Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobeti fänniturniir 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ja see vabandab teie täielikku üksteisest möödalaulmist? teid oli seal kahes reas umbes 10 inimest ning üks rida ei teadnud, mida teine järgmiseks teeb.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
      ja see vabandab teie täielikku üksteisest möödalaulmist? teid oli seal kahes reas umbes 10 inimest ning üks rida ei teadnud, mida teine järgmiseks teeb.
      Sa oled ikka täis loll, Mario ütles ju selgelt- me laulsime ultra stiilis laule.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
        Tõepoolest mega vahva töö, Welco fännid. Kummardan sügavalt!

Roosad Pantrid teist aastat järjest vist fännide laululahingus viimased, täitsa häbi kohe, aga mis sa teed kui ˛ürii on eelistanud pigem luulelisi toetuslaule kui "ultra stiilis laule", mida laulab terve ülejäänud maailma arenenud fännklubid. Järgmine aasta võtame Põdralmaja ette
        Roosad pantrid peavad jah ennast kokkuvõtma, tase kõige nõrgem fännide hulgas, õppige Welcodelt, las kooliyavad teid

Kommentaar

minu poolt korraldajatele ja kõikidele osalejatele suur kummardus! väga lahe oli! no ja poleks iial uskund, et Pärnu nii kõrgele tõuseb

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
            minu poolt korraldajatele ja kõikidele osalejatele suur kummardus! väga lahe oli! no ja poleks iial uskund, et Pärnu nii kõrgele tõuseb
            Kuule vaata kes treener ka oli!!

Kommentaar

Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitust
              Kuule vaata kes treener ka oli!!
              tõsi tõsi, manedžment oli meil kõrgeimal tasemel! treenerid olid küll kurjad, aga ausad!

ja Mällar krt, ei tohi nii kõvasti karistuslööke anda. mul krt sõrm täna ikka veel paistes!

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                tõsi tõsi, manedžment oli meil kõrgeimal tasemel! treenerid olid küll kurjad, aga ausad!

ja Mällar krt, ei tohi nii kõvasti karistuslööke anda. mul krt sõrm täna ikka veel paistes!
                Ära siis järgmine kord roni väravasse

Kommentaar

Nagu näha siis tasus ronida "Parimaks väravavahiks nimetati Vaprate Karude puurilukk Steiv Silm."
                  Muidu oli täitsa ok aga finaalide ajaks jäi kuidagi vähe rahvast.

Kommentaar

Pildigaleriid vaatamiseks siin!

Valmis on ka laululahingu videoklipp. Tehnika kärpis natuke pildi mõõtmeid, vabandused eelkõige Kalju fännide ees

Videosid tilgub tasapisi juurde, aga arusaadavalt võtab see natuke aega...

Kommentaar

Ok, vabandan kui keegi asjakohatut kriitikat sai, meie võistlus laululahingus on tõesti kohutav.

Kommentaar

Pärnu Karud võisid fänniloomaaias Pantritele ära teha, aga teistele karudele jäid alla.

Kommentaar

Poolfinaalid, pronksimäng, finaal ja autasustamine:

Kommentaar

Meeleolukamad kaamera ette jäänud seigad:

Kommentaar

Kas videot kõigist löödud väravatest on liiga palju küsitud?

Igatahes oli taas tore kokkutulemine jälle, kord aastas ju võib =) ja muidugi õnne paidekatele!
                              Viljandi Tulevik on meie endi kätes!

Kommentaar

Algselt postitas toonetikas Vaata postitust
                                Kas videot kõigist löödud väravatest on liiga palju küsitud?
                                Paraku küll, põhjalikult filmiti ainult kohamänge ja showmängu.

Kommentaar

Working...
                                X