Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sel laupäeva öösel vastu pühapäeva mängib siis Lindpere Beckhami klubi vastu ja Beckham peaks ka väljakul olema, paremas ääres, Lindpere vasakul...
    nagu postimehe uudise pealkiri: Kas Lindpere võtab Beckhamilt palli ära?
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

see on ikka väga hea uudis. Kaks universumi parimat mängijat vastamisi, universumi parimas liigas.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Keegi ärkab ka nii vara üles, et näha kas Lindpere saab siis Becksilt palli ära võetud või ei?

Kommentaar

pigem on plaanis sinna maani üleval istuda

Kommentaar

unetutele striim siit:

Kommentaar

1:1 siis. Henry viis NY 4.min juhtima ja Donovan viigistas poolaja lõpus (Beckhami nurgalöögist). Lindperelt esimese poolaja lõpu poole pealelöök. Selline võrdsete mäng, esimese poolaja lõpus oli kerge LA surve. Siis suutis ka Solli joonelt ühe palli päästa.

Kommentaar

Ei tea kas Henry ei jõudnud enam mängida või lihtsalt ei viitsinud? Lõpus tundus kuidagi laik olevat.

Kommentaar

ah mis ta seal ikka rabeleb, kõik need vanad ässad mängisid kuidagi rahulikult sirgetel jalgadel, musta tööd eriti teha ei viici

Kommentaar

Noh, aga kas Lindpere võttis Beckhamilt palli ära?

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                      Noh, aga kas Lindpere võttis Beckhamilt palli ära?
                      Küsiks parem nii, et kas Beckham Lindperelt särki tahtis?

Kommentaar

Lindpere särk on ebays müügil. Selline ajalooline mäng ja kaks universumi parimat mängijat korraga platsil, mis te arvate, et seda kuskil tasuta jagatakse?
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Lindpere särk on ebays müügil. Selline ajalooline mäng ja kaks universumi parimat mängijat korraga platsil, mis te arvate, et seda kuskil tasuta jagatakse?
                          troll.

Ei taha küll seda teemat puudutada aga komistasin FB's sellele.
                          You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Jeee, Joel too sellele Manu tillile Ameerikast nätsu ja värvilist traati kui tagasi tuled.

Kommentaar

Et siis pole ime, et väikest lisateenistust tuleb lepingulisadega teenida
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Sellise palga juures jääb sõpradele näts ja värviline traat ära.

Kommentaar

Working...
                                X