Algselt postitas eestimees
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ott Mõtsnik
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas see tähendab, et osaleb Lisaaja saates? Võiks selgemalt väljendada.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustma mõtlesin et lisaaeg võiks taga jutu teha
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSee oleks hea mõte küll ja äkki on keegi visa teletöötaja olemas, kes vanad väravad kuskilt välja otsib.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustVanad väravad on küllap EMEX-is või Kuusakoskis. Vaevalt keegi neid sealt enam leiab
Kommentaar
-
Ott siin nr9, ei teadnud, et keegi peale palju aastaid on huvitatud minust, mul on väga hea meel, see mis ma olen teinud on köik läbi fanaatilise treeningu ja tänu fanaatilise treeneri(Roman Ubakivi).Tagant järgi möeldes oli se täielik pörgu(köik suved treening läägrid, see oli raske, 3korda päevas, palju kordi mötlesin ett löpetan, aga jalgpall on nagu narkootika, sa ei sa ilma). Tänu Ubakivile(kuigi meil oli palju erinevaid arvamusi) tulin ma nii kaugele. On kellelgi kusimusi, vastan hea meelega. Uks soov on mul!!!!!!!!!!! Kas kellelgi on hea tuttav et saada meie mängudest filme välja? Tervitan köikki jalgpalli fänne.
Kommentaar
-
Algselt postitas ott mötsnik Vaata postitustKas kellelgi on hea tuttav et saada meie mängudest filme välja? Tervitan köikki jalgpalli fänne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar