ja see vabandab teie täielikku üksteisest möödalaulmist? teid oli seal kahes reas umbes 10 inimest ning üks rida ei teadnud, mida teine järgmiseks teeb.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobeti fänniturniir 2011
Collapse
X
-
Sa oled ikka täis loll, Mario ütles ju selgelt- me laulsime ultra stiilis laule.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustja see vabandab teie täielikku üksteisest möödalaulmist? teid oli seal kahes reas umbes 10 inimest ning üks rida ei teadnud, mida teine järgmiseks teeb.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Roosad pantrid peavad jah ennast kokkuvõtma, tase kõige nõrgem fännide hulgas, õppige Welcodelt, las kooliyavad teidAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTõepoolest mega vahva töö, Welco fännid. Kummardan sügavalt!
Roosad Pantrid teist aastat järjest vist fännide laululahingus viimased, täitsa häbi kohe, aga mis sa teed kui ˛ürii on eelistanud pigem luulelisi toetuslaule kui "ultra stiilis laule", mida laulab terve ülejäänud maailma arenenud fännklubid. Järgmine aasta võtame Põdralmaja ette
Kommentaar
-
Kuule vaata kes treener ka oli!!Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustminu poolt korraldajatele ja kõikidele osalejatele suur kummardus! väga lahe oli!
no ja poleks iial uskund, et Pärnu nii kõrgele tõuseb 
Kommentaar
-
tõsi tõsi, manedžment oli meil kõrgeimal tasemel! treenerid olid küll kurjad, aga ausad!Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitustKuule vaata kes treener ka oli!!
ja Mällar krt, ei tohi nii kõvasti karistuslööke anda. mul krt sõrm täna ikka veel paistes!
Kommentaar
-
Ära siis järgmine kord roni väravasseAlgselt postitas meesmuiste Vaata postitusttõsi tõsi, manedžment oli meil kõrgeimal tasemel! treenerid olid küll kurjad, aga ausad!
ja Mällar krt, ei tohi nii kõvasti karistuslööke anda. mul krt sõrm täna ikka veel paistes!
Kommentaar
-
Paraku küll, põhjalikult filmiti ainult kohamänge ja showmängu.Algselt postitas toonetikas Vaata postitustKas videot kõigist löödud väravatest on liiga palju küsitud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar