Algselt postitas Madridi Atletico
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustnagu ka kossuliigas siis täitsa võimalik,et papp viibib kenasti ikka. Ma ennem näeks Operit isegi 2.BL kui seal kreekas.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ega jah - ses mõttes, et eks see ole selline hea kindel pakkumine - nagu hane selga vesi. Ma ütleks isegi (ja ma arvan et Oper nõustuks minuga), et üleminek Iraklisesse oleks põhimõtteliselt nagu kapsas - lipp lipi peal lapp lapi peal, ilma nõela pistmata.... Oijah..
Aga jah... põhimõtteliselt nõustun PraSiga - parem säbeleda juba kuskil 2. BLis või Championshipi esimeses pooles kui silmapaistvalt keskpäraste tulemustega Iraklises. Ja ainuke asi, mis rahvatarkuseloogikagurul Kreekas varblane katusel saab olema on palk.
Kommentaar
-
See "Parem ju 2.BL või Championshipi klubi" suhtumine on imelik. On teil andmeid, mis klubid nendest liigadest Opile pakkumise tegid? Oper oli Hollandi liigast välja langeva klubi vahetusmees- see on täiesti loogiline, et mees nõks nõrgemasse liigasse pallima läheb. Vanust (31) on tal niisamuti omajagu ning ega vigastusedki teda ei hellita. Sellised Himki->Watford üleminekud on siiski üliharva juhtuvad üllatused. Praegusel juhul oli minu meelest loogiline, et Oper kuskil Belgias või Kreekas lõpetab.
Kommentaar
-
Algselt postitas oncool Vaata postitustIkka väga positiivne uudis, Kreeka liiga on väga hea tasemega ja Opi peab juba varsti pensionile mõtlema. Tugevamates liigades ta lihtsalt istuks pingil.
Kommentaar
-
ma ei tea kas see Championship on ikka parim koht? ok, kui oleks mingi tipuklubi, et äkki saab Premieri.
pealegi tundub, et Kreeka kõrgliigast on lihtsam näiteks CL-i pääseda kui Championshipi klubist. iseasi mida mängija ise arvab ja millised sihid talle veel alles on jäänud karjääri mõistes.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas oncool Vaata postitustIkka väga positiivne uudis, Kreeka liiga on väga hea tasemega ja Opi peab juba varsti pensionile mõtlema. Tugevamates liigades ta lihtsalt istuks pingil.
---
Muidu kahju et Oper suure osa karjäärist Rodas oli, tegelt väärinuks ta paremaid klubisi.LFC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar