Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kristen Viikmäe (115/15)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aga kõlakate kohaselt võib Viikmäe järgmisel hooajal ikka Meistrite Liigas mängida. Vähemalt pidada minema testima ühte sellisesse klubisse, mis liigub meistritiitli poole

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      Aga kõlakate kohaselt võib Viikmäe järgmisel hooajal ikka Meistrite Liigas mängida. Vähemalt pidada minema testima ühte sellisesse klubisse, mis liigub meistritiitli poole

See oleks küll huvitav, arvestades kui kesiselt ta Rootsi liiga teise poolde kuuluvas satsis mängis. Ehk vihjad regiooni vähemalt või on see väga kõlaka tasemel.
      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
        See oleks küll huvitav, arvestades kui kesiselt ta Rootsi liiga teise poolde kuuluvas satsis mängis. Ehk vihjad regiooni vähemalt või on see väga kõlaka tasemel.
        Mulle ei antud luba seda regiooni avaldada aga peagi peaks ametlikult teada antama

Kommentaar

ma pakun kreekast keegi!
          //

Kommentaar

arvan, et kõlakaks see jääbki või on tegemist kõigest Viikmäe-teema vürtsitamisega. ühtlasi mitte välistades optimistlikumaid stsenaariumeid

Kommentaar

kiire risttabel Viikmäe võimetest ja pooleliolevatest liigadest annab tulemuseks, et selleks klubiks on kas Lenkoran või Hafnarfjördur... kumb siis?

Kommentaar

nojah, tipp mis tipp
                krt, Eesti liiga tunduks kaa mõistlikum, imho.
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

no aga saab Meistrite Liigasse eelringi mängima. Palk on hea. Soe on ka. Mingid tatipritsid ei vingu sinu kaelas jne. ideaalne koht pinsileminekuks

Kommentaar

Moosekant.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

irw, ja tulebki välja ma oma kreekaga väga mööda ei pannudki! paras mõnna koht see küpos ju
                      //

Kommentaar

malta või küpros. potato või poteito

Kommentaar

Algselt postitas SunSeeker Vaata postitust
                          irw, ja tulebki välja ma oma kreekaga väga mööda ei pannudki! paras mõnna koht see küpos ju
                          jah. Maltasse läheb Viki ikka. Küprokist tehakse maju.

Kommentaar

mis tasemega see Malta klubi üldse on? teab keegi? ausalt öeldes pole kuulnudki sellest klubist enne midagi.

Kommentaar

Hetkel on tegu liidriga. Ajaloos on ühe korra saanud UEFA kappi, kus kaotati mõlemad mängud koondseisuga 0:3. Ehk siis umbes samal tasemel, mis Eesti mansad (v.a. viimane aasta). Praegu on meeskonnas selline mees nagu Chris BArt-Williams, kes on miskipärast mulle Nottinghami ridadest meelde jäänud. Mängivad rahvusstaadionil, kuhu mahub 17000 inimest ning keskmine publikuhulk pidi ikka üsna mitutuhat ühe mängu kohta olema.

Kommentaar

Marsaxlokis elab 3200 inimest.
                                Klubi koduleht jätab klubist sümpaatse mulje.
                                Iga mängu kohta olid isegi highlightsid üleval.
                                Algselt postitas budulojus
                                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Working...
                                X