Täpselt paras aeg endast märk maha jätta kiiremas korras, siis võib ehk loota veel sinna püsima jäämist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vjatšeslav Zahovaiko
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga kas sa seda mängu ise nägid?või mida portugali meedia sellest mängust räägib?millega meie mees veel silma paistis peale kollase kaardi ja pennu teenimise?
siin räägitakse, et 59. minutil proovis midagi pealelöögi sarnast, kuid löök lõigati vahelt.
ja mängu lõpus oli mingi kokkupõrge vastasega, mis peale kannatanu peaks hetkel haiglas uuringutel olemaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Fännide blogi-mõtted mängust Setubaliga
Blogipidaja annab ise suht karmi ja negatiivse hinnangu Zahovaikole, öeldes, et ta ei petaks isegi kõige kergeusklikumat jalkafänni ära.
Samas blogikülastajatele jättis mees siiski positiivse mulje.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas eits Vaata postitusthuvitav kas zahhovaiko ise selle aja jooksul on portugali keele omandanud, kasvõi mingilgi määral. või käib elu-olu inglise keelesAlgselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustNo ma ei usu, et maailmas on inimesi kes valdavad portugali keelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustNo ma ei usu, et maailmas on inimesi kes valdavad portugali keelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustVaikimine on seepärast kuld, et siis ei paista nii loll välja. Sa ei kasuta seda võimalust ära.
Ka mina tahan sama uhke olla nagu Liis Lass.
A osavalt ärapandud rsk. A ka mina eksin nagu nähakoondisemängud ei mõju hästi.
Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar