Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
lihtsam oleks ERRilt luba küsida, mitte pärast halada, et varastatud materjali näitamine ära keelati..
-
Guest repliedÄkki sellepärast, et ennme seal kohal olnud vana mängib koha välja!? Ja kuskil videos Kostja ütles et Jaanuarist hakkab kõigile nullist tõestamine peale, ni et muretse peaks hakkama äkki märtsis.Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustma ei saa miks kostja on pingipoiss Amkaris? Sellise mänguga, mida tema on näidatud EM valiksarjas, peaks ta mängima kuskil euroopa tip liiga keskmises meeskonnas. Seria A või Bundesliiga sobiks väga. Oli ju eelmine talv või millalgi kuulujuttud, et Konstjat tahetakse Genoa ridades näha.
Leave a comment:
-
ma ei saa miks kostja on pingipoiss Amkaris? Sellise mänguga, mida tema on näidatud EM valiksarjas, peaks ta mängima kuskil euroopa tip liiga keskmises meeskonnas. Seria A või Bundesliiga sobiks väga. Oli ju eelmine talv või millalgi kuulujuttud, et Konstjat tahetakse Genoa ridades näha.
Leave a comment:
-
Aga see font on ainus, mida oled nõus kasutama?Algselt postitas Janinho Vaata postitustTarmo Ruutli on tagajärg kui font 'ü' tähte ei toeta. Vot.
Leave a comment:
-
Tarmo Ruutli on tagajärg kui font 'ü' tähte ei toeta. Vot.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustkolm asja.
kes on Tarmo Ruuti ?
kes on Tarmo Ruutli ?
effektidega on vähe liiale mindud, aga eks see ole juba maitse asi
Leave a comment:
-
kolm asja.
kes on Tarmo Ruuti ?
kes on Tarmo Ruutli ?
effektidega on vähe liiale mindud, aga eks see ole juba maitse asi
Leave a comment:
-
siit saabAlgselt postitas ttBoll Vaata postitustKas muidu seda eilset pealtnägija lugu Vassiljeviga on võimalik näha ka kusagilt? err.spordis see klipp ei tööta...
Leave a comment:
-
ERR arhiivi tuleb kogu saade üles, kui juba ei ole seal...
Leave a comment:
-
Kas muidu seda eilset pealtnägija lugu Vassiljeviga on võimalik näha ka kusagilt? err.spordis see klipp ei tööta...
Leave a comment:
-
.. minu viga.. ma ei tea - tegelikult EI TAHA TEADA - poliitikast mitte midagi... mis sitast torkida, läeb veel haisema!
Leave a comment:
-
Seda ka Kostja ise korduvalt ütles.Algselt postitas yheksa Vaata postitustAasta kodanikku valib Kultuuriministeerium, st kui tõesti tahetakse seda erakonnaga siduda, siis pigem ikkagi Reformierakond. Mu meelest võiks seda tiitlit võtta tunnustust kui kogu Eesti jalgpallile, sest seda ta ju mingil määral on.
Leave a comment:
-
Aasta kodanikku valib Kultuuriministeerium, st kui tõesti tahetakse seda erakonnaga siduda, siis pigem ikkagi Reformierakond. Mu meelest võiks seda tiitlit võtta tunnustust kui kogu Eesti jalgpallile, sest seda ta ju mingil määral on.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: