Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta geenius ja jobu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Haha...just alla kerides seda lehekylge, tekkis t2pselt sama tsitaadi m6te selle "how about this?" pasa peale...puhas kuld Jasper!

Kommentaar

Noh ajakirjanikud võiks rahule jätta, las pooldavad oma ala. Noh Jobu võiks olla Bulgaariaga mängu korraldaja või mul pole selle vastu, et selle saaks Nahk oma käitumisega.

Kommentaar

Algselt postitas bomb Vaata postitust
        Noh ajakirjanikud võiks rahule jätta, las pooldavad oma ala. Noh Jobu võiks olla Bulgaariaga mängu korraldaja või mul pole selle vastu, et selle saaks Nahk oma käitumisega.
        Kurat Naha unustasin täiesti ära.

+1 muidu

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
          Kurat Naha unustasin täiesti ära.

+1 muidu
          Selle aasta tegijad - Kostja ja konstantin

"Kas sa Kostjat ja konstantini tead?"

Kommentaar

Välja võiks pakkuda ka Norra maksuameti. Ja selle Sport&Net Grupi. Auhinnad vastavalt sellele, kumma sõna õigeks osutub.
            Which ship has never docked at Liverpool?
            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
              Välja võiks pakkuda ka Norra maksuameti. Ja selle Sport&Net Grupi. Auhinnad vastavalt sellele, kumma sõna õigeks osutub.
              Ma usun, et selle aasta omasse ei ole võimalik kumbagi panna...kohtuveskid ja uurijad ei jahvata oma seadusi siiski valguskiirusel.

Kommentaar

Peep Pahv aasta jalgpalli jobu 2011.
                Geenius muidugi Meie Kostja.

Kommentaar

Mina paneks jobuks Ungari kohtunikud. Bulgaaria mängu tulemus ei läinud üldse arvesse vist kuna FIFA kodulehel seda pole.

Kommentaar

Geenius on ikka üsna kindlalt Vassiljev, jobuks mängijat nimetada ei tahaks, ikka mõni ajakirjanik, kohtunik või muu asjapulk. Et tegemist eesti värgiga, siis asendaks Ka$$ai rahumeeli Kristi Tohveriga. Olgu see talle õpetuseks, ja ka muidu tolkanitele kohtunikele, et nii ei tehta.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
                      Olgugi, et see jobu tiitel on ajuvabamast ajuvabam oleks välisriigi Maksuametile tiitli andmine eriti ajuvaba. Maksuameti töö ongi kontrollida seda, kas maksud laekuvad riigile vastavalt seaduses ettenähtud korrale. Norra Maksuamet teeb vaid oma tööd - see, kellel löppkokkuvötttes öigus on ei oma üldse tähtsust.

Kommentaar

Aasta geenius on selge- vutikoondis aga jobu valimisel unustage kõikvõimalikud Kassaid, Pahvid, Norra maksuametid, jobu kandidaat nr. 1 on Tallinna linnavalitsus, Keskerakond, kes on populismilainel varmalt valmis fotodel Vassiljeviga poseerima, mugima Hiiul rahvarikkal Kalju kodumängul kahe suupoolega pannkooke moosiga aga kui on aeg reaalselt tegutseda, palutakse neilt vahendeid amortiseerunud Hiiu kunstmuru vahetamiseks või veidi materiaalset abi Kalevi, Maarjamäe, Sportlandi tribüünidele varikatuste ehitamiseks, siis eelistatakse Nõmme turul uisuväljakusse pappi sulatada ja trahvimasin MuPot nuumata. Selline on meie Linnavalitsuse suhtumine oma linnakodanikest vutihuvilistesse ja Eesti jalgpalli üldse. JOBUD!

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          Norra maksuametid
                          Põhjenda, päris huvitav oleks kuulata.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                            Põhjenda, päris huvitav oleks kuulata.
                            Yheksa juba põhjendas aga mõnel, kes ainult uudiste pealkirju loeb, võib taoline mõte isegi tekkida.

Kommentaar

Minu paha, lugesin kiiruga ja sain aru, et tahtsid Norra maksuametit nominendiks esitada.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                                aasta geenius on selge- vutikoondis aga jobu valimisel unustage kõikvõimalikud kassaid, pahvid, norra maksuametid, jobu kandidaat nr. 1 on tallinna linnavalitsus, keskerakond, kes on populismilainel varmalt valmis fotodel vassiljeviga poseerima, mugima hiiul rahvarikkal kalju kodumängul kahe suupoolega pannkooke moosiga aga kui on aeg reaalselt tegutseda, palutakse neilt vahendeid amortiseerunud hiiu kunstmuru vahetamiseks või veidi materiaalset abi kalevi, maarjamäe, sportlandi tribüünidele varikatuste ehitamiseks, siis eelistatakse nõmme turul uisuväljakusse pappi sulatada ja trahvimasin mupot nuumata. Selline on meie linnavalitsuse suhtumine oma linnakodanikest vutihuvilistesse ja eesti jalgpalli üldse. Jobud!
                                this!!!!

Kommentaar

Working...
                                X