Algselt postitas ROOTSI KUNN
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
See on ju veel ilmselgem, et Frank teda kutsuma ei hakka...Algselt postitas spekter Vaata postitustlas müttab enne veel U21-s (kui vanus lubab!?)
Kommentaar
-
ott reinumäele oleks keegi ka võinud seda öelda.Algselt postitas spekter Vaata postitustlas müttab enne veel U21-s (kui vanus lubab!?)
Kommentaar
-
Reedel Šotimaa karikasarjas Motherwelli klubi eest 4:0 võidumängus värava löönud Henrik Ojamaa pani kulmu kergitama ka Eesti rahvuskoondise peatreeneri Tarmo Rüütli, kes lisas 20-aastase ründaja juba esialgsesse nimekirja sõprusmänguks El Salvadoriga, mis peetakse 29. veebruaril USA-s Los Angeleses.
Kommentaar
-
ja tuli tänase päeva positiivseim uudis : http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=63750168Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOleneb millisesse
ei imesta ,kui Rüütli poisile kutse saadab .299195
Kommentaar
-
Ah jäta jutt. Sellises vanuses on vaja juba koondises mütata nagu Oper omal ajal ja Serjoga Zenjov . Pealegi on U-21- s meil treeneriks üks neiu, nimega Frank ,kes on mingi asja pärast hingepõhjani solvunud.Algselt postitas spekter Vaata postitustlas müttab enne veel U21-s (kui vanus lubab!?)FCF Forever
Kommentaar
-
mina olen ammu oodanud, et see neiu koju saadetaks. paraku pole see minu võimusesAlgselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustAh jäta jutt. Sellises vanuses on vaja juba koondises mütata nagu Oper omal ajal ja Serjoga Zenjov . Pealegi on U-21- s meil treeneriks üks neiu, nimega Frank ,kes on mingi asja pärast hingepõhjani solvunud.
Kommentaar
-
Mida!?Algselt postitas magicm Vaata postitustMitte ainult edasi, mis küll põhiline, siis on ta ebaeestlaslikult 20ndaks eluaastaks olnud juba 6s välismaa klubis. Kuigi jah Stafford Rangers on nendest poolprofessionaalne.
Kommentaar
-
Derby, Aachen, Fortuna Sittard, Stafford Rangers, RoPs, Motherwell. Või millest ma aru ei saanud praegu??Algselt postitas Kaspy Vaata postitustMida!?
Kommentaar
-
Mõttest sain aru küll, teostus oli pisut kehv.Algselt postitas ericbana Vaata postitustVõi millest ma aru ei saanud praegu??
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar