Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Andres Oper\'

http://www.hot.ee/k2isakputsi/

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas lenc

parandage mind aga kas andres oper mitte ei öeld meedias et keski astumisega tahab ta olla noortele eeskujuks? mida ta siin all täpselt mõtles? kas et astub keski ja olla eeskujuks nii et kõik nüüd keski valiks?
      Mitte keski astumisega, vaid keskis tegutsemisega. Ehk siis spordi ja täpsemalt jalgpalli heaks töötamisega.
      seda on ta niikui nii ju eeskujuks, eks tibusi loetakse kevadel siis peab Opi reformi astuma
      Aasta 2008 sügisel ehk?

Kommentaar

Algselt postitas Sen

Algselt postitas lenc

parandage mind aga kas andres oper mitte ei öeld meedias et keski astumisega tahab ta olla noortele eeskujuks? mida ta siin all täpselt mõtles? kas et astub keski ja olla eeskujuks nii et kõik nüüd keski valiks?
        Mitte keski astumisega, vaid keskis tegutsemisega. Ehk siis spordi ja täpsemalt jalgpalli heaks töötamisega.
        seda on ta niikui nii ju eeskujuks, eks tibusi loetakse kevadel siis peab Opi reformi astuma
        Aasta 2008 sügisel ehk?
        No kui siis linnavalitsus kukutatakse. Järgmised KOV valimised on 2009 sügisel.

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Miks mitte? Igal Eesti Vabariigi kodanikul on õigus kuuluda erakonda. Miks see sportlasele \"keelatud\" peaks olema?
          Loomulikult on see iga Eesti Vabariigi kodaniku õigus, aga puhtalt minu isiklik arvamus on, et tippsportlane peaks ikkagi pühenduma oma alale, mitte üritama poliitikuna tulevikuks kohta juba valmis soojendama hakata, selleks on Opil peale ca 35ndat eluaastat aega küll imho. Tippsportlased on vähemal või rohkemal määral saanud riigilt/kohalikult omavalitsuselt toetust, mis seab minu arvates siiski neile ka mingisugused kohustused sportlikul tasandil. Ja hetkelist Eesti Vabariigi poliitilist olukorda vaadates on see meil ikkagi äärmiselt räpane mäng (eriti siis antud erakond), mis ei lähe sugugi kokku jalgpalli ausa mängu põhimõtetega. Lastele ja noortele saab eeskujuks olla muud moodi sadu kordi efektiivsemalt, kui kuskile kahtlase mainega erakonda kuuludes. Ma kusjuures kujutan ette, et mõni lapsevanem kindlasti teeb nüüd oma võsukesele selgeks, et Andreseonu on pahapaha.

Kusjuures tahes-tahtmata tuleb meelde Keskerakonna kena komme jagada liikmetele kesklinna kortereid, kus kogu elamispinna eest tuli üldjuhul tasuda paari ruutmeetri hind. Ilmselt Oper korterit ei taha, aga mõnest keskmise suurusega staadionist ja saalist kindlasti ära ei ütle, mida uus kodupartei talle võimaldab.
          Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas Miq

Algselt postitas lenc

Miks mitte? Igal Eesti Vabariigi kodanikul on õigus kuuluda erakonda. Miks see sportlasele \"keelatud\" peaks olema?
            Loomulikult on see iga Eesti Vabariigi kodaniku õigus, aga puhtalt minu isiklik arvamus on, et tippsportlane peaks ikkagi pühenduma oma alale, mitte üritama poliitikuna tulevikuks kohta juba valmis soojendama hakata, selleks on Opil peale ca 35ndat eluaastat aega küll imho. Tippsportlased on vähemal või rohkemal määral saanud riigilt/kohalikult omavalitsuselt toetust, mis seab minu arvates siiski neile ka mingisugused kohustused sportlikul tasandil. Ja hetkelist Eesti Vabariigi poliitilist olukorda vaadates on see meil ikkagi äärmiselt räpane mäng (eriti siis antud erakond), mis ei lähe sugugi kokku jalgpalli ausa mängu põhimõtetega. Lastele ja noortele saab eeskujuks olla muud moodi sadu kordi efektiivsemalt, kui kuskile kahtlase mainega erakonda kuuludes. Ma kusjuures kujutan ette, et mõni lapsevanem kindlasti teeb nüüd oma võsukesele selgeks, et Andreseonu on pahapaha.

Kusjuures tahes-tahtmata tuleb meelde Keskerakonna kena komme jagada liikmetele kesklinna kortereid, kus kogu elamispinna eest tuli üldjuhul tasuda paari ruutmeetri hind. Ilmselt Oper korterit ei taha, aga mõnest keskmise suurusega staadionist ja saalist kindlasti ära ei ütle, mida uus kodupartei talle võimaldab.
            Ah kurat, mis siin pirtsutada. Ma arvan, et Oper nüüd vaevalt hakkab jalka kõrvalt parteiasjadega tegelema. Tema asi on Roda ja Eesti koondise eest palle värav täis lüüa. Rohkem ei tahagi
            Ja vaevalt ta julgeb mänguajal (ja ka väljaspool seda öelda) - \"Astu ka sina jalkafänn Eesti Keskerakonna liikmeks.\" Ja see jutt on jama, et vutistaarid oma poliitilist kuuluvust või sümpaatiat ei määratle. Mart Poom juba 90ndate alul ütles, et ta tunneb suurt sümpaatiat Isamaa(liidu) vastu.
            Aga ühest küljest on õigus ka neil, kes vastustavad Operi parteistumist. Kas asi Eestis muutub nii korporatiivseks, et enam ei saa miskit teha, ilma et pead kuhugi kuuluma.
            Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Miq

