Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mart Poom - uus karjäär uues kohas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

heia , kust te live kommentaare loete??? ehk oleksite lahked mõne vihje andmiseks
    nurmekas, mul sama jama, et aind 27 minti saab lugeda jälle ja jälle , aga kle.. nüüd sain 60 mintsa peale!
    //

Kommentaar

Algselt postitas SunSeeker Vaata postitust
      heia , kust te live kommentaare loete??? ehk oleksite lahked mõne vihje andmiseks
      Siit näiteks.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

85' Johnson strike after meeting Osman cross saw a great save by Poom, but the offside flag was up as well.
        väga5värk ju
        //

Kommentaar

Väike vääratus siis kah ikkagi
          Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

viimasel minutil pudistas Poom veel korra, kuid peamine, et Arsenali värav puutumata jäi ning võit koduhoovi toodi

Kommentaar

Härrased skauserid pidasid terve teise poolaja Poomi hoopis Almuniaks. Kuulasin BBC pealt, üpris lahe oli.

Võtan jyriöö nõu kuulda ja soovitan veltsil võid peale määrida.
              Supplies!

Kommentaar

It was the Blues, however, that had the first sight of goal. Armand Traore was forced to injure goalkeeper Manuel Almunia in the process of clearing off the line from a James McFadden effort. /Evertoni kodukas/

Ma igaks juhuks panin selle teadmise siia kirja, kuna ma ise juba arvasin, et Poom pandi "heast tahtest" mängu. Siiski, ju siis oli see õnnelik juhus. Tsiteerides sõpra, võiks ju väike krõks käia veel ühel mehel. Kuigi ma pole paha inimene, tahaks Poomile head.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                  Ma igaks juhuks panin selle teadmise siia kirja, kuna ma ise juba arvasin, et Poom pandi "heast tahtest" mängu.
                  No oled sina ikka hea inimene. Ma olen oma julmuses juba aasta otsa oodanud, et keegi Almunia vigaseks lööb või ta punase saab.

Kommentaar

http://www.sportnet.ee/index.php?id=36003 - Sportnet ei jaga matsu või :P

Kommentaar

oh, ma olen seda päeva juba niiiiii kaua oodanud. Postimehes kirjutas juba, et Poomile tahetkse mingit Pele nimelist konkurenti klubisse tuua, siis mõtlesin, et Poom saadetakse ehk klubist minema ilma, et põhimeeskonna eest saaks platsile, aga ei!

Kommentaar

Igati tore uudis, aga hulluda ei ole ka mõtet. Kui Almunial "krõksu" ei käinud, siis see võibki Mart-poisi Arsenali eest peetud mängude kontosse esimeseks ja viimaseks mänguks jääda.
                        League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

mingi videomaterjal: http://www.youtube.com/watch?v=_gCBtAXgndI
                          Tekkis küsimus miks on kohtunik selline mees nagu Graham Poll.
                          Almunia terve jälle...

Kommentaar

ˇPoom sai täna Eesti top 10nes 3. koha, edukate Martide seas

Kommentaar

Kas Almunia on jälle terve?

Kommentaar

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
                                Kas Almunia on jälle terve?

Kommentaar

Working...
                                X