Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Catalan
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Hurt: Kostja on olnud alati pühendunud jalgpallur ja hea kodanik, ma ei taha rutakaid järeldusi teha

Ega siit muud vastust ei olnudki oodata. Terve see flora kui ka eesti koondise punt on üks munadeta kamp.
    Kahjuks sponsorid on ka sellised.
    Ja no see kuidas Flora fännid eilse rõõmsalt patsu jooksid viskama...ulme.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Hurt: Kostja on olnud alati pühendunud jalgpallur ja hea kodanik, ma ei taha rutakaid järeldusi teha

Ega siit muud vastust ei olnudki oodata. Terve see flora kui ka eesti koondise punt on üks munadeta kamp.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    We don't negotiate with Putinists!

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Kui Vassiljevi skandaali võrrelda Getulio omaga, siis viimasel oli ka väga suur rahaline mõju. Kas seekord läheb ka nii? Võibolla kui sponsorid kaovad ning tekib kahju saaks selle mängijalt välja nõuda, siis tekiks kultuur, et oma sõnade eest peaks olema valmis ka maksma.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Ei tasu olla naiivne ja arvata, et kui vaid öige info ette sööta ja näidata mis terrorit venelased seal kuskil Kiievi äärelinnakestes ja Mariupolis ja kusiganes veel korraldanud on, et vat siis hakkab alles koitma inimesel, tal pole lihtsalt öiget infot praegu ju. Ei ole nii. Inimene on teadlik ja saab aru ja võtab vastutust, tal on lihtsalt.....oma nägemus olukorrast. Harrastab mingit versiooni voolavast nn vene töest, hoiab sellest kinni ja tunneb uhkust, sest see on tema (vene) identiteet.

Kui paljud venelased üldse suudaksid vastata, et:

1. Krimm on Ukraina
    2. Söjas on süüdi ja söda alustas venemaa
    3.Venemaa peab selle söja kaotama
    4. Kui me tahame päriselt rahus elada, siis peab vene impeerium lagunema.

Ei tea kui paljud, kuid oma sugulaste pealt vaadates, on enamus venemeelsed ning peavad sõjas süüdlaseks USAt. Nii palju vaidlusi olnud juba ning põhi argument on: a amerikanci… Lisaks olen soome venelaste grupis, kus puusalt pakkudes on sõjapooldajaid julgelt 80%. Liitusin grupiga et vaadata meelsust ning sain kinnitust et enamus kolivad seal perseaugust ära kuid õigustavaid kõike jama mida venemaa korraldab

Arvan et enamus vastaks su küsimustele ei.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Ei tasu olla naiivne ja arvata, et kui vaid öige info ette sööta ja näidata mis terrorit venelased seal kuskil Kiievi äärelinnakestes ja Mariupolis ja kusiganes veel korraldanud on, et vat siis hakkab alles koitma inimesel, tal pole lihtsalt öiget infot praegu ju. Ei ole nii. Inimene on teadlik ja saab aru ja võtab vastutust, tal on lihtsalt.....oma nägemus olukorrast. Harrastab mingit versiooni voolavast nn vene töest, hoiab sellest kinni ja tunneb uhkust, sest see on tema (vene) identiteet.

Kui paljud venelased üldse suudaksid vastata, et:

1. Krimm on Ukraina
    2. Söjas on süüdi ja söda alustas venemaa
    3.Venemaa peab selle söja kaotama
    4. Kui me tahame päriselt rahus elada, siis peab vene impeerium lagunema.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas gaskoff Vaata postitust

See, et sa venelane oled, ei tähenda, et sa putinist või muudmoodi suurvene šovinst olema peaks. Selle kohta on näiteid nii siit kui sealtpoolt piiri. Samuti ei takista venelane olemine arusaamist, et rahu tuleb siis, kui venemaa oma väed oma piiridesse tagasi tõmbab ning sõdimise lõpetab. Ei pea ajama joga a'la "kui Ukraina võidab siis võibolla tuleb rahu jne..."
    Minu jaoks ka väga veider käsitlus. See et keegi venelane on ei pea tähendama, et on automaatselt juhm. Jube kahju vaid, et arusaavam pool on omadega tugevas vähemuses, kes seda suurvene šovinismi suudavad hukka mõista ja nende hääl jääb tihti hüüdja hääleks kõrbes, aga nad on (!) olemas. Enamuse paraku moodustab seltskond, kellel on parimal juhul lihtsalt suva (või kellele pigem kasulik kõik toimuv sirgeks mõelda) ja väga hirmuäratav hulk on neid, kes tõsimeeli ihalevad vene maailmakorra kehtestamist (ja nii kaua kui on "meil-on-pohlad" inimesi piisavalt, siis domineerib jõumeeste agenda).

Ses suhtes on eriti kummastav ja kurb, et meie integratsiooni supernäide, kes on saanud sirguda vabas ühiskonnas ei suuda/taha seda mõista ja loobub eeskujuks olemisest. Selle asemel rõhutab hoopis üksikisiku rolli tähtsusetust ja ajab mingit soga, et kõik pole nii must ja valge, andes nii õigustust mõttele, et äkki ikka saab kuidagi Venemaa-poolset naabrite terroriseerimist mõista. Ja sellise mõtteviisi levimine on juba võit Venemaale, sest kui see ka siinpool piisavalt juurdub, siis saab "rahulikult" plaaniga edasi minna.

