Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tea kas see kasv tal nii hull ongi. Hohlov-Simson on vaid 3 cm pikem ja küll välismaal suhteliselt edukalt mänginud. Vähemalt on ta oma klubides ikka põhis olnud ja keegi ei ole teda poole pealt tagasi saatnud.
Oma viimases välisklubis Ham Kamis (norra esiliiga) ei olnud mees kaugeltki mitte põhis ja enne seda veedetud hooaeg iisraelis oli Hohlovil ka pehmelt öeldes nüri.
Tea kas see kasv tal nii hull ongi. Hohlov-Simson on vaid 3 cm pikem ja küll välismaal suhteliselt edukalt mänginud. Vähemalt on ta oma klubides ikka põhis olnud ja keegi ei ole teda poole pealt tagasi saatnud.
Oma viimases välisklubis Ham Kamis (norra esiliiga) ei olnud mees kaugeltki mitte põhis ja enne seda veedetud hooaeg iisraelis oli Hohlovil ka pehmelt öeldes nüri.
Ma olen aru saand et ega tal endal seal Iisraelis miskit eriti viga nagu polnudki ainult klubid olid kuidagi hädas iseendaga. Ei saanud palka makstud ja koosseise koos hoitud.
Miks Levadia koduleht Vosko koha pealt mitte miskit ei maini?
Kohalikud PR kunnid on vast talvepuhkusel. Vähemalt nad mainivad muud vajalikku teinekord, mida meie meistriliigameeskonnad TVMK, Trans, Lootus jne. pea üldse ei tee. Eks ajapikku see uudis kah ülesse saab.
See aeg, kui Petersoo Levadia veebi vedas on ammu möödas, siis vähemalt olid uudised ja kirjapilt oli tunduvalt parem. Nüüd on nagu on. Kes seda üldse update-ib, oskab keegi öelda?
Miks kajastab FCFLORA.ee mitmeid uudiseid, mis otseselt ei puuduta ka neid? Vosko uudis on igatpidi seotud Levadiaga. Nimelt endiseid mängijaid, kes hetkel palli välisriigis taovad võiks siiski ära mainida, kui midagi asjalikku toimumas on. Iseenesest mõistetav.
ma saan aru, et eesti on väike nagu konnatiik, aga see ei tähenda, et peab kajastama kõike eestiga seonduvat. kas juve koduleht kajastab iga zidane löödud väravat?? või pippo igat näitetundi??
Kommentaar