Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ikka erilised hiromandid koos siin - neli vooru mängitud, Neemelo on sellest 45 minti platsil olnud, aga sellest hoolimata terve kari torbikuid iniseb, et mees on sitt, ehkki ise pole teda kordagi Helsingborgi eest mängimaski näinud. Küllap ravib seda jalavigastust, mille üle ta ise kurtnud on. Oma kaalujutud pistke...
Ikka erilised hiromandid koos siin - neli vooru mängitud, Neemelo on sellest 45 minti platsil olnud, aga sellest hoolimata terve kari torbikuid iniseb, et mees on sitt, ehkki ise pole teda kordagi Helsingborgi eest mängimaski näinud. Küllap ravib seda jalavigastust, mille üle ta ise kurtnud on. Oma kaalujutud pistke...
Ega jah,k6ik kohe naudivad kui kellegil algus ei l2he nii nagu loodeti aga uskuge mind Tarmo hakkab veel v2ga palju v2ravaid l88ma.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Aga mis siis sellega on, kui Neemelol isegi kästi veidi või isegi rohkem alla võta? So what. Nagu see oleks mingi eriline patt või õudus. Olgu see siis tõsi või mitte.
Kuid praegune paus on vist ikka vigastusest tingitud?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Tarmol ei ole hetkel aega jalgpalliga tegeleda, kuna ta on kaasatud reklaamindusse Kaege ise perra:
http://www.fritidsresor.se/Campaign/templates/Destination.aspx?id=23567&PlayerID=23512&C ategory=4
Sihtkoht on veidi kehvavõitu võrreldes teiste mängijatega, aga ju sisi igaühele tema teenete eest.
Loodan siiski, et Tarmo varsti Allsvenska väravakunniks tõuseb.
Ma ka helistasin, sain kätte küll, aga ta ütles, et magab ning ei saa rääkida.
Siis helistasin Pohlakule, et mis värk on, et mida ta raisk magab, kui väljas veel valge.
A Pohlak ütles, et las poiss magab, muidu ärkvel olles sööb veel mingeid näkse ja teeb väikse õlle.
Well õhtul ma siiski suhtlesin pisut. Jalg ei valuta enam ja peaks olema kõik tipp-topp enamvähem aga mingi case pidi olema seal teiste ründajaga keda treener pidi eelistama. Igastahes vend on veel rahulik ja ootab oma võimalust kui see talle antakse.
Well õhtul ma siiski suhtlesin pisut. Jalg ei valuta enam ja peaks olema kõik tipp-topp enamvähem aga mingi case pidi olema seal teiste ründajaga keda treener pidi eelistama. Igastahes vend on veel rahulik ja ootab oma võimalust kui see talle antakse.
Ma arvan, et Nurmekas viitas pigem sellele, et kui sul on kellegi number, siis ära keksi sellest kolmest postituses järjest vaid helista inimesele ja SIIS edasta info mida sa saad... Ja info all ei mõtle ma seda mitu korda sa telefonil kutsuda lasid kuni otsustasid, et Neemelot pole kodus...
Ma arvan, et Nurmekas viitas pigem sellele, et kui sul on kellegi number, siis ära keksi sellest kolmest postituses järjest vaid helista inimesele ja SIIS edasta info mida sa saad... Ja info all ei mõtle ma seda mitu korda sa telefonil kutsuda lasid kuni otsustasid, et Neemelot pole kodus...
Krt kas ma keksin kuna Neemelo mu klassivend ja aastaid koos jalkat pelanud? Asi ka millega keksida vittun.
Krt kas ma keksin kuna Neemelo mu klassivend ja aastaid koos jalkat pelanud? Asi ka millega keksida vittun.
Ma kordan - kui sul on midagi asjalikku öelda, siis pole väga raske seda ühte postitusse panna. A la \"helistasin Tarmole ja ta rääkis, et...\" selle asemel, et jagada meiega selliseid infopärle nagu \"ohhoooo - pean numbri üles otsima\" ja \"täna ei võtnud vastu, proovin homme uuesti.\" Sedasi see paratamatult tundub keksimisena - ja Eestis (kus igal ühel on vähemalt üks lehma lellepoeg-klassivend, miski meediakuulsus) ka piinliku keksimisena. Muud midagi. Tänud info eest. Lase edasi.
Kommentaar