Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hämmastamapanev lollus Pohlakult ja Rüütlilt. Aga mis seal imestada, ju siis polnud piisavalt Flora mängijaid koondises ja seetõttu tuli Londak välja jätta
aga milles siis probleem on kui kõik saavad väravasuul korralikult hakkama?
Probleem on see, et miks eelistatakse Artur Kotenkot ja Mihkel Aksalut Pavel Londakule, kes on koondisemängudes väga head tööd teinud ja saab pidevalt mänguaega Norra tippklubis
Kas sa loed meediast alati välja kõikide klubide huvid erinevate mängijate kohta?
Muide,Rüütli otsusest saan aru,pettumiseks pidasin hoopis seda et ta tegi seda Londaku selja taga,ilma temaga rääkimata vms,mis näitaks pisutki respecti tema vastu.
MA ei saa aru, mida te vingute Rüütli aadressil. Mulle isiklikult jääb praegu selline mulje, et teie arvates ei suudaks koondis ilma Londakuta võita. Muidugi kahju, et londak välja jäi, aga ju siis Rüütli ei pidanud teda veel piisavalt terveks.
Kust kuradi moodi Tarmo teab, kas Pavel on vigane või ei ole, kui Londak ise ütles, et keegi koondisest pole tema seisundi kohta uurinud???
Või sa arvad, et Rüütlil on tagatoas selgeltnägija, kes suudab sadade kilomeetrite kauguselt selgeks teha, kas Londak on vigane või ei ole???
MA ei saa aru, mida te vingute Rüütli aadressil. Mulle isiklikult jääb praegu selline mulje, et teie arvates ei suudaks koondis ilma Londakuta võita. Muidugi kahju, et londak välja jäi, aga ju siis Rüütli ei pidanud teda veel piisavalt terveks.
No kuule, keegi ei arva, et koondis nii või naa võita võiks. Lihtsalt kui parem väravaht on mängus, on võimalused suuremad.
Igatahes Rüütli on idioot.
Ajakirjanik: Miks Londakut kutsutud ei ole?
Rüütli: Ma eelistan mängijaid, kel on mängupraktikat.
Ajakirjanik: Londak on 4 mängu järjest mänginud, aga Kotenko on pingipoiss.
Rüüti: Ma ei viitsi kommenteerida.
Kommentaar