Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Meintz
    replied
    3.aastase

Leave a comment:

• ELLvanaPEER
    replied
    Kui pika lepingu ta sõlmis amkariga?

Leave a comment:

• Kutt
    replied
    Päris korralikus peldikus on küll treeninglaager korraldatud . Ma oleks ka nukker nagu Kostja

Leave a comment:

• soc
    replied
    Permi Amkar treeninglaagris Montenegros, videol ka Konstantin Vassiljev, video alguses ja keskosas. Tema käitumine tundus mulle olevat kuidagi ebakindlalt üleolev ja ülbe, mis võib viidata, et tegelikult ei tunne Kostja ennast päris hästi seal kollektiivis. Samas võibolla häiris, et kaamera nina ette topiti. Treener ütles, et kes jooksule suuremat rõhku ei pane, see ärgu lootku mängida saada, et sel treeningul pidid tegema 8x40 m jooksu.

Väljak ka kuidagi keskmise võitu seal Montenegros.

Leave a comment:

• dnb
    replied

Pikemalt juttu Vassiljeviga.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Ei taha teemavälist rohkem, aitäh!

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Ega montaaži autor ise neid lauseid ja kõlavaid tiitleid välja mõelnud. Vähetuntud vutivaatleja kriitikanool peaks siis olema suunatud rohkem üldsusele ja massimeediale.

Video kohta ise, et pole paha, praegu kui emotsioonid veel suhteliselt värsked, kõlbab ilusti. Ehk vaid efektidega oli kohati ülepingutatud, aga see vaid maitse asi.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    ei. ülim pohhuism=ignoreerimine.
    Ei nõustu.

Väga hea video btw

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Janinho Vaata postitust
    Lihtsalt näitasin ülesesse ülimat pohhuismi selliste vendade ütlemiste vastu.
    ei. ülim pohhuism=ignoreerimine.

Leave a comment:

• Janinho
    replied
    Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    Janinho, iisi. Meistrit hinnatakse muuhulgas ka võime järgi kriitikat taluda. Cope with it.
    Ja sinu muude mästerpiisside juures oli see viimatine video jah, mitte just see kõige ergum tükk
    Kriitika olgu kasulik, mitte ns lahmimine.
    Lihtsalt näitasin ülesesse ülimat pohhuismi selliste vendade ütlemiste vastu.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Janinho Vaata postitust
    Appi! Üks tõeline tegija soccerneti foorumist ütles, et peaksin video maha võtma!
    *Paaniliselt otsib kõikkide videote delete nuppu joutuubis*
    Janinho, iisi. Meistrit hinnatakse muuhulgas ka võime järgi kriitikat taluda. Cope with it.
    Ja sinu muude mästerpiisside juures oli see viimatine video jah, mitte just see kõige ergum tükk

Leave a comment:

• Janinho
    replied
    Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
    Sellise käki pärast nii palju kisa? Ma saan aru, et teinekord võivad suured mehed pubekate moodi vaimustusse sattuda ja Vassiljev on Eesti koondisele väga vajalik mängija. Kuid selline eeposlik üllitis on lihtsalt mage. See on justkui kilode kaupa suhkruvatti ära süüa. Parem võta see klipp ise maha, sest see on pigem koomiline kui asjalik vaatamine.
    Appi! Üks tõeline tegija soccerneti foorumist ütles, et peaksin video maha võtma!
    *Paaniliselt otsib kõikkide videote delete nuppu joutuubis*

Leave a comment:

• Vähetuntud vutivaatleja
    replied
    Sellise käki pärast nii palju kisa? Ma saan aru, et teinekord võivad suured mehed pubekate moodi vaimustusse sattuda ja Vassiljev on Eesti koondisele väga vajalik mängija. Kuid selline eeposlik üllitis on lihtsalt mage. See on justkui kilode kaupa suhkruvatti ära süüa. Parem võta see klipp ise maha, sest see on pigem koomiline kui asjalik vaatamine.

Leave a comment:

• Janinho
    replied
    Video nähtaval nüüd siin:

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    see maailm isegi on veel keerulisem. isegi kui ERR mõnikord tahaks asju anda vabalt ka teistele, siis spordi puhul tihti juhtub, et rahvusvahelised lepingud ei luba.

samas omatehtud asja (n. osad AK lood, osad Pealtnägija lood, Eesti Laulu asjad jne. ilma rahvusvahelise pildita) antakse vahepeal vabalt ERR embed kastis ka teistele täiesti tasuta kasutada.

lõppeks. ma ei ole nüüd selle teema süvaspets. nii saan lihtsalt mina asjadest aru.

Leave a comment:

Working...
X