Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas tank Vaata postitust
    Täiesti nõus. Operi paskvill on keskerakonnale omane populistlik mull teemal "Küll me teeksime kõik paremini kui lubataks". Kahjuks puuduvad tegelikud ettepanekud. Pensionäridele igal aastal 1000 krooni anda EI OLE majanduspoliitika!

Kui Oper magusa krundi saamiseks Keskerakonda astus, siis pidasin teda lihtsalt müüdavaks libuks. Nüüd on ta aga minu jaoks müüdav libu, kes seda kõigile ka igalt tänavanurgalt kuulutab. Ja selline asi EI TULE Eesti jalgpallile mitte kuidagi kasuks
    Vinge. Poliitiliselt ollakse siin foorumis igatahes korrektsed.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

No ma ei tea, tahaks ikka, et Oper veel koondisesse tuleks, seega ehk on jalgpallihaiglal tarkust, et Operit jälle jobuks ei valiks. Oper läks parteisse, aga meie võiks ikka apoliitilisteks jääda. Las ta olla siis seal. Mina ei saa nii käituda, et täna sõiman teda rängalt, aga kui ta koondises on, siis vaimustun temast, eriti, kui värava lööb.
      Muidu on see lugu tõesti kohatu ja piinlikki, aga las ta olla siis pealegi, mis ikka teha.

Kommentaar

seda et iga mees võiks ikkagi oma liistude juurde jääda.
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ah käige te kõik peffi.. aiult Eesti Vabariigis ei ole kellelgi luba arvamusele ja veel vähem selle avaldamisele.

Kommentaar

väike pettumus on küll, aga homseks (või halvemal juhul ülehomseks) on mul see juba meelest läinud. Ei saa selliseid asju liiga südamesse võtta. See on sama nõme, kui muusika üle vaidlemine. tränist: "metal on nõme!" metallist: "träna on nõme ja sa oled pede!" tränist: "ise oled pede!" dnbist: "metal ja träna mõlemad sakivad" jnejnejne.

Kui on keskerakonnas (misiganes põhjustel) siis las olla. meie tema eest seda valida ei saa ja tema ei saa meie eest valida, keda me toetame või mitte. Nii et pole vist üldse mõtet sellist teemat arutada või mis? eriti selliste tobedate mõtetega nagu herr pedro siin Operit lausa alaarenenuks tembeldab. troihuinui, kui vanemaks saad, pedro, küll siis mõistad, et maailm ei ole must valge ja teiste inimeste isiklik solvamine ei vii sinu arvausaamisi asjadest kõrgemale tasemele.

ärge lugege kesknädalat, kui ei taha! ja slolehest jätke ka selline artikkel vahele, kui see teil nii hullult vere keema ajab.

pean tunnistama, et minagi olen vahetevahel kahelnud härra ansipi ebapädevuses, tõsi savisaar on ka liialt mõjutatud. aga kurat, teise inimese välja ütlemise pärast nii äksi täis minna, eriti veel sellise meesterahva puhul, kes Eestile ikka päris palju head on teinud...

vot, sul pedro, pole mõtet mulle vastata, mind ei huvita niikuinii. otsige parem operi viimane värav netiarvarustest üles ja postitage siia, et ma ka näha saaks.

Kommentaar

Nonohilt ilus kokkuvõte ja nii peakski jalgpallifännid käituma.

Kommentaar

Minul on ka see pedro oma lollide kommentaaridega üle visanud juba .
                tore et ta ikka paika vahel pannakse .
                Koondise põhimängija

Kommentaar

Ma olin ausalt öeldes antud teksti lugedes isegi natuke üllatunud, et see kodanik, kes Operi nimel selle artikli valmis treis, niigi vähe trafaretset jalkažargood kasutas. Töö oleks nagu poolikuks jäänud - täiesti kasutamata on nt ilmselged "ansipile punast kaarti näitama", "mullune majandustõus oli kui suluseisust löödud värav", "meie riik on vajumas madalamasse liigasse", "viimased riigieelarved on olnud justkui omaväravad".
                  Ja kindlasti oleks olnud vaja ka rohkem üleskutseteid - nt "Keskerakonna võimule saades teeks meie majandus peatselt kübaratriki", "meie võimu all saaks Eestist regiooni majanduse tabeliliider", "parem varustus pensionäridele!" jms

Sarnaselt darethile loodan, et Oper saaks võimaluse väljendada oma sisepoliitilisi veendumusi ja seisukohti ka mõnes teleintervjuus. Sarnasus Sarah Paliniga oleks tõenäoliselt rabav.

Kokkuvõtlikult: Piinlik.

Kommentaar

r2 tegi väikse intervjuu Pohlakuga
                    aga seal jättis otsad lahti, et mis nüüd operiga edasi saab
                    aga jah, välja sai lugeda, et operi kuuluvus keskerakonda, ei ole eriti positiivne
                    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

ei usu, et Oper seda kirjutas. ju mingi Savisaare pisike mürsik kirjutas selle või Heimar Lenk.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                        Nii nagu Pohlak on süüdi kõiges mis jalgpalliga seondub,samaväärselt on nüüd Ansip süüdi selles mis toimub meil majanduses.
                        Nüüd võiks mingi suvaline lontrus minna Ansipi peale kah karjuma......
                        kusjuures täpselt õige jutt. Terve maailm on kriisis ja Eestil läheb võrreldes teiste omasugustega kellest nii mõnigi on pidanud isegi IMF abi paluma(Läti, Ungari jne) hästi. Isegi heaoluriik Island läks põhja tänu majandus mullile. Eestil läheb tegelikult hästi võrreldes omasugustega ja seda just tänu majanduspoliitikale. Loomulikult ei tee Ansip kõike õigesti, aga selliste teadmistega venda nagu tema ei saa Operi teadmistega vend hakata süüdistama majandusraskustes. üldiselt peaks kõik väga rahul olema, et praegune koalitsioon püsib ja võimule ei tule populistlik valitsus, kes ei julge teha radikaalseid otsuseid ja toob tuleviku mõttes kaasa suurt kahju.

Kommentaar

Andres on nüüd minu jaoks lihtsalt andres! (kui jumal mõistust jagas oli sportlane trennis)
                          Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas Delfino Vaata postitust
                            üldiselt peaks kõik väga rahul olema, et praegune koalitsioon püsib ja võimule ei tule populistlik valitsus, kes ei julge teha radikaalseid otsuseid ja toob tuleviku mõttes kaasa suurt kahju.
                            Just. Elagu parempoolsed fundamentalistid koos oma sotsidest sabarakkudega! Neile pole Eestis alternatiivi. Kõik ülejäänud on kuradi populistid.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                              Just. Elagu parempoolsed fundamentalistid koos oma sotsidest sabarakkudega! Neile pole Eestis alternatiivi. Kõik ülejäänud on kuradi populistid.
                              Ikka ja jälle võtad asju isiklikult ja oledki kohe off-topicu radadel. Vanust peaks nagu juba olema . Mis puutub antud üllitisse, siis Kristo võttis eespool asja kaunilt kokku. Operile soovitaks muidugi väga tungivalt kontrollida, mis paska tema nime alt avaldatakse, isegi Heimar isiklikult on võimeline paremaks.
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                                ma oleksin väga rahul, kui oleks Isamaaliidule ja Reformile vastas tugev arukas vasak v tsentristlik partei. Seni kuni on vastas demagoogiast ja populismist kubisev vanurite ja venelaste partei(keskerakond) on see oht põhilisele väärtusele Eestis.Opositsioon peab olema, aga ta peab olema tark. Keskerakonna targad näiteks Mikser jne on kolinud ammu sotside ridadesse. Miks?sest nad tahavad Eestile kasulikku joont ajada, Eestimeelses erakonnas!

Kommentaar

Working...
                                X