320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    ETB SW Essen: Schulitz, Zeh, Schweer, Yilmaz, Bednarski, Zeh, Heinzmann, Losing, Westerhoff, Schulz (79. Hecht), Ritz

    Alemannia Aachen: Herzig, Feisthammel, Demai, Gueye (83. Tsoumou), Kratz (36. Zdebel), Arslan, Hohs, Junglas, Uludag, Achenbach, Höger / Trainer:

    Väravad: 0:1 Höger (26.), 0:2 Junglas (42.), 1:2 Westerhoff (82.)

    Täna kindlustati minimaalse 2:1 paremusega Schwarz-Weiß Esseni üle edasipääs DFB-Pokali järgmisesse ringi. 2970 silmapaari jälgimisel peetud kohtumises olid täpsed Marco Höger ja Manuel Junglas. Neist esimene saatis palli võrku penaltipunktilt. Esseni värava eest hoolitses lõpuminutitel Sebastian Westerhoff. Eestlane Henrik Ojamaa seekord väljakule ei pääsenud.

    X-päev, mida peatreener Peter Hyballa kuuenädalase treeninglaagri käigus pidevalt esile tõstis, oli lõpuks käes. Esimeses ametlikus kohtumises pidi peatreener läbi saama jätkuvalt ilma Seyi Olajengbesi, Florian Mülleri, Benny Aueri ja Markus Daunita. Väljakule jooksis sama koosseis, kes nädal tagasi Derby Cupi raames Bayer Leverkuseni üle veenva võidu võttis. Aachen ei pidanud tänases kohtumises ennast külalisvõistkonnana tundma, sest 1500 fänni tekitasid sisuliselt kodumängu atmosfääri. Meeskond alustas taas hästi ning Manuel Junglasel oli juba seitsmendal minutil hea võimalus Aachen ette viia. Vastaste väravavaht suutis ootamatult tekkinud olukorra siiski tõrjuda.
    Mõned minutid hiljem oli Kevin Kratzil kasutada karistuslöök umbes 20-lt meetrilt, mis kahjuks ülinapilt vasakust postist mööda lendas. Mängu domineeris oodatult külalisvõistkond Aachen, kuigi ka Essen üritas kohati oma rünnakuid üles ehitada. Need ei suutnud aga vähemalt esialgu Aacheni puurivahti David Hohsi üllatada. Tolgay Arslani terava läbimurde karistusalasse võtsid veaga maha Esseni mängijad ning teenitud penalti saatis 26. minutil kindlalt väravasse Marco Höger - seisuks 0:1. Kaheksa minutit hiljem võinuks Aachen juhtida juba kahe väravaga. Kahjuks suutis tema karistusala seest sooritatud pöördelt löögi väravavaht Ritz paremasse posti tõrjuda. Siiski suudeti enne poolajavilet saavutada turvaline eduseis. 41. minutil oli täpne Manuel Junglas, kes löi kena pealöögiga väravasse Babacar Gueye vasakult äärelt antud mõõdetud tsenderduse 0:2.
    Peatreener soovis mängijatelt rohkete väravavõimaluste tekitamist ning teisel poolajal tundus, et see soov ka täitub. Kahjuks puudus meeskonnal aga vajalik resultatiivsus. Seda oli näha ka 79. minutil Babacar Gueye tegevusest, kes ei suutnud väravavahiga silmitsi seistes väravat lüüa. Koduvõistkonna poolelt oli kindlasti mängu parim väravavht Ritz, kes hoolitses suuresti skoori soliidsena püsimise eest. Korra tabas Zdebel veel ka Esseni väravaposti. 82. minutil sai oma tabamuse kirja ka viienda liiga klubi Essen. Paremalt äärelt tulnud madal pall jõudis õnnega pooleks tagapostis seisnud Sebastian Westerhoffini, kes ei eksinud 1:2. Värav ärgitas koduvõistkonda viimastel minutitel veelgi ründama ning Aacheni kaitsjatel olid käed tööd täis, et Esseni rünnakuid pidurdada. Kõik rünnakud suudeti aga tõrjuda ning kohtuniku lõpuvile tähistas Aacheni lõppkokkuvõttes mõnevõrra ebakindlat edasipääsu.

    Peter Hyballa: Ma arvan, et me mängisime 90. minutit tegelikult päris head jalgpalli. Me mängisime häid kombinatsioone ning lõime palju väravavõimalusi, kuid ma olen juba ammu selgeks saanud, et jalgpallis loevad ainult väravad. Sellepärast oli meie resultatiivsus täna täielik naljanumber ning ma pean tunnistama, et Esseni väravavaht Tobi Ritz käis mulle mängu lõpus oma hea esitusega närvidele. Lõppudelõpuks on tähtis siiski tulemus ning me pääsesime edasi. Nüüd loodame me kodumängule ning mõnele tugevale vastasele, kes meile vastu võiks tulla.

    Manuel Junglas: Tegelikult oleks pidanud tänane mäng minema nii nagu mäng Leverkuseni vastu. Me tabasime täna kolm korda psosti või latti ning ka vastaste väravavahil oli täna suurepärane päev. Siiski oleksin mina ja Babacar Gueye mõned väravad enam lööma. Ma loodan, et meil läheb mängus Union Berliniga paremini.

    Marco Höger: Peatreener määras mind juba enne mängu penaltilööjaks. Ma tunnen ennast punktil väga kindlalt ning tahaksin kindlasti ka järgmine kord penaltit lüüa. Me olene edasi ja see loeb. Nüüd ootame me juba liiga avamängu, mis loodetavasti toob palju publikut staadionile.

    Mängu patrimad hetked : http://www.101greatgoals.com/videodisplay/6577346/

    Kommentaar




      tänane mäng, tunni pärast

      Kommentaar


        Ojamaa alustab pingilt.

        Kommentaar


          Alemannia Aachen: Hohs, Herzig, Feisthammel, Demai, Achenbach, Kratz, Arslan, Junglas, Uludag, Höger, Gueye



          Mõned faktid ka algava mängu kohta:

          * Union Berlin pole võitu maitsnud viimases kaheteistkümnes välismängus. Viimane võit saadi 2009.aasta oktoobris just Aacheni vastu (4:1)

          * Union tabas möödunud hooajal neli korda otse karistuslöögist, ükski teine meeskond ei tabanud üle kahe korra.

          * Eelmisel hooajal lõi Aachen kümme väravat peaga, rohkem suutsid ainult Kaiserslautern ja Bielefeld.

          * Aacheni peatreener Peter Hyballa on noorim treener saksa profijalgpallis. Üks tema mängijatest - Thomas Zdebel - on temast näiteks kolm aastat vanem.

          Kommentaar


            Esimene poolaeg möödus täielikult Aacheni kontrollimisega, kuid üks valearvestus keskkaitsja Nico Herzigi poolt lubas värava ka Unionile. Esimene poolaeg 1:1.

            Berlinil oli mängu alguses üks poolik võimalus mängu juhtima minna, kuid terava nurga alt löödud palli püüdis Aacheni väravavaht. Edasi domineeris juba Aachen, lükates väga kenasti söötu ning mängides vaatemängulist jalgpalli. Esimene 100% võimalus sündis 16.minutil, kuid tagapostis täiesti vabalt palli saand Alper Uludag saatis palli ühe puutega viiekasti joonelt kõvasti üle värava. Mõni minuti hiljem oli hea võimalus ka Nico Herzigil, kuid ka tema saatis palli nurgalöögijärgses olukorras üle värava. Suhteliselt kõrgel mänginud Aachen sai vastu näppe 33. minutil, kui üks kõrgetest pallidest kaitseliini seljataga maandus. Täiesti vabalt pääses väravavahiga silmitsi Union Berlini ründaja Benyamina, kes kindlalt ka värava vormistas- 1:0. Aachen ei lasknud kaotusseisust ennast häirida ja juba neli minutit hiljem oligi seis 1:1. Kena kombinatsiooni ja Achenbachi hea tsenderduse realiseeris filigraanselt Marco Höger, kes palli värava esisel üle puusa võrku lajatas. Mängu lõpus hulganisti nurgakööke teeninud Aachenil oli poolikuid võimalusi veelgi, kuid neid ära lüüa ei suudetud.

            Kommentaar


              Mängu lõpptulemuseks jäi 2:2. Domineerinud Aachen asus mängu juhtima 82. minutil, kui vastaste keskkaitsja lõi omavärava. Kõigest kaks minutit hiljem oli seis aga taas viigiline, kui Union kasutas hästi ära Aacheni värava all toimunud segaduse, saates palli tavala tõstega võrku. Ojamaa täna platsile ei pääsenud.

              Kommentaar


                Kuid siiski istus pingil, mis on asi seegi. Ise vaatasin üht teist mängu pildis, millest tasub kindlasti ära mainida publikuarv, mis oli 48 tuhat millegiga. Pole paha teise liiga jaoks. Ei teagi, kas kuskil on kellegil midagi vastu panna.

                Kommentaar




                  väravad

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                    Kuid siiski istus pingil, mis on asi seegi. Ise vaatasin üht teist mängu pildis, millest tasub kindlasti ära mainida publikuarv, mis oli 48 tuhat millegiga. Pole paha teise liiga jaoks. Ei teagi, kas kuskil on kellegil midagi vastu panna.
                    Päris kõva sõna, rohkem kui Liverpooli staadion mahutab.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                      Ise vaatasin üht teist mängu pildis, millest tasub kindlasti ära mainida publikuarv, mis oli 48 tuhat millegiga. Pole paha teise liiga jaoks. Ei teagi, kas kuskil on kellegil midagi vastu panna.
                      OT-na ja mitte Hertha ilusat numbrit maha tegevalt, aga siiski: veel jooksva aastanumbri seeski on suurema numbriga maha saanud nt Newcastle (Ipswichi vastu üle 50 000, arvatavasti mõnes muuski mängus sinnakanti).

                      Kommentaar


                        Pigem on siin küsimus staadioni suuruses. Näiteks Leeds tooks tõenäoliselt ka sinna 50k kanti, kui vaid staadionit oleks. Võib-olla mõni meeskond veel. Kuid Saksamaa publikunumbrid on muidugi vahvad ja on seda läbi ajaloo olnud.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                        Kommentaar


                          Kui ma nüüd väga ei eksi aga Saksa publikunumbrid võinoh Bundesliga publikunumbrid peaks vist Euroopas kõige suuremad olema. Muidugi aitab kaasa taskukohasem hind võrreldes EPL-iga aga siiski.

                          Kommentaar


                            Taskukohasusega küll eriti midagi pistmist pole. Pole üldse odav see asi. Võibolla otsad on odavamad kui mujal, aga kui tahad küljelt vaadata, siis Itaalias oli minu arust tsipa odavam. Eks oleneb mängust muidugi ka. Sorry OT pärast...

                            Kommentaar


                              saksamaa numbrid on seepärast ka juba suured, et seal on seisukohad lubatud.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas sopu Vaata postitust
                                saksamaa numbrid on seepärast ka juba suured, et seal on seisukohad lubatud.
                                really? see k6lab kyll h2sti...atmosf22r peaks siis kah vist parem olema, kui mujal? ja kas seisukohad on odavamad kah?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X