Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mart Poom - uus karjäär uues kohas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Watford are poised to sign Arsenal keeper Mart Poom. (Daily Mirror)
    Aidy set to grab Poom

Watford boss Aidy Boothroyd is signing Arsenal's Estonian keeper Mart Poom in a bargain deal today.

Boothroyd has moved fast for the former Derby and Sunderland shot-stopper to fill the vacancy left by Ben Foster's return to Manchester United after a two-year stay. Poom, 35, made only one Premiership appearance for Arsenal in his 17 months at the club.

Kommentaar

Ka West Ham olevat Mardist huvitatud. Seal muidugi pole esiväravavahi koht teab mis kindel kuna ees ootamas tugevad konkurendid Robert Green ja Roy Carroll

Kommentaar

Nii kallid vutisõbrad. Kuna ma Inglismaa meistrivõistluseid palju ei jälgi, siis öelge palun et millise positsiooniga need klubid lõpetasid läinud hooajal?
        Charlton Athleticu, Watford & West Ham United(15.?).
        Ahjaa, et need kes viitsivad, saatgu mulle praegune premieri liigatabel.

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
          Aga palun!
          Siia klikkida ise ikka viitsid?
          View the latest Premier League tables, form guides and season archives, on the official website of the Premier League.

Kommentaar

Nii kallid vutisõbrad. Kuna ma Inglismaa meistrivõistluseid palju ei jälgi, siis öelge palun et millise positsiooniga need klubid lõpetasid läinud hooajal?
            Kas sa unustasid juba ära, et lubasid enne igat postitust järgi mõelda, kas see post on vajalik või mitte?

Kommentaar

beaf, sa arened. Postitus on päris hea juba. Nüüd pead ainult veel õige teema üles leidma. Aga las ma aitan sind. See teema on lausa ideaalne sinu jaoks.
              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                Kas sa unustasid juba ära, et lubasid enne igat postitust järgi mõelda, kas see post on vajalik või mitte?
                Minu jaoks on vägagi vajalik. Sinust ma ei tea.

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                  beaf, sa arened. Postitus on päris hea juba. Nüüd pead ainult veel õige teema üles leidma. Aga las ma aitan sind. See teema on lausa ideaalne sinu jaoks.
                  Postitus kuulub ju Mart Poomi teemasse!
                  Üks neist on tema tulev klubi, minuarust sobis postitus küll siia. Aga nojah, my bad.

Kommentaar

Biif, point on lihtsalt selles et sa risustad oma postitustega teemasid. Selle ajaga kui sa oma küsimust täna hommikul kirjutasid oleksid sa võinud minna soccernet.ee-sse sealt valida välismaa--->tippliigad ning oleksid saanud vastuse oma küsimusele. Või kui see liiga raske on siis google otsingusse "premier league 2007" ikka oskad kirjutada?

Samuti oleksid sa võinud minu ja Saarlase postitustele ühes postituses vastata.

EDIT: Biif, loe minu esimest lauset uuesti...
                    Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                      Biif, point on lihtsalt selles et sa risustad oma postitustega teemasid. Selle ajaga kui sa oma küsimust täna hommikul kirjutasid oleksid sa võinud minna soccernet.ee-sse sealt valida välismaa--->tippliigad ning oleksid saanud vastuse oma küsimusele. Või kui see liiga raske on siis google otsingusse "premier league 2007" ikka oskad kirjutada?

Samuti oleksid sa võinud minu ja Saarlase postitustele ühes postituses vastata.
                      Võib ka lihtsamalt, nagu nägite

Kommentaar

no nii:
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Et siis kahe aastane leping on sõlmitud Watfordiga.
                          TEHTUD

Kommentaar

Kunagi oli Wattford mu lemmikmeeskond, siis kui John Elton seal tegutsema hakkas. Ei teagi, kas ta endiselt seal tegutseb või mingitki osa klubist veel omab.

Kommentaar

keegi kes teab rohkem Watfordist ja Inglise jalgpallist- kas Poomil on lootust saada põhivv-ks

Kommentaar

QUOTE=Homie;778435]keegi kes teab rohkem Watfordist ja Inglise jalgpallist- kas Poomil on lootust saada põhivv-ks[/QUOTE]

Peaks olema. Neist kolmest klubist, mis meedias täna läbi käinud, võis esikiipri koha Poomi jaoks välistada vast kindlasti WHU-s, kelle nr 1 Robert Green ju aravati isegi kolme lõvi koondisse 3-ks kiipriks. Eelmisel hooajal tegi Charltonis 36 liigamängu kaasa Scott Carson, kes siirdub Liverpooli ja kes on samuti üks kolmest Inglismaa koondise kiiprist valikmänguks Eestiga. Seega oleks ehk Charltonis ka mingi võimalus põhisse saada olnud kui diil oleks tehtud. Watfordis oli teiseks vv-ks peale Fosteri lahkumist Robert Lee, kes 13-s liigamängus osales, seega konkurent ta Mardile kindlasti on. Kuid algkoosseisu koht tuleb eelkõige ise oma hea mänguga välja võidelda.
                                Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Working...
                                X