320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kommentaar


      Algselt postitas terrorwheel Vaata postitust
      Ojamaa võib kasvõi igas mängus skoorida, aga kui Motherwelli kaitse on selline, nagu ta on, ega siis midagi suurt loota pole.
      Egas midagi suurt hetkel loota ei saagi. Tuleb keskenduda püsimajäämisele. Hetkel ollakse täpselt joone peal, kuid nii St. Mirren kui ka eilne vastane Ross County on kahe silma kaugusel. Võidu korral, mis viimastel minutitel käest libises, oleks vahe muidugi vastavalt neljale ja viiele silmale kasvanud aga nagu Motherwelli fännifoorumis kirjutati, siis hea, et üldse sellest mängust midagi kukkus.

      Järgmisest mängust alates on ka uus peatreener Ian Baraclough meeskonna juures. Stuart McCalli lahkumise järel meeskonda ajutiselt juhendanud abitreener Kenny Black oli ka olnud üks peatreeneri kanditaate, kuid valituks ei osutunud (võimalik, et jätkab Baraclough abilisena). Fännid temaga igaljuhul absoluutselt rahul ei olnud, kuna olevat liiga negatiivset/kaitsvat jalgpalli vilelev treener.

      Kommentaar


        Väga ilus lõpetus Ojamaalt taaskord!

        Kommentaar


          Jaanuari lõpus lõpeb Ojamaa laenuleping Motherwelliga.
          Motherwellil uus treener.
          Tagasi Legiasse...pikendatakse laenulepingut Motherwelliga või....

          Kommentaar


            Legias tal vaevalt enam kohta on, eriti veel nende praeguse mineku valguses. Eks üritatakse jälle välja laenata ja Motherwell võiks taas ka võimalik sihtkoht olla. Ostu-müügitehingusse mõne teise klubiga väga usku pole, aga mine sa ka tea. Suvel ju väidetavalt huvilisi iseenesest oli.
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

            Kommentaar


              Kui palju tal nüüd üldse lepingut järel on Legiaga?

              Kommentaar


                Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                Kui palju tal nüüd üldse lepingut järel on Legiaga?
                2016 a. juulini.

                Kommentaar


                  video ka siis väravast:

                  Kommentaar


                    Uus peatreener Baraclough alustas võidukalt, kui võõrsil saadi John Suttoni väravast jagu St. Mirrenist. Tõsi St. Mirren mängis 70 minutit ühemehelises vähemuses, kuna vanameister Steven Thompson sai 19. minutil punase kaardi vea eest Mark O'Brieni vastu. Ojamaale läks kirja terve mäng ning oli ta osaline ka Suttoni värava ülesehitamisel.

                    Kommentaar


                      Tundub, et šoti liiga tase on parajalt hea Eesti jalgpallurite jaoks. Saavad regulaarselt mänguaega ja teevad seal ka tegusid. Paraku sel hooajal Motherwell ei suuda end kuidagi käima saada. Loodame, et uuel aastal uue hooga.

                      Kommentaar


                        kuidas hetkel on Legias vigastustega lood? Kas on varianti,et kuu aja pärast Ojamaa poola tagasi siirdub?
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

                        Kommentaar


                          Esmaspäevane Przeglad Sportowy ("Spordiringvaade") arvab poola keeles järgnevat (allikas: http://legia.com/aktualnosci/poniedz...prasie-45147):
                          Ojamaa nie wróci: - Estończyk powinien stawić się na treningu Legii 1 lutego, bo jego umowa z Motherwell obowiązuje do końca stycznia. Dla Ojamy brakuje jednak miejsca w koncepcji trenera Berga. Nie miałby żadnych szans w rywalizacji z zawodnikami, którzy obecnie są do dyspozycji norweskiego szkoleniowca. Poza tym niezwykle istotny jest jego charakter. W Warszawie nikt nie wierzy, że piłkarz wróciłby do Legii odmieniony. Dlatego działacze robią wszystko, by zimą pozbyć się skrzydłowego. Najbardziej prawdopodobną opcją jest przedłużenie wypożyczenia do końca sezonu. Trenerzy oraz szefowie Motherwell są zadowoleni z postawy Estończyka i chętnie by go wykupili, ale problemem są pieniądze. Szkotów nie stać na transfery gotówkowe.

                          Ehk siis kokkuvõttes ei ole Legias keegi huvitatud Ojamaa naasmisest ning loodetakse, et šotlased ta hooaja lõpuni laenule võtavad - ostutehinguks Motherwellil polevat lihtsalt vahendeid.
                          Kui nüüd Ojamaa vaatevinklist asja vaadata siis Legias pandi ta 4-2-3-1 formatsioonis mängima ääreründaja positsiooni, mis talle kokkuvõttes väga ei sobinud. Hetkel on tipuründaja ja ründava pooliku kohtadel ees mitu mängijat, kes on oma rolli igati õigustanud - Duda (objektiivselt võttes Henrikust kindlasti tehnilisem ning mitmekülgsem mängija), Radovic, Sa, Saganowski. Ehk mõningane lootus oleks saada mänguaega nagu vanasti äärel, kuid sealgi on terved Kosecki, Kucharczyk, Zyro ning Arsenali poolt huviga jälgitav Bielik. Siiski olevat nii Kucahrczyk kui ka Zyro ka võimalikud üleminekuaknas lahkujad.
                          Nii et ma pigem arvakasin ajakirjanikega samamoodi - Legia Ojamaast praegusel hetkel huvitatud ei ole ning laenu- või üleminekupakkumisele kätt ette ei paneks.

                          Kommentaar


                            Ma usun ja loodan, et Ojamaa on ka hooaja teise poole Motherwellis, ja siis vaatab suvel edasi. Hetkel pole küll mõtet muuta asju, mis töötavad. Üks väheseid koondislasi ikkagi, kes hetkel stabiilselt mänguaega saab korraliku tasemega liigas. Poola naasmisse ma ei usu. Vähemalt mitte Legiasse.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Mask Vaata postitust
                              Ma usun ja loodan, et Ojamaa on ka hooaja teise poole Motherwellis, ja siis vaatab suvel edasi. Hetkel pole küll mõtet muuta asju, mis töötavad. Üks väheseid koondislasi ikkagi, kes hetkel stabiilselt mänguaega saab korraliku tasemega liigas. Poola naasmisse ma ei usu. Vähemalt mitte Legiasse.
                              Milles see korralik tase avaldub? Lähtudes näiteks UEFA Country Coefficentidest (maitse asi, aga minu meelest üsna pädev tasemenäitaja) on Šotimaa liiga igasugustest Rootsidest, tšehhidest, Taanidest ja Valgevenedest tagapool. Ning seda isegi olukorras, kus Celtic on korralikult tootnud. Hibernian sai eelmisel aastal Euroopas Malmölt taha, St Johnstone eelmisel aastal Minskilt ja sellel aastal slovakkidelt, Motherwell eelmisel aastal Kubanilt ja sellel aastal Islandlastelt. Üsna nukker ju? Et ma sellelt baasilt küll ei julgeks öelda, et Šoti liiga midagi erilist on. Pigem vastupidi.

                              Kui korraliku tasemega liiga all oli silmas peetud "Parem kui mängida Eesti või Soomes", siis seda muidugi.

                              Kommentaar

                              Working...
                              X