Algselt postitas jansa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
eilse pealtnägija põhiloo taustal peaks tõelise elu partei pooldajad kesikute koha pealt suu kinni hoidma.
Leave a comment:
-
Keskiteema... Dima Kruglõi on minu meelest sellest rääkinud, kuidas käis Maardus tsentraalmunnide kollektiivi klassikaupa värbamine. Oper, jah, on ka kesik ja pole väga vastu ka ajanud, kui on juttu olnud sellest, et ta Etkari higiste kannide vahele end sättis ainult selleks, et SAADA mida vaja - ehk siis tegi ta seda samal põhjusel, nagu iga kolmas kesklane. Ei ole ma samuti veel kuulnud seda, et Dima või Kostja oleks rohevalget "А кто же еше?" propagandat teinud või ÜLEÜLDSE mingitmoodi sel teemal sõna võtnud... Ka Opi minuteada mitte. [/QUOTE]
Operilt tuli küll vahetult peale seda kui KE-sse "astus" mingi tõsine arvamusartikkel delfis ja ilmselt ka Kesknädalas kus ta kehtivat maksusüsteemi ja valitsust kritiseeris. Ilmselgelt ei olnud see tema poolt väljamõeldud ja kirjutet , ent tema nime all üllitatud poliitpropaganda tänutäheks maalapi eest mis ta vana-paksult sai. Mõni arvutiinimene leiab ehk selle artikli netiavarustest ülesse kui viitsib otsida.
Kostja suhtes - loomulikult teades kes on linnas võimul on Savikal jalgpalli ja koondise tulemuste valguses hetkel head profiiti lõigata, päris loogiline samm ju.... Samas ma isiklikult arvan et kui linnavõimul oleks oravad või IRLid või minu pärast kasvõi rohelised siis oleks suuretõenäosusega aastakodaniku valik/nominent sama olnud.
Leave a comment:
-
+1 Võiks vabalt hullemini öelda.Algselt postitas vincent Vaata postitustfull retard.
Leave a comment:
-
Kesa, vana kult, ma olen sinuga enamjaolt nõus, sest sa kähised väsimatu innuga asjade üle, mis mullegi närvidele käivad (turvad ja õlu ja korraldus jott enn ee) ja sa oled viimase peal fänn ja suurepärane kõndiv jalgpallientsüklopeedia, aga... Täna ma küll sulle ei sekundeeri.Algselt postitas kesa Vaata postitustEsimene kesik Aasta Kodanikuks, rekord ja aja märk seegi.
Multikulti... Mis kuradi multikultist me räägime, kui Aasta Jalgpallur ja Aasta Kodanik on Eesti Vabariigi kodanik, kes on siin sündinud, siin kasvanud, siin jalgpalluriks saanud, esindab meie särgis ja meie lipu all meie koondist? See, et jalkakoondisest kui õnnestunud integratsiooniprojektist räägitakse, on ajakirjanike poolt üles tõmmatud mull ja teema. Kurat küll, kui koondises mängivad eesti keelt kõnelevad Eestis sündinud poisid, kes ei luba endale idiootsusi a la Kolbassenko ja näitavad igakülgselt üles austust ja võitlusvaimu, toovad tähtsates mängudes kastaneid tulest välja, löövad ilusaid ja tähtsaid väravaid ja teevad seda regulaarselt ja rohkem kui kunagi varem Eesti jalgpalli ajaloos - ja see ei ole ikka piisav põhjus, et nende suunal mitte mürki mögiseda, siis... Siis ma ei tea, kas me väärime üldse sellist inimest nagu Константин Васильев...
Keskiteema... Dima Kruglõi on minu meelest sellest rääkinud, kuidas käis Maardus tsentraalmunnide kollektiivi klassikaupa värbamine. Oper, jah, on ka kesik ja pole väga vastu ka ajanud, kui on juttu olnud sellest, et ta Etkari higiste kannide vahele end sättis ainult selleks, et SAADA mida vaja - ehk siis tegi ta seda samal põhjusel, nagu iga kolmas kesklane. Ei ole ma samuti veel kuulnud seda, et Dima või Kostja oleks rohevalget "А кто же еше?" propagandat teinud või ÜLEÜLDSE mingitmoodi sel teemal sõna võtnud... Ka Opi minuteada mitte. Rääkimata ÜLEÜLDSE mingist vähegi poliitilise sisuga avaldusest, kui välja arvata Kostja varjamatult eestimeelsed ja tasakaalukad vastused ajakirjanike küsimustele...
Jääme jalgpalli juurde, mis? Võib arvata, et minagi muudan oma seisukohti, kui keegi ülalnimetatutest ilmub treeningule rohelises ristikulehega särgis, paks prillidega mees seljale trükitud ja mängu poolajal "Tallinn Aitab" flaiereid jagab riietusruumis, aga... Ma siiski usun inimeste tervesse mõistusesse. Antud ajahetkes väljendab konkreetselt Kostja seda diametraalselt rohkem, kui meie "multikulti propa" teemat kirevad fännid.
Tänan tähelepanu eest.
Leave a comment:
-
full retard.Algselt postitas kesa Vaata postitustTobe multikulti integratsiooni ajupesu.
Esimene kesik Aasta Kodanikuks, rekord ja aja märk seegi.
Leave a comment:
-
Poleks arvanudki, et need viinamarjad nii hapud vöivad olla. Päris piinlik tegelikult.Algselt postitas kesa Vaata postitustKas Kostja oleks saanud Aasta Kodaniku tiitli kui ta nimi oleks näiteks Toomas Kask...kindlasti mitte.
Tobe multikulti integratsiooni ajupesu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKostja kukkus Ugandas, võitles elu pärast, armastab väga enda poega ja kirjutab nüüd raamatu, kus on sees paljastused ja palja naise pilt. Raamatu nimi on 11x11.
Intervjueerib Martin Reim, kes küsib viimase küsimusena, et kas Kostja arvab tõesti, et ta juhib mängu Reimist paremini.
Lisaks saab teada, et kummal on elus rohkem olnud ja kas Reimil oli kunagi võrkpallimeeskond.
Leave a comment:
-
Kas Kostja oleks saanud Aasta Kodaniku tiitli kui ta nimi oleks näiteks Toomas Kask...kindlasti mitte.Algselt postitas ke$ha Vaata postitustVaesekene, et teda nüüd nii klounitatakse lihtsalt kuna ta lõi mõned väravad jalgpallis.
Tobe multikulti integratsiooni ajupesu.
"Seekordne aasta kodaniku moto on „Kodanikuks kasvanud”. Konstantin Vassiljev ei ole sünnijärgne Eesti kodanik ning pidi kodakondsuse saamiseks ära õppima eesti keele ja tegema vastavad eksamid, seega kasvas ta kodanikuks sõna otseses mõttes"
"Vassiljev ja Eesti jalgpallikoondis laiemalt on hea näide lõimumise võimalikkusest Eestis."
Leave a comment:
-
Reaalselt võttes, miks peakski venelased kedagi peale Etsi valima? Oleks ta Reformi liige ei oleks mingit poleemikat, sest mees oleks ju selles "õiges" erakonnas.
Leave a comment:
-
superAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKostja kukkus Ugandas, võitles elu pärast, armastab väga enda poega ja kirjutab nüüd raamatu, kus on sees paljastused ja palja naise pilt. Raamatu nimi on 11x11.
Intervjueerib Martin Reim, kes küsib viimase küsimusena, et kas Kostja arvab tõesti, et ta juhib mängu Reimist paremini.
Lisaks saab teada, et kummal on elus rohkem olnud ja kas Reimil oli kunagi võrkpallimeeskond.
Leave a comment:
-
Vaesekene, et teda nüüd nii klounitatakse lihtsalt kuna ta lõi mõned väravad jalgpallis.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: