Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Neemelo (Nõmme Kalju, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tarmo Neemelo\'

Eks ta ootamatu uudis ole, kuid see kinnitab veelkordselt juba teada tuntud tõsiasja kui kaugel on meie liiga parimate mängijate meisterlikkus skandinaavias nõutavast tasemest. Arvan, et see tagasilöök, kas ajutine või mitte, paneb teispool läänemerd veelgi kriitilisemalt suhtuma meie mängijate värbamisse. Taanis juba irvitatakse meie oskuste üle,norras ka vaid Raio ja ülejäänud läbi kukkunud, kas järgmiseks rootsi või suudab vähemalt Viikmäe meie riigi mainet päästa, Teever vist tuleb ka sügisel sama teed tagasi kui esiliigasse kukutakse.
    Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Kommentaar

Neemelo läheb testi TPS-i, eelmise hooaja 7-s sats Soomes.

Kommentaar

!!

TPS-i peatreener mainis , et vajavad endale edurivisse sellist meest ,kes väravavõimalused kindlalt ära kasutab. Huvitav ,kas Neemelo manager , sellest ei ole kuulnud??!! Neemelo sellele ju täielik vastand! Neemelo koht ikka vast eesti liigas!? Samas Soome liiga vist kõige rohkem tasemega võrreldav Eesti omaga,kui teisi Põhjamaid võrrelda!.
          Aga öeldakse ka , et " pime kana leiab ka tera" ,äkki õnnestub!?Ei midagi isiklikku,lihtsalt seniste mängude põhjal on selline mulje jäänud!Võib olla õnnestub!!!!! Ikkagi soovin edu, Neemelo!
          veteran:-)

Kommentaar

Olen Sinuga täiesti nõus! Eks see ,et paljud on ennast saanud proovile panna , suure lobbytöö tulemus st, manageride hea töö olnud!! Aga eks ükskord loksuvad asjad paika!!:-)Kui nüüüd ei eksi ,siis käisid 2 eestlast veel ennast Raio koduklubile näitamas?! Ning kui nad peaks vastuvõetama kui nii, siis ei kujuta küll ,ette et see klubi peaks taas Norra karikavõitjaks tulema?!:-)
            ise kaldun arvama, et ei võeta! sry pessimismi pärast!

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
            Eks ta ootamatu uudis ole, kuid see kinnitab
            veelkordselt juba teada tuntud tõsiasja kui kaugel on meie liiga parimate mängijate meisterlikkus skandinaavias nõutavast tasemest. Arvan, et see tagasilöök, kas ajutine või mitte, paneb teispool läänemerd veelgi kriitilisemalt suhtuma meie mängijate värbamisse. Taanis juba irvitatakse meie oskuste üle,norras ka vaid Raio ja ülejäänud läbi kukkunud, kas järgmiseks rootsi või suudab vähemalt Viikmäe meie riigi mainet päästa, Teever vist tuleb ka sügisel sama teed tagasi kui esiliigasse kukutakse.
            veteran:-)

Kommentaar

Mina arvan ja väga loodan, et Neemelo saab TPS-i, olen näinud palju TPS-i mänge ja realiseerimine jätab tõesti soovida. Enamus soome klubisid mängib pikka palli ette ja tsenderduste peale(seal hulgas ka TPS), mis peaks pikale Neemelole sobima

Eks aeg näitab järgmine kolmapäev esimesed treeningud siis temal TPS-is

Igatahes edu Tarmole!!!

Kommentaar

Mina igatahes loodan, et ta saab kas normaalsemasse liigasse mängima või tuleb Eestisse tagasi.
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                  Mina igatahes loodan, et ta saab kas normaalsemasse liigasse mängima või tuleb Eestisse tagasi.
                  Kas mingit muud reaalset varianti üldse on?

Kommentaar

mina Tarmo asemele kui nyyd soomlased teda ei taha läheks rootsi tagasi ja võitleks koha eest meeskonnas,ei tasu ennast nii nõrgaks tunnistada!!aga mina usun et neemelo suudab veel läbi lyya
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta Vaata postitust
                      Kas mingit muud reaalset varianti üldse on?
                      Ma mõtlesin seda, et ise ei suhtu väga positiivselt sellesse, et Eesti jalgpallurid Soome liigasse mängima lähevad.
                      Muu variant saab olla kas mingi teine Soome klubi või Soome liigast nõrgema liiga klubi.
                      Algselt postitas budulojus
                      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Kuna Soomes tänapäeval naljalt rikast klubi ei olegi, siis kõvematesse satsidesse saavadki kas noored või kes ennast odavalt müüvad. Näiteks olen kursis vägagi HAKA tegemistega ja neil on tegelikult siiamaani olnud väga õhkue rahakott, kuigi on võidetud nii meistritiitel ja ka suht-koht normaalselt euroopas mängitud, tõsi paar hooaega tagasi.
                        Nii et moraal, Soome lähevad "odavad mehed" või noored, kes millegipärast tahavad alustada oma karjääri Soomes.

Kommentaar

Eeldan, et TPS puhul oleks ka tegemist laenule minekuga või soovib Helsingborg teha Neemelo puhul manöövri nimega "cut the losses"?

Kommentaar

Kurjam kas meie mehed on siis isegi Norra liiga jaoks sitad

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                              http://www.sloleht.ee/2007/01/13/sport/214865/

Kurjam kas meie mehed on siis isegi Norra liiga jaoks sitad
                              See ei tohiks enam uudiseks olla. Kogu kamba peale, kes meil põhjamaade liigades eelmisel aastal mängis või sel hooajal mängivad, on vaid Raio kõrgliiga tasemega pallur. Ülejäänute tase ilmselt esiliigast kõrgemale ei küüni (vähemalt hetkel küll mitte). Isegi Lindpere, keda võis pidada Flora möödunud hooaja parimaks meheks, jäi ilma lepinguta, veel vähem oli lootust teistel.
                              Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Helsingborg on siis ründaja Luton Sheltoni Sheffield Unitedile maha müünud. Tõsi, Neemelo shansse see vist eriti ei tõsta, kuna Helsingborgi kodulehel erinevalt teistest laenul olevatest mängijatest Tarmo nime meeskonna koosseisus ei leidu...

Kommentaar

Working...
                                X