Algselt postitas tank
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
No ma ei tea, tahaks ikka, et Oper veel koondisesse tuleks, seega ehk on jalgpallihaiglal tarkust, et Operit jälle jobuks ei valiks. Oper läks parteisse, aga meie võiks ikka apoliitilisteks jääda. Las ta olla siis seal. Mina ei saa nii käituda, et täna sõiman teda rängalt, aga kui ta koondises on, siis vaimustun temast, eriti, kui värava lööb.
Muidu on see lugu tõesti kohatu ja piinlikki, aga las ta olla siis pealegi, mis ikka teha.
Kommentaar
-
väike pettumus on küll, aga homseks (või halvemal juhul ülehomseks) on mul see juba meelest läinud. Ei saa selliseid asju liiga südamesse võtta. See on sama nõme, kui muusika üle vaidlemine. tränist: "metal on nõme!" metallist: "träna on nõme ja sa oled pede!" tränist: "ise oled pede!" dnbist: "metal ja träna mõlemad sakivad" jnejnejne.
Kui on keskerakonnas (misiganes põhjustel) siis las olla. meie tema eest seda valida ei saa ja tema ei saa meie eest valida, keda me toetame või mitte. Nii et pole vist üldse mõtet sellist teemat arutada või mis? eriti selliste tobedate mõtetega nagu herr pedro siin Operit lausa alaarenenuks tembeldab. troihuinui, kui vanemaks saad, pedro, küll siis mõistad, et maailm ei ole must valge ja teiste inimeste isiklik solvamine ei vii sinu arvausaamisi asjadest kõrgemale tasemele.
ärge lugege kesknädalat, kui ei taha! ja slolehest jätke ka selline artikkel vahele, kui see teil nii hullult vere keema ajab.
pean tunnistama, et minagi olen vahetevahel kahelnud härra ansipi ebapädevuses, tõsi savisaar on ka liialt mõjutatud. aga kurat, teise inimese välja ütlemise pärast nii äksi täis minna, eriti veel sellise meesterahva puhul, kes Eestile ikka päris palju head on teinud...
vot, sul pedro, pole mõtet mulle vastata, mind ei huvita niikuinii. otsige parem operi viimane värav netiarvarustest üles ja postitage siia, et ma ka näha saaks.
Kommentaar
-
Ma olin ausalt öeldes antud teksti lugedes isegi natuke üllatunud, et see kodanik, kes Operi nimel selle artikli valmis treis, niigi vähe trafaretset jalkažargood kasutas. Töö oleks nagu poolikuks jäänud - täiesti kasutamata on nt ilmselged "ansipile punast kaarti näitama", "mullune majandustõus oli kui suluseisust löödud värav", "meie riik on vajumas madalamasse liigasse", "viimased riigieelarved on olnud justkui omaväravad".
Ja kindlasti oleks olnud vaja ka rohkem üleskutseteid - nt "Keskerakonna võimule saades teeks meie majandus peatselt kübaratriki", "meie võimu all saaks Eestist regiooni majanduse tabeliliider", "parem varustus pensionäridele!" jms
Sarnaselt darethile loodan, et Oper saaks võimaluse väljendada oma sisepoliitilisi veendumusi ja seisukohti ka mõnes teleintervjuus. Sarnasus Sarah Paliniga oleks tõenäoliselt rabav.
Kokkuvõtlikult: Piinlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustNii nagu Pohlak on süüdi kõiges mis jalgpalliga seondub,samaväärselt on nüüd Ansip süüdi selles mis toimub meil majanduses.
Nüüd võiks mingi suvaline lontrus minna Ansipi peale kah karjuma......
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustüldiselt peaks kõik väga rahul olema, et praegune koalitsioon püsib ja võimule ei tule populistlik valitsus, kes ei julge teha radikaalseid otsuseid ja toob tuleviku mõttes kaasa suurt kahju.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJust. Elagu parempoolsed fundamentalistid koos oma sotsidest sabarakkudega! Neile pole Eestis alternatiivi. Kõik ülejäänud on kuradi populistid.. Mis puutub antud üllitisse, siis Kristo võttis eespool asja kaunilt kokku. Operile soovitaks muidugi väga tungivalt kontrollida, mis paska tema nime alt avaldatakse, isegi Heimar isiklikult on võimeline paremaks.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJust. Elagu parempoolsed fundamentalistid koos oma sotsidest sabarakkudega! Neile pole Eestis alternatiivi. Kõik ülejäänud on kuradi populistid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar