Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No rahvas, kes on see "härra salapärane", kes läheb karambade maale gingoriitasid käperdama ja võib-olla isegi jalgpalli mängima? Kas paksud sakslased lasevad Sander Puril oktooberfestiks oma riiki.
No rahvas, kes on see "härra salapärane", kes läheb karambade maale gingoriitasid käperdama ja võib-olla isegi jalgpalli mängima? Kas paksud sakslased lasevad Sander Puril oktooberfestiks oma riiki.
Paksud sakslased?
Ega ma eriti ei oota inimeselt, eks endale "vapper kass" nimeks võtab, aga keset päeva joomine meie riigile kasuks ei tule nii või teisiti.
Kolm paksu sakslast ja kleenukene mees
Sõitsid kord korraga ühes kupees
Kolm paksu sakslast, need jõid aga teed
Ning nad ei teadnud miks neile välja teeb
See, siilipäine, pilgult jäine, neljas mees
Ma ei tea kust tuli see välismaal mängiva eestlase jutt aga mina pakun siiski Tarmo Kinki
Ma pakuks samuti Tarmo Kinki, mis on igati loogiline, arvestades tema mängijaomadusi aga räägiti väliskubis pallivast eestlasest. Ma arvan, et suure tõenäosusega on see siiski Raku, Joel või Ats.
Kolm paksu sakslast ja kleenukene mees
Sõitsid kord korraga ühes kupees
Kolm paksu sakslast, need jõid aga teed
Ning nad ei teadnud miks neile välja teeb
See, siilipäine, pilgult jäine, neljas mees
Ma pakuks samuti Tarmo Kinki, mis on igati loogiline, arvestades tema mängijaomadusi aga räägiti väliskubis pallivast eestlasest. Ma arvan, et suure tõenäosusega on see siiski Raku, Joel või Ats.
kusjuures ei öeldud, et on välisklubist, vaid ridade vahelt võis enamvähem välja lugeda seda...
Kommentaar