Ma juba ootan, millal foorumisse siginevad (pigem mutanteeruvad) "elupõlised" Watfordi fännid, kes panevad endale foorumis klubi logo ja hakkavad üksikasjalikke mängu analüüse tegema... uhh.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mart Poom - uus karjäär uues kohas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Algselt postitas AndreK Vaata postitustMa juba ootan, millal foorumisse siginevad (pigem mutanteeruvad) "elupõlised" Watfordi fännid, kes panevad endale foorumis klubi logo ja hakkavad üksikasjalikke mängu analüüse tegema... uhh.
Kommentaar
-
Algselt postitas AndreK Vaata postitustMa juba ootan, millal foorumisse siginevad (pigem mutanteeruvad) "elupõlised" Watfordi fännid, kes panevad endale foorumis klubi logo ja hakkavad üksikasjalikke mängu analüüse tegema... uhh.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustRichard Lee puhul on tegemist siiski kõva konkurendiga Mardile. Lisaks ManU mängudele mängis ta ka mitmetes teistes mängudes, peamiselt küll Fosteri vigastuse tõttu. Tahaks loota et Mart osteti ikka põhiväravavahiks, kuigi nagu Epic juba mainis tehakse kõik selgeks hooajaeelsetes sõprusmängudes. Hiljem on väga raske Leed esikiipri kohalt tõugata, kui just Lee prohmakaid tegema ei hakka või vigastada ei saa.
Lisaks on meeskonnas Alec Chamberlain ja Scott Loach, kuid ei usu et kumbki neist Mardile ja Richard Lee'le konkurentsi pakub. Chamberlain on juba nii vana et tegutseb väravavahtide treenerina ja kui Loach ei suutnud Lee'le eelmine aasta konkurentsi pakkuda (ajal mil Foster audis oli), siis vaevalt ta seda ka nüüd suudab. Tegu noore väravavahiga, seega arvan et saadetakse ta kuskile laenule kogemusi hankima........................
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustKasutaja AlwaysRed (kui ma nüüd mööda ei pane) neid hooaja alguses isegi pooldas. Edasist ma muidugi ei tea.
Samas ma ei näe selles midagi halba kui nüüd terve trobikond nn Watfordi fänne peale tuleb. Paljud meist üldse teadsid (fännamisest rääkimata) Kerkrade Roda nimelist klubi enne kui Oper nendega liitus. Minu arust on see normaalne. Palju vähem normaalsem oleks see kui meie riigi jalgpallurite koduklubide kohta midagi ei teataks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustaga on selles siis midagi halba. Loomulik asjade käik minu arust.
Kommentaar
-
Algselt postitas AndreK Vaata postitustEi ole, aga mõtle natuke, enne kui midagi kirjutad.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas AndreK Vaata postitustEi ole, aga mõtle natuke, enne kui midagi kirjutad.
Meeldiv ju, kui eestlase koduklubi võidab ja edukas on. Kui Poom sealt ära läheb, siis on muidugi edasi täiesti suva.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kõik õige. Aga meil on siin palju näiteks Roda fänne, kes enne Operi sinna siirdumist ei teadnud sellest klubist midagi. Ja kui Oper seal väravaid ei lööks , siis ei paneks keegi endale siin Roda klubi logo ei kottide ega kannikate peale. Ja Martin, oma postituses sa ju ise vastad minu eest.
Lihtsalt väga nõme on olla mingi klubi fänn ainult sellepärast, et mõni eestlane seal mängib, olgu see siis kasvõi Poom ise.
I hope I made my point!
Kommentaar
-
Algselt postitas AndreK Vaata postitustLihtsalt väga nõme on olla mingi klubi fänn ainult sellepärast, et mõni eestlane seal mängib, olgu see siis kasvõi Poom ise.
I hope I made my point!
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMa ütleks nüüd midagi vastu ka. Põhiline point on selles, et me ei fänna niiväga klubi kui mängijat.
Aga mida ma Teiega vaidlen. Olge minupärast kelle/mill vänn tahate. Mul suhteliselt ükskõik. Lihtsalt ütlesin oma arvamuse välja. Ja lenc, miks sa kohe vastama tormasid? Tundsid ennast puudutatuna?
Edu!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar