Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobeti fänniturniir 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
    P.S. Markofkin, mängid ka või targutad siin niisama? Täitsa pull oleks oma puujalad sinu omadega ristata
    Loeb hoolikamalt, Myrgel, loeb hoolikamalt, mitte ei targuta niisama
    Oht, et platsile satun, on olemas

Kuigi tõenäosus, et me oma kargud kokku saame lüüa, on üsna väikene...

Kommentaar

Stenil on kõvad argumendid ja neist on raske mööda vaadata. Minu isiklik arvamus jääb kahjuks samaks. Samas otsustab KüKKi enamus ja see võib olla hoopis midagi muud.
      PS! Lõin kokku su Kalju ML mängud. Arvestasin maha ühe Sillamäe reisi ja Narva mängu, mis toimus Tallinnas ja kokku tuli napp 3800 km Mitte, et 3800 oleks väiks number, aga hoopis midagi muud kui 5000.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Stenil on kõvad argumendid ja neist on raske mööda vaadata. Minu isiklik arvamus jääb kahjuks samaks. Samas otsustab KüKKi enamus ja see võib olla hoopis midagi muud.
        PS! Lõin kokku su Kalju ML mängud. Arvestasin maha ühe Sillamäe reisi ja Narva mängu, mis toimus Tallinnas ja kokku tuli napp 3800 km Mitte, et 3800 oleks väiks number, aga hoopis midagi muud kui 5000.
        Võtsin natuke vaba voli ja panin otsa preseasonil toimunud kohtumise Riias, kohaliku Skonto vastu. Aga ei saa aru, mis põhjustel arvutad sa maha mängu mis toimus Tallinnas, õigemini ei saa ma aru, miks sa seda üldse arvesse võtad. Kalju mängis Transiga korra Sportland Arenale, korra Kadriorus ja kaks korda Narva Kreenholmi staadionil. Kui räägid ML mängudest, siis sinna juurde tuleb ka Karika 1/32-finaal SK10'ga, Kambias.

Kommentaar

No see oleks ikka küll üsna jube, kui kohtunikud hakkavad kellegile fänniturniiril, rõhk sõna esimesel poolel, kätt ette panema.

Kommentaar

Mis sa Mark kardad, et te ei leia 7 inimest kes oleksid Kuressaare pooldajad (loe:fännid)? Mine võta validooli või siis palderjani.
            Reegeleid pole meie teinud ja mina ei näe ühtegi põhjust, miks kellegile erandit teha. See tekitaks ainult paksu verd- ühe eelistamist teisele.
            Tean vähemalt ühte inimest, kes osaleb fänniturniiril ja erandit omale siin kerjamas ei käi. Nagu juba keegi siin tabavalt märkinud on- elus tuleb teha valikuid ja kui noor inimene seda teha ei oska, siis alati on võimalus mõne vanema ja targema inimese käest nõu küsida.

Edit: teema on end minu jaoks ammendanud ja provokatsioonidele enam ei allu.
            Over and out.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tean vähemalt ühte inimest, kes osaleb fänniturniiril ja erandit omale siin kerjamas ei käi. Nagu juba keegi siin tabavalt märkinud on- elus tuleb teha valikuid ja kui noor inimene seda teha ei oska, siis alati on võimalus mõne vanema ja targema inimese käest nõu küsida.
              Over and out.
              Valikute küsimus, aga kõik ei saa neid valikuid antud hetkel ju langetada. Ma ütlesin juba enne, et arusaadavalt loobuksin ma mängimisest II liiga turniiril kui oleks võimalus mängida fännide eest. Sina kui vanem ja targem inimene, ütle mulle, mis siis teha kui ma tunnen ennast rohkem fännina kui II liiga mängijana ning sooviks fännide eest mängida Aastalõputurniiril?

Kommentaar

Sellise mängudepagasiga, mis sul on- ilmselgelt fännikas.

Kommentaar

Mis sa Mark kardad, et te ei leia 7 inimest kes oleksid Kuressaare pooldajad (loe:fännid)? Mine võta validooli või siis palderjani.
                  Reegeleid pole meie teinud ja mina ei näe ühtegi põhjust, miks kellegile erandit teha. See tekitaks ainult paksu verd- ühe eelistamist teisele.

Over and out.
                  Nojahnoh, kellel tekitab paksu verd see, et peab erandeid tegema, kellel see, et fänniturniiri osas targutab üks osalev kohtunik, kes peaks või kes ei peaks osalema või õigemini see, et kohtunike satsil on võimalus kellelgi osalemist fänniturniiril keelata. Nagu ma siin enne mainisin saan ma aru, et piir tuleb tõmmata ja saan aru, et selle tõmbamine on raske. Erandite osas jäävad meie seisukohad küll kaunis teistsuguseks. (võtsin palderjani ja rahunesin, jess). Ja pane tähele ka seda, et praegu räägin mina aiast ja sina aiaaugust. Mina õigustasin erandeid II liigas või noortekoondises kolme aasta jooksul mängimise osas, mitte aastalõpukal kahel eri turniiril mängimist, sellega ma täitsa nõustun. Kui sa oled fänn, siis sa mängid fänniturniiril. Aga nüüd on olukord, kus sa võid tahta mängida fänniturniiril, aga sa ei saa, sest sa oled natukene liiga kõrgel kunagi mänginud ning olgem ausad II liiga ei ole just ülemäära kõrge. See on minu meelest täiesti mõistetamatu.

Kommentaar

No mina ei karda...Läheme oma Kalevipoegadega ja ühe neiuga hea meelega teiste vastu ja, kui saamegi pähe, pole lugu. Meil on ka mängijaid, kes on valikute ees, ka mina ise. Loobusin oma meeskonna turniirist ja osalen fännikal, sest tundsin, et nii on õige.

EKs siis näha ole, kuidas B grupis olevad meeskonnad mängivad ja kui palju nad sinna tasemel vendi on saanud. Alla me ei anna nagunii. Pealegi, see on fun-üritus rohkem.

Kommentaar

krt jah, pold üldse plaanis seda paanikanuppu na kõvasti muljuda. pigem üritaks nullkogemust fänniturnal omavate isenditena vältida momenti kus oleme teinud ise kõik määrustepäraselt ja mängupäeval selgub, et kogu üks või teine fännisats on üks suur erand. toetan ettepanekut ühe (näiteks siin foorumis avalikult motiveeritud ja aktsepteeritud) erandi tegemiseks per sats...aga kilomeetrid võiks olla siiski enamvähem korrektselt kokku rehkendatud muidu Stenile minu poolt kindel jaa

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                        See kvalifitseerumise jutt - miks peaks üldse kuhugi kvalifitseeruma? Otse ja igapidi on välja öeldud, et tegemist on fun-üritusega, kus jalgpallioskused on sekundaarsed. Seda enam on selles valguses mu meelest tõsiharrastajate keeld asjakohane. On igapidi mõistlik mu meelest, et kui on tegemist aastalõpus korraldatava pullitegemiseüritusega, siis müdistavad platsil muul osal aastast tribüünidel külmetavad jalgpallifilosoofid. Saata nende vastu tüübid, kes ilmselgelt nood õllekõhud/neiud/noorurid lihtsalt üle jooksevad või pikali puhuvad, on veidi ülekohtune soov.
                        Võiks ju olla, et kvalifitseerud läbi selle, et kas oled fänn või mitte, ja nii lihtne asi olekski. Ning, kas mina või mõni teine isik, kes on olnud enamuse selle hooaja Tarva mängudel kaasaelamas (number ~27 kui mitte rohkem + duubli ja triibli mängud), on tribüünil kuidagi vähem külmetanud?

Vägisi jääb mulje, et tegu oleks justkui sitemate fännidega, kuna meile meeldib ka vahel vabal ajal sõpradega palli toksida. (Praegust pole isegi tegu inimestega, kes väljakul kellegi häbisse võiks jätta)

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                        Kui ma ei eksi, siis Rahvaliigas on lubatud kaks meistrivõistluste meest meeskonnas. Kuna turniiril on pea poole vähem mehi platsil, siis võiks see number olla poole väiksem ehk 1. Seejuures peab olema soov põhjendatud. Sten ja tema kuulus 5000km on rohkem kui piisav, "3a tagasi käisin paari mängu vaatamas" ei ole kindlasti mõjuv argument.
                        Rahvaliiga aastalõputurniiril võib osaleda ainult üks litsensiga mängija (kes pole ei ML ega EL mängija), ehk siis reeglid on karmimad kui Soccerneti korrladataval n-ö fänniturniiril. Kuhu võiks teoorias terve duubel või triibel võistkonna saata, kui vaid südametunnistus lubab.

Igatahes eranditaotluse kirjas põhjendasin, et mis seisud meil kellegagi on ja miks erandit soovitakse. Ise taotlesin osalust kahel turniiril, kuna nii rahvaliiga satsi kui ka fännigrupi eestvedamlisel olen andnud endast nii palju kui vähegi võimalik ja kuna tegu on esimese korraga kui mõlemad nii kaugele jõudsid, oleks sellel vähe erilisemal hetkel soovinud olla osaline mõlemas (teisel juhul oleks ammu juba valiku teinud). Aga paistab, et selle teemaga nüüd aitab, kui mingi hetk veel arvasin, et minu osalus annaks ehk pigem fänniturna võistkonnale rohkem juurde, siis on see teema nüüd nii siibrisse visanud, et taandan ka enda huvi. Paistab, et rohkemal kui fänniturniiril osalemise osas on konsensuslik otsus vastu võetud, ja ma respekteerin seda. Üritan leida kellegi kellele meeskonna esindaja roll üle anda ja mingisuguse meeskonna saame ikka kokku, ma loodan.

Kommentaar

Rahu, Andres. Loomulikult on foorumis arvamusi seinast seina, aga mis lõppude lõpuks loeb, on võistkondade esindajate hääled paar päeva enne turniiri. Usun, et iga erandipalvet vaadatakse ikka eraldi ja arutatakse oma võistkondadega läbi. Näiteks eelmine aasta kiideti heaks kõik erandisoovid (kuigi neid oli vist ka ainult kolm-neli).

Ma isiklikult ei paneks küll kätt ette ei Rakvere Andresele ega Kalju Stenile, fännide jaoks see turniir ju ongi...

Kommentaar

Ise ka vaid 12 minutit II liigas mänginud, aga soov mängida fänniturnal suur.

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Vägisi jääb mulje, et tegu oleks justkui sitemate fännidega, kuna meile meeldib ka vahel vabal ajal sõpradega palli toksida. (Praegust pole isegi tegu inimestega, kes väljakul kellegi häbisse võiks jätta)

Küll sa ikka jõuad. Morkofkin kirjutas ju arusaadavalt ning lihtsalt. Turniiril on vähemalt kaks peamist eesmärki. 1) Et mängiks fännid 2)Et oleks fun üritus(loe: nõrk tase). Kuidas reguleerida esimest eesmärki? Ei saagi reguleerida. Fänn on üsna subjektiivne mõiste, korraldajatel puudub info, kes kui fänn on jne. Küll aga saab reguleerida 2. eesmärki.
                              Korraldajad on Sulle vastu tulnud ja lubanud teha erandeid kõikide võistkondade nõusolekul. Teie Stenniga olete juba piisavalt argumente toonud, Paide annab hea meelega teile loa. Meil jäi 2-3 mängijat reegli tõttu välja, ent kuna tegemist pigem lojaalsete poolehoidjatega kui fännidega, siis ei hakka ka mingeid erandeid paluma.

Kommentaar

Kuida need load üldse funkavad, läbi saamiseks on vaja kõigi nõusolekut või enamuste nõusolekut ?

Kommentaar

Working...
                                X