Algselt postitas Alvar550
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pavel Londak (Nõmme Kalju FC, Eesti)
Collapse
X
-
tadaaaaaaaaaaaaa:Algselt postitas Epic Vaata postitustEi saabu. Pohlak ei luba. Läheb kasvõi ise väravasse kui kedagi teist võtta ei ole.
Kommentaar
-
.. stas1 - auuhh... vasta ometi!Algselt postitas yheksa Vaata postitustMa küsin - kus on must nimekiri?RummaBastards!
Kommentaar
-
Küsi EJL ametnikuid, mina ei tea.Algselt postitas yheksa Vaata postitustMa küsin - kus on must nimekiri?
Kommentaar
-
Yheksa küsis mind “kus on must nimekiri?” ning ma vastasin et “ma ei tea kus”. Mis on vale?Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustSina selle olemasolust ju muudkui räägid.
Seega miks ja kuidas nüüd ei tea
Kommentaar
-
kloun on kloun - rabeleb igasolukorrast puhtana välja - noh läbi huumoriprisma või nii...Algselt postitas Sats1 Vaata postitustYheksa küsis mind “kus on must nimekiri?” ning ma vastasin et “ma ei tea kus”. Mis on vale?RummaBastards!
Kommentaar
-
aga mille põhjal sa väidad, et must nimekiri eksisteerib? unes nägid?Algselt postitas Sats1 Vaata postitustYheksa küsis mind “kus on must nimekiri?” ning ma vastasin et “ma ei tea kus”. Mis on vale?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
... ja saadi võõrsilt igati hea 1:0 võit. Londak terve mäng platsil. Teine mäng esmaspäeval.Algselt postitas Alvar550 Vaata postitustTäna siis Pavelil väga tähtis üleminekumäng Odd Grenlandiga.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Eriti kõva oleks, kui Pavel järgmine aasta kõrgliigas mängiks.Algselt postitas Mayhem Vaata postitust... ja saadi võõrsilt igati hea 1:0 võit. Londak terve mäng platsil. Teine mäng esmaspäeval.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar