Algselt postitas erxu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??
Collapse
X
-
Ma oleks. Sest see kuradi Alo üritab seal väljakul wannabe'lt kõvamees olla.
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkle parem oleks ta ikka olnud kui alo
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkle parem oleks ta ikka olnud kui alo
Leave a comment:
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustTäna oleks pidanud kindlasti Morozovit katsetama?
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustnüüd belgia mänguga rüütli taktikat vaadates tekkib küsimus et kes lõpuks otsustab selle keda mängu panna.kahtlane on aga tundub et suur aivar ikka dikteerib seda sest miks muidu on koondises Vunk kes ikka mitu korda ikka kehvem kui Vassiljev,miks kaitses et võiks Alo asemel proovida noort Morozovit.kui nii edasi siis minu usk Rüütlisse kui eesti koondise päästjasse hakkab vaikselt kaduma ning kui need kuulujutud tõele peaks vastama et temast saab uus fc flora peatreener siis läheb see kemüüse väga hapuks
Leave a comment:
-
nüüd belgia mänguga rüütli taktikat vaadates tekkib küsimus et kes lõpuks otsustab selle keda mängu panna.kahtlane on aga tundub et suur aivar ikka dikteerib seda sest miks muidu on koondises Vunk kes ikka mitu korda ikka kehvem kui Vassiljev,miks kaitses et võiks Alo asemel proovida noort Morozovit.kui nii edasi siis minu usk Rüütlisse kui eesti koondise päästjasse hakkab vaikselt kaduma ning kui need kuulujutud tõele peaks vastama et temast saab uus fc flora peatreener siis läheb see kemüüse väga hapuks
Leave a comment:
-
Seega oleks musta nimekirja kuulumine jalgpalluritele hea ju? Muutuvad näljasemaks ja tulevad võimsalt tagasi.
Eks Novikov ka esimeste koondisemängudega vist sai isu täis ja kui uuesti tahtmine tuli, siis pingutas ja lastigi 'söögilaua' taha? Ootame veidi, vahest Pareiko muutub ka isukamaks, siis saab näiteks Hispaania vastu mängitada, sest vorm on koondisest eemal püsimisega uskumatult tõusnud.
Aga muidu vanemad mind ikka hüüavad Mikuks, seda kas ma 'teiseks aastaks jääta' pidin või ei pidanud, ei suuda meenutada. Enda lõbuks õpin muidugi, kohe kahju mõelda, et professionaalsed sportlased näiteks oma tööd vastutahtmist ja emotsioonita teevad, nagu Satsi jutust selgub.
Leave a comment:
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustKas sa tõesti oletad, et Eestis spordiametnikud, eriti jalgpallis, mis võitleb esispordiala staatuse eest, mõtlevad praegu mugavusele?
Algselt postitas sicmic Vaata postitustJa meie koondislased lähevad mängudele mõttega, et oh kui tore, et millegi eest vastutama ei pea, sest viimane koht alagrupis on ka vastuvõetav?
Algselt postitas sicmic Vaata postitustJa siis need nn. mustas nimekirjas olijad tuleksid ja tooksid korra majja, ehk siis pingutaksid oluliselt rohkem kui praegused koondislased?
18.10.2007, Pareikole lubati (pika vaheaja pärast) mängida vs. Montenegro ning ta mängis väga hea (ei lasknud värava sisse).
04.06.2008, Novikovile lubati (pika vaheaja pärast) mängida vs. Fääri ning ta mängis väga hea (lõi võiduvärava ning oli üks parimatest).
Algselt postitas sicmic Vaata postitustMiks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustNäiteks (!), 9 punkti või vähemalt eelviimane koht gruppis. Väga mugav juhtida koondist või mängida koondises juhul kui ei ole vaja tulemuse eest vastutada.
Ja meie koondislased lähevad mängudele mõttega, et oh kui tore, et millegi eest vastutama ei pea, sest viimane koht alagrupis on ka vastuvõetav?
Ja siis need nn. mustas nimekirjas olijad tuleksid ja tooksid korra majja, ehk siis pingutaksid oluliselt rohkem kui praegused koondislased? Miks?
Mõistan, et osa mu argumentidest on ülepingutatud, aga väga ootan su vastust.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustHea küll sest peatreener, treneritestaap ning koondislased võivad töötada/mängida enda lõbuks. Mulle ka meeldiks, et mu boss ei nõuda minust konkreetseid tulemusi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustJärjekordne Loosung.
saad Sa ikka aru, et kõik siin ilmas ei ole must ja valge ja arvuliselt mõõdetav ja matemaatiliselt defineeritav ja et eksisteerib ka muid väärtusi peale selle, kas Mark Švets on koondises või mitte?
edit: ja üleüldse ma ei saa aru, mis masohistlikud kalduvused Sind Eesti koondise käekäigu pärast südant panevad valutama. ilmselgelt ei hakka asjad eales Sinu meele järgi käima. et äkki otsid midagi rohkem rahuldust pakkuvat?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: