Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mart Poom - uus karjäär uues kohas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mart Poom - uus karjäär uues kohas\'

Algselt postitas skint

Ma ei saa aru, kus kõik sõbrad on nüüd? Kaotasitegi juba usu?

Eile ju Poomie mängis Arse**nali reservide eest ja tegi suppppermängu - 16 tõrjet, millest 6 olid maailmaklassitõrjed ja 4 Inglismaa Premier League\'i klassist, 4 reservmeeskondade madina tõrjete moodi ja 2 siis lihtsad pallipüüdmised. Fulhami vastu oli mäng.

Usk ja Lootus! Küll see W**er ka varsti aru saab, et Poom on PARIM!!!!!!!!! Mina usun surmani!!!!
    pigem oli mäng Ipswichi vastu
    //

Kommentaar

Ah, sorri onju. Minu arust mängivad Arse reservid kogu aeg Fulhami vastu.

Aga tegelt ei ole ju üldse vahet kellega nad mängivad, peaasi, et Poom tõrjub ja Poom tõrjub ju!

Kommentaar

NJaa, Arsenali kodulekeküljel kiideti kah teda.
        Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas skint

Ma ei saa aru, kus kõik sõbrad on nüüd? Kaotasitegi juba usu?

Eile ju Poomie mängis Arse**nali reservide eest ja tegi suppppermängu - 16 tõrjet, millest 6 olid maailmaklassitõrjed ja 4 Inglismaa Premier League\'i klassist, 4 reservmeeskondade madina tõrjete moodi ja 2 siis lihtsad pallipüüdmised. Fulhami vastu oli mäng.

Usk ja Lootus! Küll see W**er ka varsti aru saab, et Poom on PARIM!!!!!!!!! Mina usun surmani!!!!
          Mis on selle postituse mõte, kui tohib paluda? Kas eesmärk oli sapiselt sarkastiline mängukommentaar Eesti koondise väravavahi suunal või virutada veel üks üleolev litakas nende pihta, kes Poomi tegemistele (küll aeg-ajalt reaalsustaju kaotades) siiski südamest kaasa elavad? Tegelikult vahet pole, mõlemal juhul saavutasid oma eesmärgi.

Kuigi asi on nagunii minu huumorimeeles. Õigemini selle puudumises, sest sellest naljast ma aru ei saa.
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Kes ütles, et see naljakas pidi olema? Ja kui aus olla, siis minu jaoks on Mart Poom olnud alati ja ka jääb Eesti kõige-kõige mängijaks, sest tema karakter, isiksus ja mänguoskus on olulist rolli mänginud minu jalgpallisõbraks nii Eestimaa (kuigi see loomulik suht) kui ka Inglismaa suhtes kujunemisel. Seega ei saa kuidagi väita, et see oleks olnud suunatud kuidagi mõnitavalt Poomi suunas. Poom ON legend! (seekord ilma igasuguse sarkasmi, iroonia või tagamõtteta)

Postitus aga ütles ju põhimõtteliselt, et Poom tegi reservide eest hea mängu. Kuidas see siis mõnitab neid, kes Poomi tegemistele kaasa elavad? Kui sellel miski tagamõte oli, siis oli selleks selle teema viimastel lehekülgedel leviva haiglase koolipoiste vaidluse (sest mitte midagi muud see ju pole ning Poomi tegemistele südamest kaasa elamisel pole selle mõttetu \"PANGE POOOM PLATSILE NÜÜD!!!\", \"ei ma arvan et poom mängib arse põhimeeskonnas 26. veebruaril\" sonimisega miskit seost) mõnitamine. Mõnitamine ei ole naljakas. Seega te ei peagi naerma.

Kommentaar

kas kuskilt tema esitusi ka näha saab ??? mart Presidendiks

Kommentaar

homme kohtub Arsenal coca-colas hetkel 10. kohta hoidva Cardriff City\'ga, turniiriks loomulikult FA-cup
                kuna Wenger annab Lehmannile puhkust, siis avaneb Mardile taaskord võimalus mängu pingilt jälgida
                jääb üle vaid Almuniale edu soovida ... \"Break a Leg!\"

Kommentaar

Algselt postitas users

homme kohtub Arsenal coca-colas hetkel 10. kohta hoidva Cardriff City\'ga, turniiriks loomulikult FA-cup
                  kuna Wenger annab Lehmannile puhkust, siis avaneb Mardile taaskord võimalus mängu pingilt jälgida
                  jääb üle vaid Almuniale edu soovida ... \"Break a Leg!\"
                  Jah, ei pea kodus telerist vaatama, nagu ta seda tegi Villa vastu vana aasta õhtul, kui sealt andis ETV-le vist kommentaari.

Kommentaar

Vähemalt saab ta tervis küll heasse seisu, kui nii pikalt puhata saab. Siis kevadel vabaagendina paremaid jahimaid otsima. Aga, mine tea, äkki on Poom kevadeks esiväravavaht hoopis Arsenalis endas? Mingil juhul ei välistaks seda. Ja maakera teistpidi pöörlema igatahes ei hakkaks, nagu üks pakkus.

Kommentaar

mart poom ei saa arsenali esiväravavahiks

Kommentaar

loomulikult ei saa...ärge ajage utoopiat
                        kõige tõenäolisemalt jääb Mardipoiss Arsenali väravahtide treeneriks...mis oleks ka ta edasisele elule hea

Kommentaar

Manuel Almunia will deputise in goal

Kommentaar

Algselt postitas estone
                            kõige tõenäolisemalt jääb Mardipoiss Arsenali väravahtide treeneriks...mis oleks ka ta edasisele elule hea
                            kui see juhtub - siis olen nõus sööma ühe baltmani ülikonna koos vesti ja traksidega ära.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas estone
                              kui see juhtub - siis olen nõus sööma ühe baltmani ülikonna koos vesti ja traksidega ära.
                              kui see peax juhtuma siis ma söön kellegi ära..väravavahtide treeneriks ..okei
                              õlu, jalgpall ja naised

Kommentaar

http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=2Z8MB1U8A94OW1AWMC8L62FOPE

here you go

Kommentaar

Working...
                                X