Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Andres Oper\'

Algselt postitas Rein

Algselt postitas Poborsky

Mind häirib aga siinse keskustelu juures pisike tõik, et kommenteerija Mrg, kes näikse olevat ajakirjandusest tuntud Marge Rahu, kirjutab oma elukaaslase ja lapse isa nime väikeste algustähtedega. Minu arvates pole see viisakas.

minu arust on ka see ebaviisakas kui mu naine vahel keeldub suuseksi tegemast

See on juba sinu pere \"trgöödia\",jäta meid sellest välja

Kommentaar

Andke nüüd andeks mu pikaldasus ja poliitikasse laskumine, aga ma ei saa mitte vaiki olla, kui selline asi toimub. Eriti veel lugedes Mrg kommentaare asjale. Ja kuna see kõik on ikkagi väga otseselt seotud Anres Operiga, ei näe ma põhjust, miks ma peaks seda juttu minema mujale kirjutama.

Operile pakuti võimalust kasutada oma kogemusi noortespordi arendamisel - no minu arvates on selleks asjaks olemas mitmeid alternatiivseid teid ja sugugi mitte halvemaid, mitte ei pea ilmtingimata olema kuskil erakonnas. Ja kuidas Andres üldse kavatseb välisliigas mängides olla nii tippmängija kui ka aktiivselt siin oma kogemusi jagades? Ma kahtlen, kas seda on võimalik teha vahetades paar e-maili nädalas.

Mrg kommentaarides kumab ikka väga selgelt läbi mure oma jalgpallikooli pärast - ok, täiesti arusaadav ja mõistetav. Aga vähemalt minule küll tundub, et just selle organisatsiooni huve silmas pidades Oper Edgariga käed lõigi. Ja see, kui on vaja kuuluda oma klubile vms toetuse saamiseks mingisugusesse kindlasse erakonda, on ju sulaselge korruptsioon! Sellisel juhul oleks targem kõikide klubide juhtidel astuda kiiresti Keskerakonna leeri, et seda va mammonat kamaluga oma kaukasse ajada, ehk siis tulevikus on meil ainult üks partei. Tere tulemast tagasi ENSV\'sse, kus valimiste asemel oli hääletamine ühe partei poolt? Paraku Oper praeguse sammuga näib vägagi toetavat seda teed. Lihtsa näitena - kui minult varastatkse auto ja ma ostan selle tagasi, toetan ma nii kurjategijate rahakotti kui ka julgust selliseid asju edaspidigi korda saata, mitte ei likvideeri probleemi laiemas mõistes. (Palun nüüd mitte ekslikult lugeda siit minu jutust välja seost Keskerakonna ja kurjategijate vahel, püüan jääda siin siiski võimalikult apoliitiliseks).

Asi, mis mind tegelikult kõige rohkem häirib, on see, et tegevsportlane ei tohiks siiski poliitiliselt aktiivne olla. Hiljem - palun väga ja on eriti tervitatav juhul, kui ta parajasti trennis polnud, kui mõistust jagati. Suhteliselt kurb on näha olnud, kuidas erinevad poliitjõud kaklevad spordiobjektide ja -alade rahastamise üle, minu arvates tuleks hoida siiski sport ja poliitika (eriti nii räpane, kui see antud hetkel Eesti Vabariigis on) väga rangelt lahus. Rahastamise kohta peaks olema kindlad reeglid, mida iga võim oma suva järgi ei muuda. Ok, see on nüüd päris naiivne, aga selline mu arvamus ajsast on.

Lähiajal ei ole küll näha, et Keskerakond Tallinnas võimult kaoks, aga mis herr Andres siis teeb, kui kesikud enam võimul pole? Tulevad uued erakonnad, kuhu astuvad toetuse nimel teiste klubide juhid ja võetakse Operi jalgpallikoolilt rahad tagant ära? Loomulikult saab sellisel juhul vahetada erakonda, aga neid poliitilisi tuulelippe on meil teisigi. Tundub, et Keskerakond on siiski Adresele \"pakkunud võimalust oma kogemusi realiseerida\" eesmärgiga hakata püüdma ka üha suureneva jalgpallihuviliste armee hääli, kelle hulgas nad tänu oma tegemistele küllaltki suures ebasoosingus on. Loodan südamest, et Oper kevadel ei kandideeri, kuigi jah ilmselt sellisesse parteisse kuuludes on see küllaltki võimatu.

Kokkuvõtteks - kuigi toetan ja ootan ka ise kõigi oma kahe käega nii noorte- kui tippsordi ning infrastruktuuri arendamist, mõistan sügavalt hukka Operi sellise käigu, oma kogemust oleks saanud ka teisiti ja ilmselt palju targemalt jagada, kui see nüüd asja eesmärk oli. Kindlasti ei hakka ma nüüd Operile staadionil vilet laskma ja viskan ikka silda, kui ta värava lööb, aga paraku ei saa ma enam absoluutselt tõsiselt võtta tema sõnavõtte ja kommentaare. Kahjuks...

P.S. Ma loodan, et mu üllitis kubiseb valedest väidetest ja oletustest ja aasta pärast irvitatakse, et näe küll see Miq nime all kirjutav tüüp on ikka loll. Põhjuseks see, et Oper on teinud tõsise töö oma väljareklaamitud eesmärgi saavutamisel ära.
      Jube Tige Kala

Kommentaar

Väike uudis siis Operi kodulehelt ...

Seoses Kotka 12 spordisaali haldamislepingu sõlmimisega Tallinna Ülikooliga, oleks tarvis Operi Jalgpallikoolil kiiresti renoveerida pesuruumid. Seoses sellega palume abi lapsevanematelt, kes aitaksid leida usaldusväärset, kiiret ja soodsa hinnaga remondi ..

..

Mina näen nüüd asjade juurest sellist loogilist järjekorda.
        1) Operi jalgpallikool tahab endale saali kus trenni teha (kõige parem variant on oma saal, mida lisaks enda trennidele on võimalik veel välja üürida)
        2) Andres Oper liitub Keskerakonnaga
        3) Operi jalgpalliklubi sai halduslepinguga enda käsutusse Kotka 12 spordisaali ja väljas asuva väljaku.

Fin
        Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

Algselt postitas jots

Väike uudis siis Operi kodulehelt ...

Seoses Kotka 12 spordisaali haldamislepingu sõlmimisega Tallinna Ülikooliga, oleks tarvis Operi Jalgpallikoolil kiiresti renoveerida pesuruumid. Seoses sellega palume abi lapsevanematelt, kes aitaksid leida usaldusväärset, kiiret ja soodsa hinnaga remondi ..

..

Mina näen nüüd asjade juurest sellist loogilist järjekorda.
          1) Operi jalgpallikool tahab endale saali kus trenni teha (kõige parem variant on oma saal, mida lisaks enda trennidele on võimalik veel välja üürida)
          2) Andres Oper liitub Keskerakonnaga
          3) Operi jalgpalliklubi sai halduslepinguga enda käsutusse Kotka 12 spordisaali ja väljas asuva väljaku.

Fin
          Kuna antud leping on tehtud Tallinna Ülikooliga, siis paluks mulle kui arusaamatule selgeks teha, kuidas Keskerakond sai sellele kaasa aidata.

Kommentaar

Algselt postitas Miq

Ja see, kui on vaja kuuluda oma klubile vms toetuse saamiseks mingisugusesse kindlasse erakonda, on ju sulaselge korruptsioon!
            oi kui tavaline asi on see Eestis, lihtsalt nüüd tuleb teema natuke lähemale kui tavaliselt

Asi, mis mind tegelikult kõige rohkem häirib, on see, et tegevsportlane ei tohiks siiski poliitiliselt aktiivne olla.
            sellepeale küsiks veelkord, et:

Algselt postitas eika

Huvitav, kas siis kui Oper oleks astunud nt Reformierakonda, oleks ka nii palju poleemikat olnud?
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

Algselt postitas Miq

Ja see, kui on vaja kuuluda oma klubile vms toetuse saamiseks mingisugusesse kindlasse erakonda, on ju sulaselge korruptsioon!
              oi kui tavaline asi on see Eestis, lihtsalt nüüd tuleb teema natuke lähemale kui tavaliselt

Asi, mis mind tegelikult kõige rohkem häirib, on see, et tegevsportlane ei tohiks siiski poliitiliselt aktiivne olla.

Algselt postitas eika

Huvitav, kas siis kui Oper oleks astunud nt Reformierakonda, oleks ka nii palju poleemikat olnud?
              reformil ja kesk on suur vahe! reform Eestimeelne ja kesk Eesti nsv meelne..

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

Algselt postitas Miq

No mina eelistaks, et selline asi välja juuritaks, mitte ei antaks aina hoogu juurde, nagu praegu tundub minevat.

Algselt postitas eika
                Üritasin vältida oma postituses igasugust erakondlikku eelistust ja üritasin selgeks teha oma seisukohta, mille kohaselt sellise mehe poliitikasse astumine on äärmiselt vale samm, oleks seda teinud ka siis, kui Oper mõnda teisse parteisse astunuks.
                Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas Miq

Miks mitte? Igal Eesti Vabariigi kodanikul on õigus kuuluda erakonda. Miks see sportlasele \"keelatud\" peaks olema?

Kommentaar

Asi mis mind häirib on, et häältemagnetid, kelleks sportlased enamasti erakondades on, üldse vajalikud on. Poleks häälte üle kandmine ühelt kandidaadilt teisele võimaldatud, poleks probleemi.
                    20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp

Asi mis mind häirib on, et häältemagnetid, kelleks sportlased enamasti erakondades on, üldse vajalikud on. Poleks häälte üle kandmine ühelt kandidaadilt teisele võimaldatud, poleks probleemi.
                      Kuulsad sportlased jms on küll häältemagnetid, aga tahaks arvata, et nad kõik ajavad ikka oma asja st. kandideervad erakonnas, mis ühtib nende maailmavaatega ja kellele nad tõsimeeli tahavad hääli juurde saada. Selles ei saa neid ju süüdistada. Eks Kojamees oli ka ju häältemagnet KOV valimistel.

Kommentaar

Tahtmata kuidagi siseneda uuesti seisukohavõttudesse, siiski.

Millise partei poliitilisse retoorikasse kuulub kõige sagedamini kasutatav demagoogiline võte, mille erinevad variatsioonid on kokkuvõetavad ühte sentensisse: aga nemad tegid ju ka nii?

Millise spordialaga, kui me jätame välja sportliku õllehävitamise, tegeles tipptasemel, olles selles eeskujuks sadadele noortele, Tarmo Kruusimäe? Ma ei mäleta Lenc, aita mind...

Või siis, kus ja millised on need maailmavaatelised kokkulangevused, millest on Keskerakonna puhul rääkinud Andres Oper? Mulle meenub vaid tõdemine, et hr. Oper ei jaga kõiki Keskerakonna seisukohti, ent samas tahab toetada noorte spordi arengut.

Hetkel ei ole minul teada ühtegi põhjust, miks Andres Operile tema parteilist kuuluvust etteheita. Muidugi võib sportlane olla mistahes poliitilise või religioosse seisukoha esindaja. Vastupidi, see on isegi hariv ning demokraatliku ühiskonnakorraldust edendav samm. Tänased noored, kes näevad näiteks ainult jalgpallis ja soengu˛elees oma tulevikku, mõistavad ehk nii, et ühiskond ootab meilt kõigilt midagi enamat.
                        Samas peab Oper mõistma, et peale avalduse kirjutamist on ka tema vastutav Keskerakonna kogu tegevuse eest Eesti sise ja välispoliitikas, K-Kohukese taolistest irvitamistest riigi üle alates, ja iga korruptiivse (ja ka korruptsiooni hõngulise) teoga lõpetades.
                        Ning edaspidi peaks olema Operi Jalgpallikoolil oluliselt keerulisem hankida rahalisi vahendeid enese majandamiseks. Igal korral tuleb kaaluda, kas ei minda vastuollu eetikaga.
                        Soovin Margele ja Andresele selles siiralt (täiesti siiralt) jõudu ja vastupidamist!
                        14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas uvv

Tahtmata kuidagi siseneda uuesti seisukohavõttudesse, siiski.

Millise partei poliitilisse retoorikasse kuulub kõige sagedamini kasutatav demagoogiline võte, mille erinevad variatsioonid on kokkuvõetavad ühte sentensisse: aga nemad tegid ju ka nii?

Millise spordialaga, kui me jätame välja sportliku õllehävitamise, tegeles tipptasemel, olles selles eeskujuks sadadele noortele, Tarmo Kruusimäe? Ma ei mäleta Lenc, aita mind...
                          Esiteks, Tarmo Kruusimäe tõin ma välja kui häältemagneti, mitte tippsportlase. Teiseks, kas see, kui inimene on paljudele noortele eeskujuks, tähendab, et ta ei tohi omada isiklikku arvamust poliitikas ja seda välja öelda? Lugedes paljusid siinseid postitusi ja ka eilset arvamuskirjutist SL Õhtulehes tundub, et mõnede arvates ei tohi tippsportlased üldse kuhugi erakonda kuuluda.

Kommentaar

parandage mind aga kas andres oper mitte ei öeld meedias et keski astumisega tahab ta olla noortele eeskujuks? mida ta siin all täpselt mõtles? kas et astub keski ja olla eeskujuks nii et kõik nüüd keski valiks?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

parandage mind aga kas andres oper mitte ei öeld meedias et keski astumisega tahab ta olla noortele eeskujuks? mida ta siin all täpselt mõtles? kas et astub keski ja olla eeskujuks nii et kõik nüüd keski valiks?
                              Mitte keski astumisega, vaid keskis tegutsemisega. Ehk siis spordi ja täpsemalt jalgpalli heaks töötamisega.

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas eestimees

Mitte keski astumisega, vaid keskis tegutsemisega. Ehk siis spordi ja täpsemalt jalgpalli heaks töötamisega.
                                seda on ta niikui nii ju eeskujuks, eks tibusi loetakse kevadel siis peab Opi reformi astuma

Kommentaar

Working...
                                X