päris tugevatesse liigadesse mängima.igatahes mina loodan et allas pääseb ikka välismaale mängima.poiss on selle igatahes ära teeninud.
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
            Sa räägid koguaeg ainult Švetsist, et ta on nii tasemel ja blablabla. Tema ju järelikult tõstis oma taset välismaal esiliigades mängides?
            Oled purjus? Kus mina kirjutasin nii jama, et “Švets järelikult tõstis oma taset välismaal esiliigades mängides”??? Esiliiga=jalgpalli solgiauk (KÜPSES EAS palluriteks).
            Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
            Kui konkreetselt Allasest rääkida, siis tema vanuses polegi võimalik enam suurt arenguhüpet teha, kuid väga tähtis on just keskkonnavahetus ning kasvõi perele rahateenimine.
            Olen sinuga nõus. Võtmesõnadeks-“ keskkonnavahetus” ning “perele rahateenimine”.

Kommentaar

Oled purjus? Kus mina kirjutasin nii jama, et “Švets järelikult tõstis oma taset välismaal esiliigades mängides”??? Esiliiga=jalgpalli solgiauk (KÜPSES EAS palluriteks).
              Küll on tore, et Švets solgiaugust minema pääses.
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Olen sinuga nõus. Võtmesõnadeks-“ keskkonnavahetus” ning “perele rahateenimine”.
                Kas sa oled Marsilt ? : )
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

No kurat, Sa Ei saa ju võtta nii üheselt, et ükskõik mis maa esiliiga on solgiauk. Võta oma must-valged prillid eest ja tule tänapäevasesse maailma.
                  Lõvi helistab põlevale ringile:
                  ĢKuule, ma hüppan õhtul läbi!ģ

Kommentaar

Algselt postitas RantZ Vaata postitust
                    No kurat, Sa Ei saa ju võtta nii üheselt, et ükskõik mis maa esiliiga on solgiauk. Võta oma must-valged prillid eest ja tule tänapäevasesse maailma.
                    OK, ütle palun, kes (mõned perekonnanimed) meie välismaa esiliiga mänginud palluritest tõstis oma tase (esiliigas mängimise ajal)?

Kommentaar

Öeldi juba ju.

Sina ütle nimeliselt, kes ei ole tõstnud ja hakkame siis oma nimekirju võrdlema.
                      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Ma siin mingeid nimekirju koostama ei viitsi hakata, aga Sats. Sa väidad, et meie mehed pole nt Rootsi või Venemaa esiliigas mängides arenenud. Tõtt-öelda võib sul selle koha pealt teatud määral isegi täitsa õigus olla - kuigi on omaette küsimus, kas arengu peatumises on süüdi olnud sealse liiga nõrkus või siis hoopis see, et mängija ise ei vea sedagi väidetavalt madalat taset välja... See selleks. Aga siis hakkad sa Rootsi-näidete põhjal tegema järeldusi, et ükski eestlane ei areneks ka Inglise või Saksa kõrgliigas mängides. Ja no anna andeks, see on juba absurd ju.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                          Ma siin mingeid nimekirju koostama ei viitsi hakata, aga Sats. Sa väidad, et meie mehed pole nt Rootsi või Venemaa esiliigas mängides arenenud. Tõtt-öelda võib sul selle koha pealt teatud määral isegi täitsa õigus olla - kuigi on omaette küsimus, kas arengu peatumises on süüdi olnud sealse liiga nõrkus või siis hoopis see, et mängija ise ei vea sedagi väidetavalt madalat taset välja... See selleks.
                          Kujutame ette, et Budulojus õpib Räpina valla maakoolis 11 klassis. Nüüd ta saab äkki õnnelikut võimalust Tallinnasse kolima ning pealinna eliitgümnaasiumis (euroremont, kvaliteettoitmine, valvur sissepääse juures jne.) õppima. Aga Budulojust võetakse ainult 10 klassi sest tema tase, kahjuks, ei jõua eliitgümnaasiumi 11 klassi õpilaste tasemeni. Kas Budulojus saab arenema pealinna eliitgümnaasiumi 10 klassis õppides?
                          Algselt postitas vincent Vaata postitust
                          Aga siis hakkad sa Rootsi-näidete põhjal tegema järeldusi, et ükski eestlane ei areneks ka Inglise või Saksa kõrgliigas mängides. Ja no anna andeks, see on juba absurd ju.
                          Sul on õigus, et meil pole teada kas meie pallurid saavad progresseeruma Saksa, Itaalia või Hispaania esiliigas mängides või mitte, aga meil on näide et meie pallur degradeerub Inglismaa duubli meeskonnade turniiris ning Inglismaa esiiigas mängides.

Kommentaar

Teet Allas jäi Norras lepinguta
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Sats1, sa oled idioot.

Kommentaar

Sul on õigus, et meil pole teada kas meie pallurid saavad progresseeruma Saksa, Itaalia või Hispaania esiliigas mängides või mitte, aga meil on näide et meie pallur degradeerub Inglismaa duubli meeskonnade turniiris ning Inglismaa esiiigas mängides.
                                Sats1, sa võrdled ju täiesti rumalaid asju.

Mart Poom oli juba veteranmängija, oma karjääri tipust möödas. Sellises vanuses oleks edasiarengu nõudmine ju küllaltki naeruväärne - seega on võimalik kas taset hoida või see hakkabki tasahilju vähenema Onju?

Kuid kas sa väidad, et nt. Hendrik Ojamaa, kes on 17-aastane ja mängib Inglismaal noorte ja reservide eest, areneb aeglasemalt kui ta mängiks Eesti esiliigas ja mõned mängud kõrgliigas?

Kusjuures Ojamaa mänge on Eestis näha olnud ja vaatajadki on märganud, et sealne mängutempo on kiirem ja mängija peab rohkem pingutama kui Eestis. Kas see on paha? Kas ta taandareneb?'

Lisaks oleks vist täiesti mõttetu loetleda siia kümneid välismängjaid, kelle areng on just kõrgliigast esiliigasse suundudes alanud, sest mehed on karmis konkurentsis mänguaega saanud.

Aga noh, ma saan aru ka, et sul on oma lauluke, mida sa pidevalt ümised ja siis vahepeal väidad, et kõik on marstilt või loobivad loosungeid.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X