Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tundub et klubisse on tulnud uus ründaja?Või siis on tegemist juba vana olijaga,see tumedanahaline ja laheda soenguga kutt :P
Ilmselt sinna see Viikmäe mänguaeg jääbki
Nja, eestlastele ei istu Rootsi jalgpall väga. Mulle tundub et eestlastele sobib kõige paremini Taani ja Hollandi jalgpall, seda on näidanud nii läbilöömised nende liigas, kui ka koondistevahelised kohtumised ja ka eesti klubide ja nende vahelised kohtumised mingil määral.
Nja, eestlastele ei istu Rootsi jalgpall väga. Mulle tundub et eestlastele sobib kõige paremini Taani ja Hollandi jalgpall, seda on näidanud nii läbilöömised nende liigas, kui ka koondistevahelised kohtumised ja ka eesti klubide ja nende vahelised kohtumised mingil määral.
AUsaltöeldes ei ütleks, et läbilöömine ka seal oleks niivõrd suur. Taanis Oper (kustus lõpuks), Rooba (eks oli näha neid mitmeaastaseid läbilöömisi). Hollandis hetkel jah Opi ja Raku põhis olemas, kuigi eelmisel hooajal Heraclesel puudus Klavanile võistlus vasakkaitses ja tema esitused olid kah tiba nirud. Hollandist juba Monikov tuli tagasi ja Florasse, oli siis nüüd kool või ei saand kah mänguga lõpuks hakkama.
Kui nii võtma hakata, siis polegi kuskil eestlased pikaajaliselt ja suuremamahuliselt suutnud läbi lüüa. Igaltpoolt on peale paari aastat tulema tuldud.
Rootsi liiga on ju nõrgem kui Taani oma ja eredivisiest pole mõtet ses kontekstis üldse rääkida. Nende liiga on ikka selgelt ükskõik millisest skandinaavia liigast tugevam. Oper ja Klavan ongi ilmselt meie parimad välismaal pallivad pallurid hetkel, sest vilets mees Hollandis läbi ei löö. Klavan oli ka minu meelest suht ebakindel eelmisel hooajal ja tihti mõtlesin, et ta pole veel küps eredivisie jaoks, kuid esimesed kaks mängu on siiski näidanud, et uue treeneriga Heracleses on Ragnaril usaldus tema poolt olemas.
Ja kui meie mehed ei suuda läbi lüüa Allsvenskanis, siis ei suuda nad seda veel enam eredivisies. Niivõrd väikese mängijate valikuga riigil oleks koondise huve arvestades parim variant, kui mees mängiks oma võimetele vastavas liigas, et saaks pidevalt mängupraktikat, mitte ei passiks pingil.
Taanis lõi Zelinski ka. Aga ikkagi ma olen raudkindel et kuigi Rootsi liiga on Hollandi omast 3x sitem on meie meestel seal paremad võimalused läbi lüüa.
Taanis lõi Zelinski ka. Aga ikkagi ma olen raudkindel et kuigi Rootsi liiga on Hollandi omast 3x sitem on meie meestel seal paremad võimalused läbi lüüa.
Aga nagu paraku näha, ei suuda end läbi lüüa hetkel isegi koondislased. Mis siis veel rääkida ülejäänutest, kes peaks loogiliselt olema nõrgemad kui koondislased (kuigi tänu osavale manipuleerimisele ei pruugu see nii olla).
Tuleks vaadata hoopis, kuidas saaks koduse liiga klubid konkurentsivõimelisemaks just rahalises mõttes, seda rohkem saaks jätta mängijaid kodukamarale mängima, kus ilmselt pingil ei konutataks ja seega tõuseks liiga kvaliteet ja mängijatel oleks ka mingi vormi pealt koondisse astuda.
Aga nagu paraku näha, ei suuda end läbi lüüa hetkel isegi koondislased. Mis siis veel rääkida ülejäänutest, kes peaks loogiliselt olema nõrgemad kui koondislased (kuigi tänu osavale manipuleerimisele ei pruugu see nii olla).
Tuleks vaadata hoopis, kuidas saaks koduse liiga klubid konkurentsivõimelisemaks just rahalises mõttes, seda rohkem saaks jätta mängijaid kodukamarale mängima, kus ilmselt pingil ei konutataks ja seega tõuseks liiga kvaliteet ja mängijatel oleks ka mingi vormi pealt koondisse astuda.
Samas teiselt poolt vaadates : mida rohkem eestlasi saab välismaale, seda parem võimalus on areneda noortel Eesti klubides. Kuid muidu su mõttekäik on ka õige.
Zelja hiilgas vaid 2001/2002 hooaja sügisringis, lüües 11 kolli, aga kevadringis taandus pingile, lüües 2 koll Lyngbyle, kes pankroti tõttu mängis noortega. Pärast seda kukkus ta sootuks Aalborgi põhisatsist välja.
Kommentaar