Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Nagu rusikas silmaauku sobiks Kostjale laulda midagi sellist, mida Newcastle fännid laulavad Coloccinile. Muidugi oleks vaja eesti keelset lüürikat.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKuna Kostja on meile nii olulisi väravaid löönud ja kõikide fännide südametesse tunginud, siis mõtlesin, et sellisel mehel peaks ka laul olema, mida saaks iga koondise mäng laulda!
"oh coloccini you are the love of my life oh coloccini, I let you sh*g my wife oh coloccini, I want curly hair too"....
Leave a comment:
-
Elan kah v2lismaal...j2relvaated toimivad, kuid live pildi kaemine on siinpool suurt Hiina tulemyyri alati negatory...
Leave a comment:
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustVenemaa liiga neljas ei saa mingi nipiga meistrite liiga eelringidesse!
Amkar mängis ikka Europa League eelringisSeda ma mõtlesingi juAlgselt postitas soc Vaata postitust(mängisid nad ju Euroopa meistrite liigas üks aasta)
Ja ERR-i kohta ka valesti aru saadud minust
. Ma pidasin silmas seda, et err kasutab videote vaatamiseks silverlighti. Ja teadagi valmistab see osadele ka Eestis probleeme.
Leave a comment:
-
ERR spordiportaalis on kommentaare Poolast,Ukrainast, Lätist, Venemaalt ja Horvaatiast.
Leave a comment:
-
Saksamaalt saab väravaid samuti vabalt vaadata.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustUSAs vaadati ERR lehelt Vassiljevi väravat vägagi edukalt
paljugi mida soc väidab
Leave a comment:
-
Kuna Kostja on meile nii olulisi väravaid löönud ja kõikide fännide südametesse tunginud, siis mõtlesin, et sellisel mehel peaks ka laul olema, mida saaks iga koondise mäng laulda!
Mina pakun omalt poolt sellise variandi.
Üks inimene karjub ruuporiga ees "KES ON EESTI KAHUR?" teised järgi "KOSTJA!", "KES ON EESTI KAHUR?", "KOSTJA!", KES ON EESTI KAHUR?", "KOSTJA!"
ning siis http://www.youtube.com/watch?v=u_FZwI0DVnk
selle viisiga "Konstantin Vassiljev ole, Konstantin Vassiljev oolee, Konstantin Vassiljev, Konstantin Vassiljev, Konstantin Vassiljev oleee!
Juba teisipäeval võiks seda proovida
Leave a comment:
-
Välismaal saab ERR videoid vaadata.Algselt postitas JanK Vaata postitustVälismaal ei saa ERR videoid vaadata, selles asi. vnoh soc nii väitis, ma võtsin väitest kinni.
Leave a comment:
-
USAs vaadati ERR lehelt Vassiljevi väravat vägagi edukalt
paljugi mida soc väidab
Leave a comment:
-
Välismaal ei saa ERR videoid vaadata, selles asi. vnoh soc nii väitis, ma võtsin väitest kinni.
Leave a comment:
-
to soc ja JanK. ma ei saa aru, milles probleem on? miks ERRist ei saa vaadata? ma ei saa aru mis jama te ajate?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: