Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Eranio
    replied

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Iseenesest polnud selles kuulamises kahjuks mingit üllatust, vaid lihtsalt eelneva teadmise kinnitamine. Minu jaoks oli pigem üllatav, et kuidas seda vaid pildiskandaaliks peeti, kui tegelikult karjus kogu aeg vastu meelsusküsimus, ja see, et kuidas on võimalik, et liit seda aktsepteerib.

Äge ka, et oma küündimatuses tehakse etteheiteid meediale, kui see sama meedia on pakkunud kandikul korduvalt võimalust teema maha võtta. Kahjuks pole probleem meedia, probleem on peades.

Eelkõige võiks koondislane olla eestimeelne, eriti veel rahvusvõistkonna kapten, ja alles seejärel jalgpalli osata. Ja kui ei mõista, kuidas Ukraina vabaduse toetamine Eesti huvidega ühtib, siis ilmselt ollakse ikka väga vales kohas omadega ning elatakse riik riigis fantaasiamaailmas.

Leave a comment:

• DICKtaator
    replied
    Sa seisad kõrval ja näed pealt vägistamist, tapmist ja sa RAIBE ei suuda pooli valida. See mees on rahvuskoondilane ja mitte ainult vaid koondise süda mis tuksub ida poole. Nüüd siis pandi I-le täpp kuigi nii mõnigi veel uskus ,et äkki ikkagi arusaamatus jne. Kaasa arvatud mina. Veel monda aega tagasi olin kogu sydamega koondise taga, toetasin Florat , vihkasin Levadiat sest see tundus kuidagi minu kultuuriruumiga kokku langevat. Tana voin oelda , et koondise mange ei vaata enam , Flora on koige ebasympaatsem klubi. Koondisega on toenaoliselt kogu minu eluajal koik , sest isegi kui see tibla enam ei mangi siis koondisega jaab ta alatiseks seotud, Tana ma toetan Paidet , Levadiat ja Nommet Unitedit.

Leave a comment:

• Supelman
    replied
    Kostja juhtum näitab ilmekalt, miks on vaja lasnamäele (ja mujal venelastele) näidata, mida tähendab venemaa "rahu".

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Soovitan taolises olukorras viia küsimus isiklikumaks (khm, Eesti) ja siis uuesti küsida, kas nägemus, tunnetus, mõistmine, arusaamine ehk tahaks mingis suunas liikuda?
    Ja muidugi võib alati Venemaa vs piiririigid lähiajalugugi vaadata (mis ei erine sellest, kui ajalõnga pikemalt vaadelda).

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas Ell1983 Vaata postitust
    Meenub, et Flora fännid olevat selle vandiga silmast silma kohtunud, kui pildiskandaal oli ja jäid tema meelsusega rahule! Vaevalt tol korral muud vastust tuli... vägev!
    Esmaspäeval hakkab vunts PEIJ saates siluma teemat. Ebareaalne seltskond
    eks selle klubi fǎnnid ongi pigem madalalaubalised ja nagu nende isand pohlak - kapiputinistid.

Ühed kuulasid ja ei saanud aru, teised kuulasid ja kiitsid püksid rebadel kaasa.

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Kui Venemaa võidaks tuleks rahu? Bucha tuleks

Leave a comment:

• infoliin
    replied
    Nüüd aitab küll! Vähemalt koondises ei tohiks selline mees mänghida.

Leave a comment:

• Ell1983
    replied
    Meenub, et Flora fännid olevat selle vandiga silmast silma kohtunud, kui pildiskandaal oli ja jäid tema meelsusega rahule! Vaevalt tol korral muud vastust tuli... vägev!
    Esmaspäeval hakkab vunts PEIJ saates siluma teemat. Ebareaalne seltskond

Leave a comment:

• allars
    replied
    Sibulapoiss on sibulapoiss. Kõrini sellest koondisest. EJL-i veab ekreiidist Pohlak ja kapten on full sibul.

Ma ei vaata enam ühtegi koondise mängu telerist ega lähe ka staadionile seni, kuni need tropid pole kadunud. Nautige parem Eesti kossu, jalgpall on surnud.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    tibla on tibla, tiblade liidus ja tiblade klubis mängivadki tiblad. Ja tibladest fännid kiidavad takka

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Okei, no see on ikka päris ulme avaldus. Täiesti teine maailm karpiniga ühel peol käimisega jah.

Leave a comment:

• Jälgija
    replied
    Algselt postitas Ell1983 Vaata postitust
    Ebareaalne vant. Palju õnne Eesti koondis, palju õnne FC Flora ja kõik kostja fännid. Kuradi oksele ajav seltskond.
    Kuulasin ka sellle podcasti puht huvi pärast. Tubli Rasmus!
    Aga Soccernet palun ka väikse kriitikanoolega artikkel vorpida
    Päris suur ime, kui seda siin kajastatakse. Meie Kostja ju paljude arvates siiani. Häbi peaks olema.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Liig on liig..

Leave a comment:

• Ell1983
    replied
    Ebareaalne vant. Palju õnne Eesti koondis, palju õnne FC Flora ja kõik kostja fännid. Kuradi oksele ajav seltskond.
    Kuulasin ka sellle podcasti puht huvi pärast. Tubli Rasmus!
    Aga Soccernet palun ka väikse kriitikanoolega artikkel vorpida

Leave a comment:

Working...
X