Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
-
Kuidas Takil see sõjaväe asi kujunes? See võib suure põntsu panna talle vist.Algselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
-
No rahvas, kes on see "härra salapärane", kes läheb karambade maale gingoriitasid käperdama ja võib-olla isegi jalgpalli mängima? Kas paksud sakslased lasevad Sander Puril oktooberfestiks oma riiki.Kommentaar
-
Paksud sakslased?
Ega ma eriti ei oota inimeselt, eks endale "vapper kass" nimeks võtab, aga keset päeva joomine meie riigile kasuks ei tule nii või teisiti.Kommentaar
-
Kolm paksu sakslast ja kleenukene mees
Sõitsid kord korraga ühes kupees
Kolm paksu sakslast, need jõid aga teed
Ning nad ei teadnud miks neile välja teeb
See, siilipäine, pilgult jäine, neljas meesSupplies!Kommentaar
-
Ma ei tea kust tuli see välismaal mängiva eestlase jutt aga mina pakun siiski Tarmo KinkiAlgselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
Ma pakuks samuti Tarmo Kinki, mis on igati loogiline, arvestades tema mängijaomadusi aga räägiti väliskubis pallivast eestlasest. Ma arvan, et suure tõenäosusega on see siiski Raku, Joel või Ats.Kommentaar
-
Kommentaar
-
kusjuures ei öeldud, et on välisklubist, vaid ridade vahelt võis enamvähem välja lugeda seda...olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar