Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
    Aga kulla inimene aga kus ta jõuab siis kui ta 23/7 tegeleb Floraga??
    Kuhu kadus üks tund vöi elab Rüütli mönes teises maailmas, kus ongi ööpäevas 23 tundi? Ta on vist Marsilt

Kommentaar

Oper on 31-aastane ründaja, kes ei saa koduklubis vigastuste tõttu eriti palju mänguaega. Ma saan aru, et Eesti mõistes on mees legend, aga kas see on põhjus talle igas olukorras koondisekoht garanteerida? Mina küll nii ei arva.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ja kust need väravad tulema peaksid veel?

Kommentaar

Mingist artikklist sain aru, et arstid pidid omavahel inffi jagama nii koondise, kui ka Roda omad, aga Roda omad vist ei teatanud.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Oper on 31-aastane ründaja, kes ei saa koduklubis vigastuste tõttu eriti palju mänguaega. Ma saan aru, et Eesti mõistes on mees legend, aga kas see on põhjus talle igas olukorras koondisekoht garanteerida? Mina küll nii ei arva.
            Sa mees ikka julgelt alahindad Operit. Võrdleme teda teiste koondise hingekirja kuuluvate ründajatega ja vastus on sulaselge jah.

Kommentaar

Operiga on sama lugu mis Poomiga oli et isegi kui ta mänguaega ei saanud oli ta ikkagi koondise nr.1.Asi on lih selles et sihukestel mängijatel on võistkonnas autoriteet ja sama moodi on ka ntks Piirojaga.ma arvan et Bärengrubile mõjub kõvasti rohkem Piiroja,Operi või kui Poom oleks Poomi karjumine või selgeks tegemine asjast kui ntks seletaks talle seda Kruglov või Kink või Kotenko!!!ja olgem ausad Kindlaid võimalus lööb Oper vigase jalaga ikka kindlamini ära kui Vosko ntks!

Kommentaar

Algselt postitas Tännnu Vaata postitust
                Operiga on sama lugu mis Poomiga oli et isegi kui ta mänguaega ei saanud oli ta ikkagi koondise nr.1.Asi on lih selles et sihukestel mängijatel on võistkonnas autoriteet ja sama moodi on ka ntks Piirojaga.ma arvan et Bärengrubile mõjub kõvasti rohkem Piiroja,Operi või kui Poom oleks Poomi karjumine või selgeks tegemine asjast kui ntks seletaks talle seda Kruglov või Kink või Kotenko!!!ja olgem ausad Kindlaid võimalus lööb Oper vigase jalaga ikka kindlamini ära kui Vosko ntks!
                või, või, või, või

Kommentaar

oleks ilusam olnud kui oleks võide asemel komad old vä? Aga sisu on siiski olulisem juu

Kommentaar

oleks ilusam olnud kui oleks võide asemel komad old vä? Aga sisu on siiski olulisem juu
                    Koma maitseb kuidagi paremini kui või

Kommentaar

Seni oled sa küll sisu enda teada jätnud oma postitustes. Tundub, et nende ülesandeks on lihtsalt demonstreerida, et lisaks sellele, et sa pole kõige teravam pliiats pinalis, ei oska see pliiats ka mitte midagi arusaadavat kirja panna.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        sel hooajal Eredivisie's 22 mängu (ja 6 väravat) ehk vaid 6 mänguvoorus pole platsil käinud.

Kommentaar

salajane33 sa ka ei saanud sisut aru?No selge kui koma siis koma!

Kommentaar

Laske Operil vormi koguda, eks siis paistab kas ta on oma kohta väärt või ei!

Kommentaar

Algselt postitas fcf Vaata postitust
                              Laske Operil vormi koguda, eks siis paistab kas ta on oma kohta väärt või ei!
                              Poolteist väravat ja Roda kangelaseks olemine ei näita piisavalt ta vormi?
                              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                              Algselt postitas taku*
                              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                                Poolteist väravat ja Roda kangelaseks olemine ei näita piisavalt ta vormi?
                                õigus õigus

Kommentaar

Working...
                                X