Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui on vaja end näidata, siis oled ajakirjanik, aga kui "perselakkujatega" võrrelda, siis mitte?
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
3-0 väravale tegi ka eeltöö, kui kiirrünnakul viskas audi vastaste värava alla, mis külvas segadust väravavahi ja kaitsjate vahel ning ründaja lõi palli võrku. Iseasi kas see sööduna arvesse läks.
Nii, kuna Bialystoki külastus endiselt plaanis ja keegi ei vastanud, siis hakkasin ise asja uurima. Selgus et kui tahad pileti ette osta, siis tuleb ennast registreerida. Kõik muidugi poola keeles, klubi infoaadressilt soovitati ainult kasutada google translate´i. Sai siis registreeritud, aga kui ma õieti selles poolakeelses metsas aru saan, siis ette osta saab ainult hooajapileteid. On kellelgi kogemusi? Natuke nõme oleks 800 km kohale sõita ja avastada, et kohapeal pileteid pole... (10. sept Jagiellonia-Wisla).
Nii, kuna Bialystoki külastus endiselt plaanis ja keegi ei vastanud, siis hakkasin ise asja uurima. Selgus et kui tahad pileti ette osta, siis tuleb ennast registreerida. Kõik muidugi poola keeles, klubi infoaadressilt soovitati ainult kasutada google translate´i. Sai siis registreeritud, aga kui ma õieti selles poolakeelses metsas aru saan, siis ette osta saab ainult hooajapileteid. On kellelgi kogemusi? Natuke nõme oleks 800 km kohale sõita ja avastada, et kohapeal pileteid pole... (10. sept Jagiellonia-Wisla).
Täna on klubi kodulehel: https://jagiellonia.kupbilety.pl/ müügis olemas Jaga 21.08 mäng. Nagu aru olen saanud, siis tulevadki üksikute mängude piletid müüki vaid loetud päevad enne mängu. Muul ajal võid endale "karnet"i ehk (poole) hooajapileti osta.
Kommentaar