Algselt postitas lenc

Loomulikult on see iga Eesti Vabariigi kodaniku õigus, aga puhtalt minu isiklik arvamus on, et tippsportlane peaks ikkagi pühenduma oma alale, mitte üritama poliitikuna tulevikuks kohta juba valmis soojendama hakata, selleks on Opil peale ca 35ndat eluaastat aega küll imho.
              Vaata erakonda kuulumine ei tähenda veel, et inimene oleks poliitik ja kavatseks kunagi selleks hakata. Ja kui rääkida oma alale pühendumisest, siis Opi on minu teada juba mitu aastat jalgpalli mängimise kõrvalt tegelenud aktiivselt paberiasjanduse ja lobitööga. Nii oma jalgpallikoolis (kus peamiselt ajab asju küll Marge), kui ka oma isiklikes investeermistes. Aga kuna need pole nii kõmulised, siis pole sellest lehes kõva häälega pasundatud.

Kommentaar

Opi mäng

Kommentaar

Kurb lugu!
                  Andres otsustas minna kergemat teed ja järgis paljusi teisi avaliku elu tegelasi ja ärimehi kes on sarnase otsuse vastu võtnud ning ühinenud Keskerakonnaga et saada oma ettevõtmistele vajalikud toetused ja otsused. Fakt on et sellist teguviisi nimetetakse korruptsiooniks.

Peale sellist otsust on väga raske pidada Operit jalgpalli edendajaks sest nüüd jäävad ju teised sarnased projektid rahastamata. Ei usu et raha juurde antakse, pigem eraldatakse see raha mõne muu projekti arvelt (mõni muu noorteprojekt vm). Ebaaus konkurents teiste suhtes kes oma asju moraalses mõttes ausalt püüavad ajada.

Lähen nüüd labaseks aga mina ei paneks pahaks kui järgmises koondisemängus mängijaid tutvustatades hüüaks fännid peale teadustaja \"Andres\" väljakuulutamist koos \"Savisaar\"

Kommentaar

Ma kuulsin täna midagi väga kummalist. Kuuldavasti olla Oper end ühte kutsekooli õpilaseks möllinud. Ja teda seal registreerimas käinud tegelane polnud sugugi mitte tähtsusetu isik mitte sugugi väiksest parteist. Kogu lugu on tegelikult niivõrd segane, et endalgi väga-väga raske uskuda, aga oma allikas pole mul siiani veel põhjust kahelda. Igaks juhuks detailidest veel ei räägiks. Kui asi tõsi, kuulete isegi. Kui ei, vabandan sügavalt.
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Ma kuulsin täna midagi väga kummalist. Kuuldavasti olla Oper end ühte kutsekooli õpilaseks möllinud. Ja teda seal registreerimas käinud tegelane polnud sugugi mitte tähtsusetu isik mitte sugugi väiksest parteist. Kogu lugu on tegelikult niivõrd segane, et endalgi väga-väga raske uskuda, aga oma allikas pole mul siiani veel põhjust kahelda. Igaks juhuks detailidest veel ei räägiks. Kui asi tõsi, kuulete isegi. Kui ei, vabandan sügavalt.
                      Kas see sinu \"allikas\" nägi asja oma silmaga pealt või on tal mingid omad allikad?

Ja ausalt öelda sellest piskust mis sa siia kirjutasid võin ma teha sellise järelduse: Andres Oper, jalgpallur, kelle karjäär ei kesta pensionini välja, soovib omandada elukutset, mis tagaks talle tulevikus korraliku äraelamise. Kuna härra Oper viibib hetkel tööasjus välismaal, täitis kooli astumiseks vajalikud dokumendid Andrese volitusel tema uus kolleg ühest asutusest.

Kommentaar

See selleks - pigem tahaks teada, kas mees täna väljakule ka saab.
                        Mina treeneri asemel ei paneks, kui alternatiive oleks - ei usu, et nädalaga veel fitness vajalikule tasemele on tõusnud. Aga vahetusest võiks ju peale tulla.

Kommentaar

Roda fännisaidil pakutakse küll Operit algkoosseisu ja see on üsna tõenäoline, sest Sekou Cisse on saanud 4-mängulise bänni.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

See selleks - pigem tahaks teada, kas mees täna väljakule ka saab.
                            Mina treeneri asemel ei paneks, kui alternatiive oleks - ei usu, et nädalaga veel fitness vajalikule tasemele on tõusnud. Aga vahetusest võiks ju peale tulla.
                            Kevadel saatis Stevens Operi kasvõi poolvigasena väljakule kui väga vaja oli. Seega ootan mina Opit täna põhisse.

Kommentaar

hr. lenc, kas sa tänase mängu mingi streami ka meile sebid ve?
                              “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algkoosseisud

FC Twente: Boschker, Zomer, Wielaert, Niemeyer, Heubach, Brama, Sibum, Bakkal, Touma, N\'Kufo, Kennedy.

Roda JC: Kujovic, De Fauw, Saeijs, De Jong, Kah, Meeuwis, Agustien, Vandamme, Bodor, Ramzi, Oper.

Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Working...
                                X