Joeli väljaütlemisest, et talle kunstmurud ei meeldi tekib tunne, et Leedule ta ühe ära lööb !
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas Mattis98 Vaata postitustJoel Lindpere lahkuvat Baník Ostrava'st.
Kommentaar
-
Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere teatas täna ootamatult, et lahkub oma senisest koduklubist Ostrava Banikust.
"Iga lõpp on uue algus #Every end is beginning of new #byebyebanik," kirjutas Lindpere oma Facebooki leheküljel.
Lindpere keeldus pikematest kommentaaridest, öeldes Delfile vaid, et on hetkel haigena Tšehhimaal.
Lindpere liitus Tšehhi klubiga 2014. aasta jaanuaris, sõlmides kahe ja poole aasta pikkuse lepingu. Käesoleval hooajal kuulus eestlane pidevalt Baniku algkoosseisu.
Eelmisel kuul vahetas Banik peatreenerit, tuues uueks juhendajaks Petr Frnka. 16. vooru järel hoiab klubi meistriliigas viiendat kohta.
Eile hoidis vormi rocca fitnessisINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustJärjekordne "kodutu" koondislane juures. Polnud muidugi suurem asi klubi, kuid ikkagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustPolnud muidugi suurem asi klubi, kuid ikkagi."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustEesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere teatas täna ootamatult, et lahkub oma senisest koduklubist Ostrava Banikust.
"Iga lõpp on uue algus #Every end is beginning of new #byebyebanik," kirjutas Lindpere oma Facebooki leheküljel.
Lindpere keeldus pikematest kommentaaridest, öeldes Delfile vaid, et on hetkel haigena Tšehhimaal.
Lindpere liitus Tšehhi klubiga 2014. aasta jaanuaris, sõlmides kahe ja poole aasta pikkuse lepingu. Käesoleval hooajal kuulus eestlane pidevalt Baniku algkoosseisu.
Eelmisel kuul vahetas Banik peatreenerit, tuues uueks juhendajaks Petr Frnka. 16. vooru järel hoiab klubi meistriliigas viiendat kohta.
Eile hoidis vormi rocca fitnessisFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Joel LindperePeamiselt oli see seotud minu perekonnast tulenevatest põhjustest - mu pojast, mu tüdruksõbrast -, aga ma arvan, et minu jaoks ka pikemaajalist tulevikku silmas pidades, et mõelda, mida oma eluga edasi teha ja kuidas jätkata.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustLoodetavasti palliplatsilt ära ei kao ikka.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Loodedavasti varsti leiab juba uue klubi! http://sport.postimees.ee/3054829/li...tagasi-lukanudMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMis värk Lindperega on siis? Jääb Kaljusse?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar