Lindpere Washington DC vastu skoorinud. Poolajaks seis 1-1
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Fun fact of the day: Red Bulls pole 10 aastat võõrsil New Englandi alistanud. Seeria pikkuseks 15 mängu.
Lindpere alustab pingil. Henry bännitud täiesti idiootsel põhjusel. Raske uskuda, et kurb seeria täna lõppeb.
Vähemalt lõi staarvahetusmees värava.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustLindpere mäng siis ülepika aja peaaegu mõistlikul ajal...kell 22:45 K12 näitab ka mängu. Chicago Fire´ga mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas cyrusvk Vaata postitustKas keegi teab, miks K12 neid mänge ajalise nihkega näitab? "Otse" mäng algab tegelikult juba pool üksteist. Kord varem oli samuti selline ajaline nihe.
Kommentaar
-
Algselt postitas cyrusvk Vaata postitustKas keegi teab, miks K12 neid mänge ajalise nihkega näitab? "Otse" mäng algab tegelikult juba pool üksteist. Kord varem oli samuti selline ajaline nihe..
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustKusjuures tänane mäng algas reaalselt ka kolmveerand mitte pool.
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustOlid kohapeal kellaga, et tead rääkida? Mina väidan vastupidist.
Mul on selleks väga usaldusväärsed allikad.
Teinekord soovitan vaadata millal bet365 livebetis mängu aeg jooksma hakkab vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustIsegi minu livetiming näitas, et mäng algas tõesti 22:50...ei saa aru kus kohast te võtate selle 22:30...
Aga jah, huvi pärast võtsin ka ise ühe suvalise streami lahti, et võrrelda seda K12-ga ja seekord võib küll öelda, et K12 ülekanne oli otse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar