Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mart Poom - uus karjäär uues kohas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mart Poom - uus karjäär uues kohas\'

Algselt postitas Jaan
    Üldiselt on ju üsna tihti näha, et managerid räägivad kuidas nad kehvapoolse mängija ostsid ja teda ei kavatsegi mängitada.
    Just nimelt seda Wenger ei rääkinud ega andnud ka millegagi mõista, seega jääb arusaamatuks mida sa eelnevaga mõtlesid.

Kõigile inimestele, kes üheski päevas mingit päikest ei oska nöha, lisaksin, et mu siinsed postitused on suunatud eufoorilistele \"jalgpallivännidele\", mitte Poomi suunas.
    Kuigi ma ei tunne ennast puudutatuna on ikkagi su tõlgendus üsna jabur aga eks sa ise tea kõige paremini. Ka eufooriliste \"jalgpallivännide\" teema jääb segaseks, sest on selgusetu millisel poolel sa ise oled ning millist poolt sa eufooriliseks pead.

Tänan.

Kommentaar

Algselt postitas ethan

Algselt postitas Jaan
      Üldiselt on ju üsna tihti näha, et managerid räägivad kuidas nad kehvapoolse mängija ostsid ja teda ei kavatsegi mängitada.
      Just nimelt seda Wenger ei rääkinud ega andnud ka millegagi mõista...
      Ja nüüd loe Jaani postitus uuesti läbi. Mõikad?

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Põhiline on see, et ajakirjanikud oma inside-joke\'dest aru saavad. Jätkake samas vaimus edasi.

Mõikad?

Kommentaar

Einoh, kui Arseen ütles, et Poom saab võimaluse, siis on suhteliselt loogiline eeldada, et ta saab? Miks ta valetama peaks? Võibolla tõesti tundub ajakirjanikele ausus natuke kaugena.

Kommentaar

Kuidas saab keegi nii juhm olla arvamaks, et Arsene Wenger\'i sugune jalgpalligeenius (ilmselt sõna otseses mõttes) võtab oma meeskonda mängijaid, kelles ei näe meeskonnale kasu?

Kas saab tõesti nõnda juhm olla?

Mõikate?

Kui nüüd järele mõtelda, kas te ikka päris ausalt m-õ-i-k-a-t-e?

Kommentaar

Algselt postitas ethan
              Põhiline on see, et ajakirjanikud oma inside-joke\'dest aru saavad. Jätkake samas vaimus edasi.
              Mõikad?
              Vabandust, et ma proovisin sulle Jaani postitust selgitada. Ränk viga.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas ethan

einojah noh

Irooniakursus läbitud mitterahuldavalt. Istu. Kaks.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Algselt postitas ethan

einojah noh

Irooniakursus läbitud mitterahuldavalt. Istu. Kaks.
                  Sul vist pole taiplikkusega kõik korras? Ma tõesti ei tahaks üht lausejuppi analüüsima hakata, et mõnele end selgeks teha.

Iva on ikkagi selles, et Mart on tubli ja Wengeril pole nagu otsest põhjust pressikonverentsil valetamiseks - millest järeldub, et mina olen korrektselt antud olukorrast aru saanud, sest mina pole tema sõnu kahtluse alla pannud, seda tegi keegi teine.

Kommentaar

Nojah, mis teha. Eks päev ole õhtus ka juba.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

need arsenali fännid ütlesid, et Lehmann on ebakindel!!! üks vend teadis teda Derby aegdest! lahe, ta ikke tuntud mees seal saarel...
                      ja mina arvan kah, et Arseen ei tagane oma sõnast, et Mart saab oma võimaluse!
                      Eesti surub kõik vastased vastu muru
                      ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

18.12. PL: Arsenal - Chelsea
                        21.12. CC: Doncaster - Arsenal
                        26.12. PL: Charlton - Arsenal
                        28.12. PL: Arsenal - Portsmouth
                        31.12. PL: Aston Villa - Arsenal

peaks vist siilile ka selge olema millist mängu wenger silmas pidas.
                        samas ei imestaks, kui laupäevane laks toonidelt meest sõnu sööma sunniks, sest enam ei saa arsenal ka uefa karikasarjas osalemisse üleolevalt suhtuda.

Kommentaar

Algselt postitas jorss

18.12. PL: Arsenal - Chelsea
                          21.12. CC: Doncaster - Arsenal
                          26.12. PL: Charlton - Arsenal
                          28.12. PL: Arsenal - Portsmouth
                          31.12. PL: Aston Villa - Arsenal

peaks vist siilile ka selge olema millist mängu wenger silmas pidas.
                          samas ei imestaks, kui laupäevane laks toonidelt meest sõnu sööma sunniks, sest enam ei saa arsenal ka uefa karikasarjas osalemisse üleolevalt suhtuda.
                          Kui tal pekas tööd olema too mäng (Doncaster - Arsenal) ning mõned päästvad tõrjed teeb siis ehk saab ka chartloni vastu kah mängu
                          Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

kui saab platsile ja hästi mängib, siis pigem saab ta portsmouthi vastu paltsile, mitte charltoni... aga seni ple ma küll märgand, et arsene väga kipuks kedagi lehmanni asemele panema inglise liigas ja ka CL-is otsustavatel mängudel

Kommentaar

Loodame, et teeb lihtsalt hea mängu ja tema laenulepingut pikendatakse suveni!
                              Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas jorss

mis marti puudutab, siis usun, et lepingu pikendamine on tõenäolisem, kui vana aasta sees pl-s algkoosseisus alustamine. iseasi, kas sunderland mardita kauem jätkata soovib.
                                Siin vist on Arsenalil rohkem öelda kui Sunderlandil.
                                Kas mitte Arsenalil pole õigus ta omale osta hiljem...

Kommentaar

Working...
                                X