320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tihhon Šišov (Sillamäe Kalev, Eesti)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    Teine kord siis mingi jama. Aga samas näitab see, et kutt igalt poolt tala saab seda, et ta tase lihtsalt ei ole piisav, et Eestis kaugemal mängida.
    FC Flora

    Kommentaar


      #62
      Eesti jalgpallikoondise kaitsemängija Tihhon Šišov, keda seob leping Aserbaidžaani klubiga Lankarani Hazar, kuid kelle teenetest meeskond loobus, otsustas olukorra lahendamiseks pöörduda Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) poole.
      REKLAAM



      Šišov sõlmis Hazariga talvel kahe aasta pikkuse lepingu, kuid suvel teatasid aserid, et Eesti koondislase teeneid enam ei vajata, kuid samas pole mängijale tagastatud uude klubisse siirdumiseks vajalikke dokumente. Seega ei saa juba pikemat aega Tallinna Levadiaga koos trenni tegev Šišov ühtegi võistkonda ametlikus mängus esindada.

      «Olen Aserbaidžaani ka teise kirja saatnud, kuid ma ei saanud sellele mingit vastust. Seetõttu saatsin esmaspäeval FIFAsse kõik vajalikud dokumendid, et olukorda lahendada,» rääkis Šišov, kelle sõnul võib keerulisele olukorrale lahendus saabuda alles mitme kuu pärast. «Klubi ei soovinud asja lahendada ning seega pidin FIFA poole pöörduma.»

      Lisaks sellele, et Hazar pole Šišovile tagastanud vajalikke dokumente, pole kaitsemängija saanud ka lepingujärgset tasu.

      «Mingi summa kanti suvel üle, kuid see ei olnud ka terve palk,» täpsustas Šišov.

      Kuigi Hazar loobus Eesti koondislase teenetest, ei soovita Šišovi niisama vabaks lasta ning klubi sooviks mängija müügi pealt teenida.

      Šišov on keerulises olukorras olnud ka varem. 2009. aasta jaanuaris teatati, et kaitsja liitub Ungari meeskonna Györi ETOga, kuid juba paar päeva hiljem andsid ungarlased teada, et Šišovi teeneid ei vajata. Seejärel pöördus mees pärast mõningast segast perioodi taas Levadia ridadesse.
      postimees.ee
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

      Kommentaar


        #63
        Kas Šisovi agent on eestimees? jee

        Kommentaar


          #64
          Algselt postitas riivo.94 Vaata postitust
          Kas Šisovi agent on eestimees? jee
          Ei ole, Babak Afshar peaks olema.
          >>

          Kommentaar

          Working...
          X