320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Henrik on oma
    blogi ka täiendanud nüüd



    Thursday, March 27, 2008

    Jõudsin esmaspäeval tagasi väikeselt puhkuselt Eestist , teisipäeval treenisin ja kolmapäeval oli juba reservimäng Tottenhamiga, mäng toimus Leyton Orienti väljakul. Meil mängis vaid 3 professionaali, samas kui nendel oli väga kogenenud meeskond väljas. Nimekamatest mängisid Rocha, Gilberto ning vähemtuntud kuid siiski põhimeeskonna tegijad Danny Rose, Henville, Mtandari. Esimesel poolaeg olime aga meie need, kellel olid paremad võimalused, minu lähilöögile sai Rocha jala vahele ning see läks napilt mööda ning ka teistel oli meil võimalusi, nemad mängisid eelkõige kontrarünnakute peale. Esimese poolaja lõpus sai aga meie kapten punase kaardi ning see muutis mängu täielikult. Terve teine poolaeg kaitsesime väga madala liiniga ning üritasime 0-0 seisu hoida. Paraku teenisid nad penalti u 70 minutil mille nad ka realiseerisid. Lõppseisuks jäigi 1-0 neile kuigi mängu lõpus olime ka meie ründes aktiivsed taas. Kokkuvõttes omandasin kindlasti väärtuslikke kogemusi, kuid kahju et vähemusse jäädes ei suutnud me vastu pidada.
    Algselt postitas Cule
    Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

    Kommentaar


      Täna õhtul mängime siis võõrsil sõprusmängus Man Unitedi vastu, suurepärane võimalus end testida ühtede parimate noormängijate vastu terves ...


      Täna õhtul mängime siis võõrsil sõprusmängus Man Unitedi vastu, suurepärane võimalus end testida ühtede parimate noormängijate vastu terves riigis. Meil on küll mõned vigastusprobleemid, kuid suudame siiski kokku panna tugeva meeskonna. Viimased päevad trennis on meil üpriski hästi läinud ning meeleolu on hea, loodetavasti suudame mängust tulemuse kätte saada.
      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

      Kommentaar


        kas keegi teab, kas viasat seda mõni päev ka näitab. Manu reservide mängu ikka aegajalt näeb.
        Antz (FCF)

        Kommentaar


          hetkel kavas küll ei paista
          AILTON

          Kommentaar


            mingit mõttetut sõprusmängu nüüd küll näitama ei hakata ju

            Kommentaar


              "Tuesday, April 1, 2008

              Jõudsin mängult tagasi. Kokkuvõttes oli väga huvitav mäng ja enda panusega jäin väga rahule täna. Esimesel poolajal mängisid mõlemad meeskonnad oma tugevamate koosseisudega ning seis oli 1-0 Manule, nende värava tekkis kahtlasest suluseisuhõngulisest olukorrast kus meie keskkaitsed kunstlik suluseisu peale läksid. Teisel poolajal vahetati mõned mängijad välja, et neid laupäevaseks liigamänguks puhata ( Liverpool võõrsil) nende seas olin ka mina. Kahjuks ei suutnud meie noorem koosseis seisu hoida ja lasid veel kaks väravat sisse, lõppseisuks siis 3-0. Oma mänguga olen nagu ennem mainisin, väga rahul. Mõningal korral möödusin paarist , kohati isegi 3st-4st mängijast ja sain triblingute lõpus ohtlikult löögile karistusala äärest, kahjuks oli nende väravavaht ülesannete kõrgusel. Tehniliselt olin hea täna ja praaki tegin väga minimaalselt. Väga huvitav oli vahelduseks omavanuste vastu mängida, tundsin ennast kaitsjate( kelle hulka kuulus ka Wes Browni noorem vend) vastu väga enesekindlalt, olles kiirem ning füüsiliselt tugevam. Pikakasvuliste keskkaitsjate vastu oli aga tunda, et skill milles on veel palju arenguruumi, on peamäng. Võin öelda et olen hetkel heas vormis ning kahju, et hooaeg juba vähem kui kuu pärast ära lõppeb."


              Meeldib, et inimene näeb arenguruumi. Meeldib, et tahab nii mängida, et lausa kahju tal endal, et hooaeg läbi saamas...
              Loodame, et laseb samas vaimus edasi...
              keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

              Kommentaar


                Ojamaast pikk jutt Jalkas, väga tubli poiss on, eriti tema füüsilised näitajad

                Kommentaar


                  Peaasi, et ajutine edu pähe ei lööks, vaid tüüp endaga pidevalt tööd teeks - ka trennist vabal ajal töötaks palliga ja üritaks enda mängu kuidagi parandada, kasvõi analüüsiks eelmiseid kohtumisi.

                  Kui suhtumine õige on, siis võib midagi tulla. Kuid neid noori, kellest midagi ei tule, on ikka ajaloos kümneid kordi rohkem.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                  Kommentaar


                    Küllap mõtles ta seda, et Ojamaa tasemel noori on terve Inglismaa, Holland, Hispaania, ühesõnaga terve Euroopa täis. Neist käputäis löövad läbi ja hakkavad mängima kõrgliiga klubides.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas pedro
                      esiteks. ma ei leia, et ta inglismaal mingit nii suurt EDU oleks saavutanud, et tal see pähe lööks. kui ta sai sinna suvel, siis oleks võinud karta, et äkki läheb staariks ära, aga mul tundub, et poiss on oma ea kohta väga täiskasvanulik ja saab aru, et sinna saamine oli alles esimene samm ja et põhiline töötegemine seisab alles ees. suhtumine tundub väga hea olevat.

                      teiseks. ma ei saa aru, mida tahad öelda sellega, et noori kellest ei tule midagi on ajaloos kümneid kordi rohkem. peale ojamaa on eestist nii noorelt välismaale mängima läinud ainult kink ja mošnikov kui ma ei eksi.
                      või mõtled et üldse noortest jalgpalluritest eestis ainult väga vähesed löövad läbi. äkki selgitad.
                      Kazak ka, kes mängis Venemaal, Moskva Dünamo eest.

                      Kommentaar


                        Lokomotiivi eest, vähemalt mina nagu mäletaks nii seda

                        Kommentaar


                          Võibolla tõesti.

                          Kommentaar


                            Eindhoven ja Chelsea?
                            Kontekstist mööda näide või on sellel sisu ka taga?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas pedro
                              peale u17 valikgrupi mängu tallinnas hollandi vastu olid Henrikust huvitatud need klubid ja kutsusid ta trialile. see näitab, et midagi erilist peab temas ikka olema.
                              trialile kutsuti, tiimi ei saanud, järelduse oskab igaüks teha
                              AILTON

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                                trialile kutsuti, tiimi ei saanud, järelduse oskab igaüks teha
                                Ma siit ühe järelduse tegin, aga sulle see ei meeldi ilmselt...

                                Meeldetuletuseks siis, et Eindhovenisse Henrik üldse ei sõitnudki, sest Derby oleks sel juhul pakkumisest loobunud, ja Chelseale eelistas Derbyt seetõttu, et nägi seal suuremat võimalust platsile pääseda. Hetkel tundub, et väga vist puusse ei pannud või mis.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                                Kommentaar

                                Working...
                                X