Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas *Rivo Vaata postitust
    tegelikult sai ta 50 tuhat dollarit, nii et pole ta nii odav mees midagi.
    Aga nagu Dannargi, ei avalda ma oma teabe allikat.. Nii need mõttetud kuulujutud tulevadki..
    sai sai ütleb, nagu joelil oleksid rahaprobleemid, ise mängib pokkerit kõvasti ma kuulnud
    aga ei huvita enam see teema ja enam siia ei postita.
    No jumal palun !

Kommentaar

anna andeks dannari jutt pani taas huvitama

Kommentaar

anna andeks dannari jutt pani taas huvitama
        imo on see 50k või kasvõi 10k$ mingi Pareiko moodi enese kõvaks ajamisjutt, mis läks hoopiski tegelikkuses aiataha. Vaevalt keegi talle teist aastapalka viskab pihku et Itaalia vastu ühte mängu ei mängiks.

Kommentaar

Ta ei tule ju üldse see aasta meile enam appi, seega on ikka rohkem mänge.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
            imo on see 50k või kasvõi 10k$ mingi Pareiko moodi enese kõvaks ajamisjutt, mis läks hoopiski tegelikkuses aiataha. Vaevalt keegi talle teist aastapalka viskab pihku et Itaalia vastu ühte mängu ei mängiks.
            Vaata, Pareiko puhul ma nägin seda unes. Tõsiselt. Kui sa seda endal kõvaks ajasid, siis oled sa ise üsna ee nõrk ja see suur möll, kus hüppasid msniaknad lahti jne, ajas mind ennast väga naerma. Aga antud Lindpere juttu kuulsin ma allikalt, kes pole mind siiani kordagi alt vedand. Aja nüüd endal kõvaks edasi.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
              Aga antud Lindpere juttu kuulsin ma allikalt, kes pole mind siiani kordagi alt vedand..
              Dannar, ükskord on ikka esimene kord

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                Vaata, Pareiko puhul ma nägin seda unes. Tõsiselt. Kui sa seda endal kõvaks ajasid, siis oled sa ise üsna ee nõrk ja see suur möll, kus hüppasid msniaknad lahti jne, ajas mind ennast väga naerma. Aga antud Lindpere juttu kuulsin ma allikalt, kes pole mind siiani kordagi alt vedand. Aja nüüd endal kõvaks edasi.
                õpi lugema ja ära hüppa, said telekasse, lase õhk välja loff. sinu allikat ei seadnud keegi kahtluse alla, aga sinu allikas ei olnud Lindpere, Lindpere juttu julgen mina küll kahtluse alla seada, eriti kui üks inimene räägib 10kst ja teine 50kst
                edit: ja dunno minul polnd vaja end kõvask ajada jutuga et ma tean mis toimub, siis kirjutada et ei saa seda valdada ja siis päeva pärast kirjutada sellest. well done imo nädala pärast kirjuta allika nimi kah

Kommentaar

Võiks nüüd tuurid maha võtta ja naasta teemasse - Joel'i tegemistest NYRB-is.

Kommentaar

15 min pärast hakkab NYRB mäng coloradoga.

Kommentaar

Keegi linki annab kus mängu näha saab?

Kommentaar

Kui trikki kasutad, siis Bet365 aitab hädast välja

Kommentaar

Kommentaar

Lindpere andis väravasöödu kannaga, Henry skooris.

Kommentaar

Oi blää... sellise söödu juures pole ime, et RB teda väga Eesti juurde ei lase..

Kommentaar

Värav siis.

Kommentaar

Working...
                                X