Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lupoli vahetati välja, mustanahaline toodi eesliini - Arsenali poolt vaadatuna. Lupoli oli täna siis see mängija, kellel oli oma miljon võimalust, kuid ükski pall raami minna ei soovinud. Sellegipoolest 88 aasta väljalaske kohta väga asjalik vend. Reservide eest on nii mõnegi koti lükanud. Better luck next time.
Vastus teemale \'Mart Poom - uus karjäär uues kohas\'
Algselt postitas Silver
Lupoli 88 aasta väljalaske kohta väga asjalik vend.
Sa ütled seda kohe nõndase tooniga, et ...
Tasub vaid vaadata suunaga Saksamaale ja nimelt teatud Dortmundi linna ning ühe teatud türklase poole...
Mängu kohta: kui Arsenalil oli jultumust kogu mu kombinatsioonennustus kihva keerata (ülejäänu oli õige ja summa oli märkimisväärne) mitte jagu saades Doncasterist normaalajal, siis igatahes Doncaster - go all the way! Poolfinaal on käte ulatuses.
Njah Poom, Poom, Poom. Lugesin siin lehest, et keegi oli visanud nalja, et Poom sõlmis küll sügisel Arsenaliga laenulepingu, aga mängida ikka ei saa - ennem pidavat leping ära lõppema. Nüüd oli kurbtõsilugu, et Poom ei saanudki mängida enne esimese nn. perioodi lõppu. Loodame, et see \"nali\" edasi ei lähe ning varsti teda ikka näeb Arsenali eest ka väravat kaitsmas ja et ma ei peaks suve hakul sama jutuga siin välja tulema!
Algselt postitas Villem
Njah Poom, Poom, Poom. Lugesin siin lehest, et keegi oli visanud nalja, et Poom sõlmis küll sügisel Arsenaliga laenulepingu, aga mängida ikka ei saa - ennem pidavat leping ära lõppema. Nüüd oli kurbtõsilugu, et Poom ei saanudki mängida enne esimese nn. perioodi lõppu.
No minu teada on Arsenalil kavas veel kolm mängu enne selle aasta lõppu...
Kes on nõus minuga, et Arsenal ja Arsene Wenger on p***d?
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar