Kui on vaja end näidata, siis oled ajakirjanik, aga kui "perselakkujatega" võrrelda, siis mitte?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Algselt postitas priity Vaata postitustKostja valiti Poola liigas augustikuu parimaks mängijaks:
http://www.ekstraklasa.org/pilkarz-l...tin-vassiljev/
Kommentaar
-
Nii, kuna Bialystoki külastus endiselt plaanis ja keegi ei vastanud, siis hakkasin ise asja uurima. Selgus et kui tahad pileti ette osta, siis tuleb ennast registreerida. Kõik muidugi poola keeles, klubi infoaadressilt soovitati ainult kasutada google translate´i. Sai siis registreeritud, aga kui ma õieti selles poolakeelses metsas aru saan, siis ette osta saab ainult hooajapileteid. On kellelgi kogemusi? Natuke nõme oleks 800 km kohale sõita ja avastada, et kohapeal pileteid pole... (10. sept Jagiellonia-Wisla).
Kommentaar
-
Algselt postitas Leivo-Tigu Vimb Vaata postitustNii, kuna Bialystoki külastus endiselt plaanis ja keegi ei vastanud, siis hakkasin ise asja uurima. Selgus et kui tahad pileti ette osta, siis tuleb ennast registreerida. Kõik muidugi poola keeles, klubi infoaadressilt soovitati ainult kasutada google translate´i. Sai siis registreeritud, aga kui ma õieti selles poolakeelses metsas aru saan, siis ette osta saab ainult hooajapileteid. On kellelgi kogemusi? Natuke nõme oleks 800 km kohale sõita ja avastada, et kohapeal pileteid pole... (10. sept Jagiellonia-Wisla).
Kommentaar
-
Algselt postitas Leivo-Tigu Vimb Vaata postitustNii, kuna Bialystoki külastus endiselt plaanis ja keegi ei vastanud, siis hakkasin ise asja uurima. Selgus et kui tahad pileti ette osta, siis tuleb ennast registreerida. Kõik muidugi poola keeles, klubi infoaadressilt soovitati ainult kasutada google translate´i. Sai siis registreeritud, aga kui ma õieti selles poolakeelses metsas aru saan, siis ette osta saab ainult hooajapileteid. On kellelgi kogemusi? Natuke nõme oleks 800 km kohale sõita ja avastada, et kohapeal pileteid pole... (10. sept Jagiellonia-Wisla).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar