Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tuletame meelde jalgpallibusinessi kuldset tõde: miski pole kindel ennem, kui allkirjad paberil!

Kommentaar

...Shishovil oli ka allkiri paberil aga ikka saadeti madjarist tagasi... Zahol araabias samuti ...
      RummaBastards!

Kommentaar

Järelikult jalgpallis pole miski kindel !

Kommentaar

väike update teemasse: testimisel Hansa Rostocki (2.BL) juures

Eesti koondise poolkaitsja Joel Lindpere viibib testimisel Saksamaa 2. Bundesliga klubi Hansa Rostocki juures.
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Veel lisainfot Hansa kodulehelt. Laupäeval kell 11 siis klubisisene treeningmäng kus peab oma oskustega endale lepingu teenima.
            -----
            Zwei weitere Probespieler ab Donnerstag im Training
            (http://www.fc-hansa.de/index.php?id=154&oid=10561)

In dieser Woche testet der Fußball-Zweitligist F.C. Hansa Rostock erneut zwei Spieler. Von Donnerstag an stellen sich die Nationalspieler Joel Lindpere (Estland) und Gilles Mbang Ondo (Gabun) in Rostock vor. Beide sollen auch beim internen Testspiel am Samstag (11.00 Uhr / Trainingsplatz Kopernikusstraße) zum Einsatz kommen.

Joel Lindpere ist 28 Jahre und hat bisher 74 Länderspiele (5 Tore) für Estland bestritten. Der Linksfuß spielt im Mittelfeld auf der linken Seite. Derzeit ist der 1,78 Meter große Profi vereinslos. Zuletzt spielte er in der norwegischen Liga für Tromsø IL.

Kommentaar

Vähemalt seekord on õige koondisestatistika suutnud üles leida.

Kommentaar

Lgp. Budulojus, olen sinuga Bulgaaria osas nõus aga selles osas, et ta ei tõestanud end Norras vaidleks kergelt vastu. Tromsos on ta ikka põhitegija. Arvan, et Hana sobiks Joelile väga hästi. Lindpere tase ongi Budesliiga viimased ja I Saksa liiga tippklubid.

Ise olen Rostokis kaks korda käinud. Enides DDR -is kuulus Rostok pidevalt kõrliigasse ja hetkel on üks vähestest endistest Ida Saksamaa klubidest, mis on suutnud enam vähem normaalselt läbi lüüa. Rostok on väga sümpaatne Hansa linnake ja seal oleks lahe käia mänge vaatamas.

Kommentaar

olen ka ühte rostocki mängu käinud vaatamas ning põhiline mis meelde jäi oli väga palju kiilakaid päid fännide hulgas. aga fänne on palju ja teevad kõva häält. 2. bundesliga teeb pealtvaatajate arvudes paljudele suurtele liigadele silmad ette.

Kommentaar

Algselt postitas sopu Vaata postitust
                    olen ka ühte rostocki mängu käinud vaatamas ning põhiline mis meelde jäi oli väga palju kiilakaid päid fännide hulgas. aga fänne on palju ja teevad kõva häält. 2. bundesliga teeb pealtvaatajate arvudes paljudele suurtele liigadele silmad ette.
                    Nagu näiteks Eestile? :P
                    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                      Nagu näiteks Eestile? :P
                      Saksamaa Bundesliga 1 on pealtvaatajate arvu poolest üle Euroopa I kohal. Bundesliga 2 jääb pealtvaatajate arvu poolest alla vaid Euroopa suure viisiku kõrgliigadele, siis Inglismaa Championshipile ning Hollandi Eredivisiele. Publikut on rohkem kui Šotimaal, Venemaal, Kreekas ja Belgias.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                        Saksamaa Bundesliga 1 on pealtvaatajate arvu poolest üle Euroopa I kohal. Bundesliga 2 jääb pealtvaatajate arvu poolest alla vaid Euroopa suure viisiku kõrgliigadele, siis Inglismaa Championshipile ning Hollandi Eredivisiele. Publikut on rohkem kui Šotimaal, Venemaal, Kreekas ja Belgias.
                        Bundesliga on suisa maailmas enim jälgitav jalgpalliliiga ja üldse profispordiliigadest on ta maailmas keskmise publikuarvu järgi kolmandal kohal NFL'i ja mingi India kriketiliiga järgi

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Publikut on rohkem kui Venemaal.
                          Venemaal on küll iga mäng suht täis maja ju, no ainult need mängud mis kaugemal Venemaal on, seal on jah, vähem, aga siiski.

Parandage kui ma eksin

Kommentaar

Algselt postitas homeworld Vaata postitust
                            Venemaal on küll iga mäng suht täis maja ju, no ainult need mängud mis kaugemal Venemaal on, seal on jah, vähem, aga siiski.

Parandage kui ma eksin
                            Statistikat saad siit vaadata. Mina tegin oma järeldused selle järgi.

Kommentaar

Statistikat saad siit vaadata. Mina tegin oma järeldused selle järgi.
                              Selle järgi on Eesti kõige väiksema keskmise pealtvaatajate arvuga

Edu Joelile testimisel Hansa Rostockis, loodame et saabki lepingu

Kommentaar

Algselt postitas Dano Vaata postitust
                                Selle järgi on Eesti kõige väiksema keskmise pealtvaatajate arvuga

Edu Joelile testimisel Hansa Rostockis, loodame et saabki lepingu
                                See tuli sulle üllatusena?

Kommentaar

Working...
                                X