Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Mees, mul on nii kahju sinust.

Aga ma üritan sind aidata. Ojamaa ise on öelnud, et talle meeldib kõige rohkem mängida teise ründajana. Eesti koondis mängib ühe ründajaga. Alati.

Kõige lähemal teise ründaja positsioonile on meie praegune number kümne koht, kus mängib Konstantin Vassiljev. Vassiljev on hea just seal, mitte madalamal. Ja Vassiljev mängib. Alati. Ta on liider.

Oled ju lugenud, mida Kostja on öelnud Ojamaa puudumise kohta.

Kas ikka ei saa aru veel millestki?
    Kasper, mina pole inimene, kelle arvates päästaks Ojamaa koondise, vaid mind hämmastab üleüldine kommunikatsioonierror, et räägitakse ümmarguste vastustega, lausetega "kes teab, see teab" ja reaalselt ei ole ju keegi vastusi andnud, et mis seal täpsemalt viga on. Sappinen mängib ka ju Vassiljeviga sarnast kohta, aga on koondises. Kas siis Ojamaa keeldub ise varumeheks tulemas? Või mis seal on, kui Vassiljevi kohale konkurents on?

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
      Mees, mul on nii kahju sinust.

Aga ma üritan sind aidata. Ojamaa ise on öelnud, et talle meeldib kõige rohkem mängida teise ründajana. Eesti koondis mängib ühe ründajaga. Alati.

Kõige lähemal teise ründaja positsioonile on meie praegune number kümne koht, kus mängib Konstantin Vassiljev. Vassiljev on hea just seal, mitte madalamal. Ja Vassiljev mängib. Alati. Ta on liider.

Oled ju lugenud, mida Kostja on öelnud Ojamaa puudumise kohta.

Kas ikka ei saa aru veel millestki?
      Sinu vastusest järeldan ma, et on 2 võimalust miks Ojamaa koondises pole.
      Nr 1 - Ta ei ole nõus mängima muud positsiooni kui "teine ründaja"
      Nr 2 - Ta ei ole nõus olema varumees

Mina olen küll nii juhm, et pole veel aru saanud kumb see õige on.
      Muus osas nõustun täielikult Mõnuga. Ojamaa pole mingi koondise päästja, lihtsalt olukord ja seletused on tobedad.
      Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Kahtlen tõsiselt, et Ojamaa ise millestki keeldunud oleks. Siis vaevalt, et temaga tulevikus arvestataks või vähemalt avalikult öeldakse, et arvestatakse.
        www.playmaker.ee

Kommentaar

aga see olekski nii nüüd ainus aus lähenemine, kui antakse sõna ka teisele poolele, ehk ojamaale. praegu oleme kuulnud ainult tegelikult kolmanda osapoole, ei treeneri ega mängija, vaid pohlaku versiooni asjast. kuigi õigem oleks sel teemal ikkagi rääkida pehrssoni ja ojamaaga, ei?

Kommentaar

Ojamaa pingil.

Kommentaar

GAE arstitädi:

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                Ojamaa pingil.
                Kindlasti tuleb koostada kaebekiri. Võib proovida ka ahvihäälitsusi, salvestada ja saata Eaglesite treenerile.

Kommentaar

Algselt postitas uhuu Vaata postitust
                  Kindlasti tuleb koostada kaebekiri. Võib proovida ka ahvihäälitsusi, salvestada ja saata Eaglesite treenerile.
                  Kindlasti, meeskond kaotab ju. Saaks aru kui hästi mängiks, et siis tuled seletama.

Kommentaar

Tulemused ja mänguaeg näitavad taandarengut, sellist meest pole küll mõtet koondisesse võtta.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                      Tulemused ja mänguaeg näitavad taandarengut, sellist meest pole küll mõtet koondisesse võtta.
                      +1

Milleks mingi Hollandi liiga peksupoisi pingimeest vaja.
                      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                        Vastupidi, hollandlased said teada kurva tõe, et värbasid kuti, kes isegi enam Eesti koondisesse ei mahu...

Kommentaar

Ei tea kas heitis GAE peatreeneri naisega ühte voodisse ja nüüd karistuseks istub pingil
                          Algselt postitas uhuu Vaata postitust

Kommentaar

Lasteaed, miks inimesed ei mõista, et igaühel võib oma arvamus olla. Minu arvamus on näiteks see, et see kes arvab, et Ojamaa ei vääri kohta koondises võib aknast alla hüpata.
                            Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                              +1

Milleks mingi Hollandi liiga peksupoisi pingimeest vaja.
                              koondise kutsete saatmise hetkel oli põhimees ja põrutas just väravagi. täna läks GAE Ajaxi vastu kaitsma ja muutis nii formatsiooni kui ka koosseisu kaitsvamaks. kahjuks kaitsest lähtuv taktika ei toiminud ja tuli vastu võtta 3:0 kaotus.
                              Eeldan et ojamaa peagi tagasi põhikoosseisus.
                              Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse

Kommentaar

Te ei saa irooniast ja huumorist kohe üldse aru või?

Kommentaar

Working...
                                X