Tribüünist jäi aga silma, et keegi leidis vana artikli üles: https://sport.postimees.ee/653812/ko...sta-kodanikuks

«Aasta jalgpalluri tiitel on tunnustuseks tööle, mida olen terve elu teinud. Aasta kodaniku tiitel on mingil moel auhind tervele elule. Järgmised 50 aastat peavad seda tõestama.»

Tänavuse aasta kodaniku motoks on «Kodanikuks kasvanud» ja selles vallas on Vassiljev eeskujuks paljudele.

Leave a comment:

• gaskoff
    replied
    Algselt postitas trk Vaata postitust

Ei pea olema ainult eestlased ja ei olegi. Aga meil on pandud vene rahvusest kaptenile ebareaalsed ootused. Ja nüüd nimetatakse ta nendele ootustele mittevastamise tõttu tiblaks. Tegemist on ikka sama mehega, juba ühes ammuses intervjuus ütles ta, et on venelane. Et kuidas ma ütlen, et ei ole, ma solvan nii oma ema.
    See, et sa venelane oled, ei tähenda, et sa putinist või muudmoodi suurvene šovinst olema peaks. Selle kohta on näiteid nii siit kui sealtpoolt piiri. Samuti ei takista venelane olemine arusaamist, et rahu tuleb siis, kui venemaa oma väed oma piiridesse tagasi tõmbab ning sõdimise lõpetab. Ei pea ajama joga a'la "kui Ukraina võidab siis võibolla tuleb rahu jne..."

Leave a comment:

• DICKtaator
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Ei tehtud seda siis. Ei tehta seda praegu.
    Ei tehtud seda siis see ütleb kōik. See et seda praegu ei tehtud on täiesti ebaoluline ja kui peaks juhtuma , et seda tehakse nüüd tulevikus ei ona absoluutselt mingit tähtsust. Kui siis pifem negatiivse poole pealt.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    õige aeg selleks oli 15 kuud tagasi – teemast oleks ammu aur välja lastud.
    Ei tehtud seda siis. Ei tehta seda praegu. Prõmmitakse ja manatakse.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas trk

Idioot oled ju sina, mitte mina. Mina olen terve aeg olnud eestlane ja Eesti rahvuslane. Erinevalt sinust. ja seisnud selle eest mujal kui arvutis, idioot. ja saanud kannatada, idioot. Ja jobu, kui mul õnnestub sind tabada, siis vastutad oma sõnade eest.
    Okei Netipoiss123, mine rahune kuskil nurgas vms. Su 2005 ajast arendamata iseloom lõi juba välja.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas trk

Idioot oled ju sina, mitte mina. Mina olen terve aeg olnud eestlane ja Eesti rahvuslane. Erinevalt sinust. ja seisnud selle eest mujal kui arvutis, idioot. ja saanud kannatada, idioot. Ja jobu, kui mul õnnestub sind tabada, siis vastutad oma sõnade eest.
    Pane pm kui tahad vastutama panna, tohlakas. Mida sa siin internetis särki lõhki rebid. Onju?

Väga selgelt viitad enda kohta. Kui sa oled missiooni vend, siis respekt ja müts maha selle eest. Aga tibla juttu nimetan tibla jutuks ka sellisel juhul.

Leave a comment:

• trk
    replied
    Algselt postitas szandor Vaata postitust

Millised ebareaalsed ootused?
    Et venelane on eestlane. Või mida õigupoolest tähendab eestimeelne?

Leave a comment:

• Herr
    replied
    Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust

Seda soovitaks ka klubi ja koondise mängude jaoks. On ülimalt tõenäoline, et ta jätkab Flora eest ja kardetavasti ka koondise eest mängimist. Mistõttu võiks siin mõtteainet olla neile, kes klubi- või koondise mängudele loosungeid vms kaasa võtaksid: otsene meelsuse näitamine Tiblastani meelse jalgpalluri ja võimaliku EJL otsuse osas (et tibla-mõtteviisiga inimene võib jätkuvalt koondist esindada), oleks väga hea.
    Aivaril ja kogu jalgpalliliidu juhatusel on sügavalt pohhui.

ainus reaalne surve tuleks tegelikult läbi sponsorite.
    IMG_2883.png
    + Sportland

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitas trk Vaata postitust

Ei pea olema ainult eestlased ja ei olegi. Aga meil on pandud vene rahvusest kaptenile ebareaalsed ootused. Ja nüüd nimetatakse ta nendele ootustele mittevastamise tõttu tiblaks. Tegemist on ikka sama mehega, juba ühes ammuses intervjuus ütles ta, et on venelane. Et kuidas ma ütlen, et ei ole, ma solvan nii oma ema.
    Millised ebareaalsed ootused?

Leave a comment:

Working...
X