Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Andres Oper\'
Algselt postitas eestimees
Algselt postitas lenc
parandage mind aga kas andres oper mitte ei öeld meedias et keski astumisega tahab ta olla noortele eeskujuks? mida ta siin all täpselt mõtles? kas et astub keski ja olla eeskujuks nii et kõik nüüd keski valiks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen
Algselt postitas lenc
parandage mind aga kas andres oper mitte ei öeld meedias et keski astumisega tahab ta olla noortele eeskujuks? mida ta siin all täpselt mõtles? kas et astub keski ja olla eeskujuks nii et kõik nüüd keski valiks?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc
Miks mitte? Igal Eesti Vabariigi kodanikul on õigus kuuluda erakonda. Miks see sportlasele \"keelatud\" peaks olema?
Kusjuures tahes-tahtmata tuleb meelde Keskerakonna kena komme jagada liikmetele kesklinna kortereid, kus kogu elamispinna eest tuli üldjuhul tasuda paari ruutmeetri hind. Ilmselt Oper korterit ei taha, aga mõnest keskmise suurusega staadionist ja saalist kindlasti ära ei ütle, mida uus kodupartei talle võimaldab.Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Algselt postitas Miq
Algselt postitas lenc
Miks mitte? Igal Eesti Vabariigi kodanikul on õigus kuuluda erakonda. Miks see sportlasele \"keelatud\" peaks olema?
Kusjuures tahes-tahtmata tuleb meelde Keskerakonna kena komme jagada liikmetele kesklinna kortereid, kus kogu elamispinna eest tuli üldjuhul tasuda paari ruutmeetri hind. Ilmselt Oper korterit ei taha, aga mõnest keskmise suurusega staadionist ja saalist kindlasti ära ei ütle, mida uus kodupartei talle võimaldab.
Ja vaevalt ta julgeb mänguajal (ja ka väljaspool seda öelda) - \"Astu ka sina jalkafänn Eesti Keskerakonna liikmeks.\" Ja see jutt on jama, et vutistaarid oma poliitilist kuuluvust või sümpaatiat ei määratle. Mart Poom juba 90ndate alul ütles, et ta tunneb suurt sümpaatiat Isamaa(liidu) vastu.
Aga ühest küljest on õigus ka neil, kes vastustavad Operi parteistumist. Kas asi Eestis muutub nii korporatiivseks, et enam ei saa miskit teha, ilma et pead kuhugi kuuluma.Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Kommentaar
-
Algselt postitas Miq
Algselt postitas lenc
Kommentaar
-
Kurb lugu!
Andres otsustas minna kergemat teed ja järgis paljusi teisi avaliku elu tegelasi ja ärimehi kes on sarnase otsuse vastu võtnud ning ühinenud Keskerakonnaga et saada oma ettevõtmistele vajalikud toetused ja otsused. Fakt on et sellist teguviisi nimetetakse korruptsiooniks.
Peale sellist otsust on väga raske pidada Operit jalgpalli edendajaks sest nüüd jäävad ju teised sarnased projektid rahastamata. Ei usu et raha juurde antakse, pigem eraldatakse see raha mõne muu projekti arvelt (mõni muu noorteprojekt vm). Ebaaus konkurents teiste suhtes kes oma asju moraalses mõttes ausalt püüavad ajada.
Lähen nüüd labaseks aga mina ei paneks pahaks kui järgmises koondisemängus mängijaid tutvustatades hüüaks fännid peale teadustaja \"Andres\" väljakuulutamist koos \"Savisaar\"
Kommentaar
-
Ma kuulsin täna midagi väga kummalist. Kuuldavasti olla Oper end ühte kutsekooli õpilaseks möllinud. Ja teda seal registreerimas käinud tegelane polnud sugugi mitte tähtsusetu isik mitte sugugi väiksest parteist. Kogu lugu on tegelikult niivõrd segane, et endalgi väga-väga raske uskuda, aga oma allikas pole mul siiani veel põhjust kahelda. Igaks juhuks detailidest veel ei räägiks. Kui asi tõsi, kuulete isegi. Kui ei, vabandan sügavalt.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö
Ma kuulsin täna midagi väga kummalist. Kuuldavasti olla Oper end ühte kutsekooli õpilaseks möllinud. Ja teda seal registreerimas käinud tegelane polnud sugugi mitte tähtsusetu isik mitte sugugi väiksest parteist. Kogu lugu on tegelikult niivõrd segane, et endalgi väga-väga raske uskuda, aga oma allikas pole mul siiani veel põhjust kahelda. Igaks juhuks detailidest veel ei räägiks. Kui asi tõsi, kuulete isegi. Kui ei, vabandan sügavalt.
Ja ausalt öelda sellest piskust mis sa siia kirjutasid võin ma teha sellise järelduse: Andres Oper, jalgpallur, kelle karjäär ei kesta pensionini välja, soovib omandada elukutset, mis tagaks talle tulevikus korraliku äraelamise. Kuna härra Oper viibib hetkel tööasjus välismaal, täitis kooli astumiseks vajalikud dokumendid Andrese volitusel tema uus kolleg ühest asutusest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis
See selleks - pigem tahaks teada, kas mees täna väljakule ka saab.
Mina treeneri asemel ei paneks, kui alternatiive oleks - ei usu, et nädalaga veel fitness vajalikule tasemele on tõusnud. Aga vahetusest võiks ju peale tulla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar