Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Herr Vaata postitust
    No ei, Õige oleks Eesti ja punkt.
    Sa oled debiilik ja punkt.

Võiks ju ka seletada, aga vist ei ole mõtet...

Kommentaar

Eks rumalad on ikka endas kindlad, targemad oskavad järele anda.

Kommentaar

nüüd on minu kord tarka panna ! Pohh mis wikipedias ta sünnkohaks on pandud, peaasi, et ta on ja tunneb ennast EESTLASENA !

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
          USSR ongi tegelikult just korrektne sünnikoht, nagu väga paljudel tol ajal NSVL koosseisus olnud riikide jalgpallurite puhul ka wikipedias, kui sa pole märganud.
          Kust kohast ta korrektne on? Sa enda isikutunnistuse tagakülge oled uurinud? On sul seal märgitud ENSV või USSR vms?
          Edit: Ei tea muidugi, mis ajal sa sündinud oled.

Kommentaar

12 Märts mängiti Miami FC vastu ja võideti 3-1. Lindpere andis kaks värava söötu. LINK - http://web.mlsnet.com/news/team_news....jsp&team=t107

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
              Kust kohast ta korrektne on? Sa enda isikutunnistuse tagakülge oled uurinud? On sul seal märgitud ENSV või USSR vms?
              Edit: Ei tea muidugi, mis ajal sa sündinud oled.
              No kui Lindpere puhul on valida, et kas sünnikoht on Tallinn, Eesti Vabariik või Tallinn, NSVL, siis korrektne on ju ikkagi viimane. Ei saa olla olematu riigi kodanik. EV id-kaardi tagumisele poolele on muidugi kavalalt riik märkimata jäetud...

Kommentaar

Algselt postitas laas Vaata postitust
                No kui Lindpere puhul on valida, et kas sünnikoht on Tallinn, Eesti Vabariik või Tallinn, NSVL, siis korrektne on ju ikkagi viimane. Ei saa olla olematu riigi kodanik. EV id-kaardi tagumisele poolele on muidugi kavalalt riik märkimata jäetud...
                Järelikult on vanem kaart. Uuematel on taga Eesti/Est. Ja viimane pole korrektne. Juriidiliselt eksisteeris Eesti Vabariik okupatsiooni ajal edasi, faktiliselt haldas Eestit NSVL. Seega oleks õige märkida ikkagi sünnikohaks Eesti.

Kommentaar

Tainas, Eesti riigi järjepidevus ei ole katkenud aastast 1918!

Kommentaar

selle jutu peale tulid viidingu read meelde:Mu rahvus - eestlane ja sugu - mees. Ma olen sündinud Eesti NSV-s.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                      Tainas, Eesti riigi järjepidevus ei ole katkenud aastast 1918!
                      Ahsoo.. nii et siis näiteks ma ei olegi NSVLis elanud, kuigi ma 78. aastal sündinud olen ja NSVLis? Ma olen tiba segaduses... aga ma parem ei jätka seda offtopicut.

Kommentaar

Ahsoo.. nii et siis näiteks ma ei olegi NSVLis elanud, kuigi ma 78. aastal sündinud olen ja NSVLis? Ma olen tiba segaduses... aga ma parem ei jätka seda offtopicut.

Teise maailmasõja ajal ja järel deklareerisid mitmed riigid erinevas kontekstis, et ei tunnusta Eesti ja teiste Balti riikide ebaseaduslikku inkorporeerimist NSV Liitu. Seega eksisteeris rahvusvahelise õiguse mõttes Eesti Vabariik de jure edasi, hoolimata de facto NSV Liidu okupatsioonist ja anneksioonist (Mälksoo 2005; Sarv 1997, 27–34). Kuna Eesti riik eksisteeris okupatsioonist hoolimata edasi de jure, toimis ka tema 1938. aasta põhiseadus kogu Nõukogude okupatsiooni aja.

Seega pole sa juriidiliselt NSVL-s sündinud.

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                          http://www.riigikogu.ee/rito/index.php?id=13996:
                          Teise maailmasõja ajal ja järel deklareerisid mitmed riigid erinevas kontekstis, et ei tunnusta Eesti ja teiste Balti riikide ebaseaduslikku inkorporeerimist NSV Liitu.
                          Samas oli piisavalt riike kes seda tunnustas, seega oli korraga olemas nii EV kui ka ENSV NSVL koosseisus. Seega ei saa ka väita, et mina või Lindpere või keegi teine okupatsiooni ajal sündinu oleks EV-s sündinud.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
                            Wikipedias ja muudes kohtades on ka tavaliselt sünnimaaks märgitud see riik, mis parasjagu eksisteeris
                            No nüüd näitab Wiki, et ta on Taipei´s sündinud. http://en.wikipedia.org/wiki/Joel_Lindpere

Kommentaar

Jõle vahhe kus ta sündis ju.

Pigem tuleb muretseda Joelil, kuna Red Bull olla huvitatud HSV Ze Robertost.
                              Bild karjub vähemalt sellest.

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                                No nüüd näitab Wiki, et ta on Taipei´s sündinud. http://en.wikipedia.org/wiki/Joel_Lindpere
                                Oled uhke nüüd enda nalja üle?
                                20 LEGEND

Kommentaar

Working...
                                X