Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oper on 31-aastane ründaja, kes ei saa koduklubis vigastuste tõttu eriti palju mänguaega. Ma saan aru, et Eesti mõistes on mees legend, aga kas see on põhjus talle igas olukorras koondisekoht garanteerida? Mina küll nii ei arva.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Oper on 31-aastane ründaja, kes ei saa koduklubis vigastuste tõttu eriti palju mänguaega. Ma saan aru, et Eesti mõistes on mees legend, aga kas see on põhjus talle igas olukorras koondisekoht garanteerida? Mina küll nii ei arva.
Sa mees ikka julgelt alahindad Operit. Võrdleme teda teiste koondise hingekirja kuuluvate ründajatega ja vastus on sulaselge jah.
Operiga on sama lugu mis Poomiga oli et isegi kui ta mänguaega ei saanud oli ta ikkagi koondise nr.1.Asi on lih selles et sihukestel mängijatel on võistkonnas autoriteet ja sama moodi on ka ntks Piirojaga.ma arvan et Bärengrubile mõjub kõvasti rohkem Piiroja,Operi või kui Poom oleks Poomi karjumine või selgeks tegemine asjast kui ntks seletaks talle seda Kruglov või Kink või Kotenko!!!ja olgem ausad Kindlaid võimalus lööb Oper vigase jalaga ikka kindlamini ära kui Vosko ntks!
Operiga on sama lugu mis Poomiga oli et isegi kui ta mänguaega ei saanud oli ta ikkagi koondise nr.1.Asi on lih selles et sihukestel mängijatel on võistkonnas autoriteet ja sama moodi on ka ntks Piirojaga.ma arvan et Bärengrubile mõjub kõvasti rohkem Piiroja,Operi või kui Poom oleks Poomi karjumine või selgeks tegemine asjast kui ntks seletaks talle seda Kruglov või Kink või Kotenko!!!ja olgem ausad Kindlaid võimalus lööb Oper vigase jalaga ikka kindlamini ära kui Vosko ntks!
oleks ilusam olnud kui oleks võide asemel komad old vä? Aga sisu on siiski olulisem juu
Seni oled sa küll sisu enda teada jätnud oma postitustes. Tundub, et nende ülesandeks on lihtsalt demonstreerida, et lisaks sellele, et sa pole kõige teravam pliiats pinalis, ei oska see pliiats ka mitte midagi arusaadavat kirja panna.
sel hooajal Eredivisie's 22 mängu (ja 6 väravat) ehk vaid 6 mänguvoorus pole platsil käinud.
Kommentaar