Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vjatšeslav Zahovaiko

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täpselt paras aeg endast märk maha jätta kiiremas korras, siis võib ehk loota veel sinna püsima jäämist.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      aga kas sa seda mängu ise nägid?või mida portugali meedia sellest mängust räägib?millega meie mees veel silma paistis peale kollase kaardi ja pennu teenimise?
      ise ei näinud, sest polnud Leirias ja telepilti ei toodetud.
      siin räägitakse, et 59. minutil proovis midagi pealelöögi sarnast, kuid löök lõigati vahelt.
      ja mängu lõpus oli mingi kokkupõrge vastasega, mis peale kannatanu peaks hetkel haiglas uuringutel olema
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

101 ilusti mängu tipphetked üleval, Slava üritas isegi kaks pennalt välja võluda, ühe neist õnnestunult ja vastasele punane.

Kommentaar

videopilti näeb siis siit
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Fännide blogi-mõtted mängust Setubaliga

Blogipidaja annab ise suht karmi ja negatiivse hinnangu Zahovaikole, öeldes, et ta ei petaks isegi kõige kergeusklikumat jalkafänni ära.
            Samas blogikülastajatele jättis mees siiski positiivse mulje.
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

huvitav kas zahhovaiko ise selle aja jooksul on portugali keele omandanud, kasvõi mingilgi määral. või käib elu-olu inglise keeles

Kommentaar

Ilmselt tal need "Löö"jms. on selge aga trennis ikka inglise keeles ma arvan.
                Algselt postitas Blue Moon
                Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

Algselt postitas eits Vaata postitust
                  huvitav kas zahhovaiko ise selle aja jooksul on portugali keele omandanud, kasvõi mingilgi määral. või käib elu-olu inglise keeles
                  No ma ei usu, et maailmas on inimesi kes valdavad portugali keelt.
                  Algselt postitas alehis
                  "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                  Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
                    Vaikimine on seepärast kuld, et siis ei paista nii loll välja. Sa ei kasuta seda võimalust ära.

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
                      See on üks kõige lahe-absurdsemaid avaldusi, mis ma siin lugenud olen. aitäh

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                        Vaikimine on seepärast kuld, et siis ei paista nii loll välja. Sa ei kasuta seda võimalust ära.
                        Olen rohkem hõbedapoiss.
                        Ka mina tahan sama uhke olla nagu Liis Lass.
                        A osavalt ärapandud rsk. A ka mina eksin nagu näha koondisemängud ei mõju hästi.
                        Algselt postitas alehis
                        "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                        Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Zahovaiko on üles antud homsele BWIN-karika kohtumisele Gil Vicentega. tegemist siis teise ringi korduskohtumisega Leirias. esimese kohtumise võõrsil Leiria kaotas tulemusega 2-3.
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Zahovaiko siis 1-1 viigivärava löönud, võti põhisse?

Kommentaar

No loodame.
                              Algselt postitas Blue Moon
                              Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

Hea Zahovaiko

Kommentaar

Working...
                                X